Новий рекорд щеплень: за добу вакциновано понад 291 тис. українців
За добу 26 жовтня в Україні 291 293 людини вакциновано проти COVID-19. Одну дозу отримали 212 013 людей, повністю імунізовані - 79 280 людей", - повідомили у МОЗ.
|
|
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреКто там говорил, что "неможливо" вакцинировать , надо болеть? Есть спрос (правда через звездюлину)- и сразу темпы высокие. Так можно и 3-4 млн ширнуть двумя дозами за месяц. Вот теперь можно говорить "будет 50"!! Но это ж надо пройти через попоболь, через валящихся с ног врачей,через перепрофилирование других отделений (и все последствия от этого). По нормальному планово за лето никак нельзя ж было. (это вопрос к вильнолюду) Востаннє редагувалось Hotab в Чет 28 жов, 2021 06:26, всього редагувалось 1 раз.
![]() ВОЗ: Европа – единственный континент, где растет заболеваемость COVID-19
57% новых случаев заболевания коронавирусом за неделю зарегистрированы в Европе. Наибольшее снижение числа новых еженедельных случаев было зарегистрировано в Африканском регионе (21%), за которым следует регион западной части Тихого океана (17%). последняя волна?
![]()
В Африці немає тестів і немає ковіду ![]() ![]() Авторка допису Євгенія Закревська є адвокатом родин Небесної сотні.
×××× Дуже теплий, тендітний і толерантний текст. Хоч і юридичний. Хоч і про наболіле. Почитайте Це типу тест. Ті хто зрозумів текст і переварив висновки - отримують сумнівної цінності право сратись далі в коментах під моїми постіками з усіх проблемних питань. А тих, хто ні - буду косити і банити. Банити і косити. Амінь. Дякую Dima Gadomsky. Хтось мав це зробити. Добре що зробили саме Dead Lawyers Society ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреКто не захотел ходить по ссылке: Ну а висновок наш такий. Думаю, ви погодитеся із тим, що співвідношення між приватним і громадським інтересом у діях конкретної людини значною мірою залежить від світогляду і цінностей цієї конкретної людини. Якщо особисті принципи є для людини вищою цінністю, ніж громадське здоров’я, це потрібно прийняти, хоча це і суперечитиме нашим (вашим) цінностям. Розуміємо, це не беззаперечна теза, але все ж продовжимо її: у такому випадку громадськість має право (теж не беззаперечне) з метою захисту свого здоров’я/життя максимально відмежуватися від такої принципової людини, тобто заборонити користуватися громадським транспортом, закладами громадського харчування, іншими громадськими місцями. ЄСПЛ проти такої ідеї поки не висловлювався. Шах и мат местным юрыстам. ![]() це приблизно 0,5% населення, за два дні буде 1%, щоб отримати 50% потрібно буде 100 днів. Цікаво, рахувати вихідні і свята. Думаю ні, бо вакцинаторам тре відпочивати. Отже 100 робочих днів, або 5 місяців. А за півроку стара вакцина видихається, і тре по новій починати вакцинацію. А вірус теж мутує тим часом. Тре нові вакцинки від нових (і старих) штамів. Перпетум мобіле. От чому і виглядає ця компанія безглуздою. Блажен хто вірує. Востаннє редагувалось flyman в Чет 28 жов, 2021 08:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреЦэ больше 1% реального (а не мифического: с ордло, заробитчанами) взрослого населения. Востаннє редагувалось Hotab в Чет 28 жов, 2021 08:29, всього редагувалось 1 раз.
|
|