Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 367368369370371 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 11:12

Успіх писал(а):
  akurt писал(а):Моя фірма продає в місяць в середньому 50 квaртир в Анталії

Ой, що зараз почнеться))
Зараз можна буде перерахувати всіх безробітних волоцюг, які почнуть тут лити свою жовч...
1...2...3...
Почали...:D

Класно я їм правду відкрив - аж самому сподобалося!
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 11:13

flyman писал(а):а тим часом USD TRY 9.95010
гарно пішла ліра, як івно по трубам,
тут пишуть, що це добре, можна затаритися за доляри більшою кількістю дешевого йогурта та дорадою.
І ВВП Туречиинни стимулюється девалом. Не те що вна неньці

Прикинь!!! :roll:
Вопреки прогнозам международных структур, прочащих Турции 9-процентный рост ВВП в 2021 году, мы ожидаем двузначного роста экономики.

Об этом заявил президент Реджеп Тайип Эрдоган в видеообращении к участникам саммита «Турция-2023», организованного в четверг медиагруппой Turkuvaz.
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 11:23

нічого собі!!!

Івано-Франківськ та Львів виявились найбільш вигідними містами для купівлі квартири в новобудовах.

Термін окупності квартири від здачі її в оренду буде найкоротший в порівнянні з іншими містами України.

Найдовше «відбиватиметься» вартість квартири в новобудовах Херсона і Миколаєва – щоб повернути вкладені кошти, в цих містах потрібно буде здавати в оренду майже вдвічі довше. Такі дані випливають з відкритого рейтингу комфортності міст України 2021 року, опублікованого тижневиком «Фокус».

https://zaxid.net/de_v_ukrayini_krashhe ... t_n1529983
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 11:30

change_pm писал(а):
Івано-Франківськ та Львів виявились найбільш вигідними містами для купівлі квартири в новобудовах.

Термін окупності квартири від здачі її в оренду буде найкоротший в порівнянні з іншими містами України.

Найдовше «відбиватиметься» вартість квартири в новобудовах Херсона і Миколаєва – щоб повернути вкладені кошти, в цих містах потрібно буде здавати в оренду майже вдвічі довше. Такі дані випливають з відкритого рейтингу комфортності міст України 2021 року, опублікованого тижневиком «Фокус».

це долярчику буде як бальзам на геморне місце
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 11:31

Пропоную повернутися до теми гілки.

На вдалого інвестора - і гроші з муніципалітету падають!
Гадаю, багатьом форумчанам, які вдало інвестували в нерухомість за кордоном, буде цікавою свіжа інформація про їх інвестиції.

Комплекс Casa Grande (ціна за прайс-листами квартир 1+1 від літа 2019 - повна інфа була на цьому форумі - 60 000 євро, остання з доступних квартир продана посередниками у вересні 2021 за 100 000 євро). Зараз таких квратир в продажі немає. Є в продажі дві дворівневі за ціною в 200 000 євро - на старті продажу були по 108 000 євро, в січні 2021 можна було ще взяти за 150 000 євро).
Так ось, комплекс здано в експлуатацію в липні 2021. На сьогодні візуально 80% квартир вже заселені. Нагадаю: всі квартири "під ключ" мішки з цементом тут не тягають, пісок тоннами не завозять, штроби в стінах не випилюють...
Вчора на виділені мерією гроші (будівництво огорожено парканом із надписом "Мерія району Коньяалти") почалося облаштування прилеглої території та обладнання паркувальних місць для автівок мешканців. Саме зараз - я щойно проходив повз - купа будівельної техніки, вирівнюють грунти. Тут буде ще й парк.
Зараз все, що на фото виділене червоним, в будівельних роботах. Вчора мешканців попросили не ставити автівки на грунтових площах ліворуч та по фронту комплекса.
Изображение
Інформація про інвестицію наших форумчан тут:
https://www.alikemalgurdal.com/proje/10896-casa-grande
(не реклама - у ЗАБУДОВНИКА КВАРТИР В ПРОДАЖІ НЕМАЄ з весни 2020, окремі "приховані" залишки були в січні 2021, можна не звертатися та не гаяти час).

Комплекс CasaMax.
Тут наші форумчани вдало вклалися в декілька квартир.
Старт ціни в серпні 2020: 1 300 000 лір - на сьогодні оцінка рієлторів на квартири - 2 300 000 лір.
Я можливо, помиляюся, але в комплексі - мабуть - одну з квартир викупив особисто мер Анталії.
Інакше я не можу пояснити, як це раптом мерія ТЕРМІНОВО виділила шалену купу грошей, щоби пробити "з нуля" (!!!) через балку - та через зелений масив - нову автодорогу, вже покласти асфальт - прямий вихід прямо від комплекса до швидкісної траси до моря та до траси швидкісного трамвая і головне - до велетенського стадіона Анталії:
Изображение
Фото, яке я зробив на прохання наших форумчан позавчора - в"їзд в підземний паркінг.
Изображение
Паркувальні місця згідно із законом про будівельну галузь надаються Забудовником власнику квартири БЕЗ ДОПЛАТИ.
В цьому комплексі - 1 паркувальне місце на 1 квартиру незалежно від кількості кімнат в ній.
Очікуваний термін здачі - 15 листопада. Ми були не оглядинах позавчора - гадаю, на пару тижнів затримають та видадуть ключі нашим людям не раніше 1 грудня. Йдуть великі роботи по ландшафту в середині комплекса: зверху є декоративні басейни, основний плавальний басейн, фонтани, баскетбольний майданчик, а в підземному поверсі - критий плавальний басейн та СПА-центр.
Всього 10 корпусів на 408 квартир. Кожен корпус складається з дворх башт, з"єднаних переходами - - на кожному поверсі "внутрішньої башти" - 2 квартири 3+1, на кожному поверсі зовнішньої башти - по 3 квартири "2+1".
Прогнозована квартплата - 30 (ТРИДЦЯТЬ) євро на місяць з квартири (за площею тут не рахують).
(не реклама - у ЗАБУДОВНИКА КВАРТИР В ПРОДАЖІ НЕМАЄ з листопада 2020, можна не звертатися).

Вдалих інвестицій в нерухомість за кордоном, панове форумчани!
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 12:26

change_pm писал(а):

Крутяк!👍😀
Закину і я це на свою гілку!😀
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 12:44

akurt писал(а):Паркувальні місця згідно із законом про будівельну галузь надаються Забудовником власнику квартири БЕЗ ДОПЛАТИ.
В цьому комплексі - 1 паркувальне місце на 1 квартиру незалежно від кількості кімнат в ній.
отсюда 2 вопроса:
- можно ли отказаться от паркоместа и получить скидку?
- можно ли продать ненужное паркоместо отдельно от квартиры? (То есть, оформляется ли оно как самостоятельный объект недвижимости)
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 13:38

Интересные вопросы, но я не готов ответить.
Комплекс еще не сдан, нет такой информации.
Нам сказали, что будет размечена вся парковка подземная по номерам квартиры.
Паркоместо точно НЕ оформляется как отдельный объект недвижимости.
Я думаю, что:
- паркоместа никому в голову не приходит продавать.
- при покупке квартиры Вы не можете отказаться от него и это никак не повлияет на цену - так как это бесплатное приложение к квартире. Я был с нашими несколько раз в офисе продаж в прошлом году и в этом - даже вопроса от паркоместах никакого не возникало. Это элемент дома такой как крыша или ворота.
Последний раз редактировалось akurt Чт 11 ноя, 2021 23:45, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 14:53

За крок до РЕАЛЬНОГО перевороту думок!©

Мабуть, таки, на Левандівці живуть багатші люди, ніж в Анталії :D якщо можуть дозволити собі підземний паркінг (по факту - розмітка фарбою) по таких цінах! :D
І це такі ціни були влітку, а зараз, мабуть, ще вищі! :mrgreen:
Изображение
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 11 ноя, 2021 15:00

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt писал(а):Я думаю, что:
- паркоместа никому в голову не приходит продавать.
- при покупке квартиры Вы не можете отказаться от него и это никак не повлияет на цену - так как это бесплатное приложение к квартире. Я был с нашими несколько раз в офисе продаж в прошлом году и в этом - даже вопроса от паркоместах никакого не возникало. Это элемент дома такой как крыша или ворота.
если так, то имеем навязывание потребителю принудительного ассортимента.
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

#<1 ... 367368369370371 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор