Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
що я і писав пару тижнів тому, що з врахуванням інфляції ріст колонульовий, а для економсегменту від"ємний Цікавий лідер Туреччина, в якого ліра просіла в 2 рази до долара. Так рейтинг для цінитилелів локальних валют. Тому тре ще дві колонки ріст в USD і adjusted USD CPI
roberto dark написав:Турецкому ДЕПОЗИТЧИКУ И ИНВЕШТОРУ В НЕЛИКВИД НА 280-Й ЛИНИИ ОТ МОРЯ, НАПРОТИВ МЕЧЕТИ, нужно
ИЗМЕНЕНИЯ В ПОЛУЧЕНИИ ВНЖ
12 поверхів, якщо відключають е.е. прийдеться топати пішки, хіхі ВНЖ можна мати маючи нотаріально завірений договір оренди, не обов"язково купувати "для себе"
Мизантрóп написав:В Турцию ни ногой,ни ногОМ)) Бассейны слиты,сахара нема
"меня постоянно обсчитьівают", в магазі для місцевих 10 лір, в магазі для туристів 10 євро, ціни на РН для місцевих свої, для туристів вищі. Дорожай. Хіхі.
з.і. на зиму утеплення ковриками. А а чому не валянками?
з.з.і. можна підзаряжати щось (електробайк) від резетки в МЗК (тобто піде в айдат плата, а не за е.е.)
akurt написав:Пане Флаймане! Не лічить Вам до лиця копіювати повну дурню від ділетанта із шпаківні Позняків. Не солідно. Не копіюйте гидоту та багно.
Я подвился відео від тієї пані - не розумію, що саме там викликало шквал емоцій у людей, в яких намає грошей навіть на мило, щоби помити руки: - вакциновано в Туреччині на сьогодні 121.523.212 людей - з них однією дозою 56.492.741. Двома - 50.867.156, ще велика кількість отримакла вже третю бустерну дозу. Чи усі вакциновані? Ні не всі - є любди, які досі розказують що в ліву ягодицю їм особисто Ілон Маск чи Білл Гейтс за допомогою спринцовки засадять чип. Як з ними боряться - майже ніяк, умовляють, роз"ясняють, але якщо дитина ходить в школу і батьки не вакциновані - кожні 3 дні - просять результат тесту (250 лір - 500 гривень). - на 03:00 пані висловлює ОСОБИСТУ думку, що з весни 2022 при продовженні ВНП в країні треба буде показувати результат вакцинації. По-перше, я не впевнений, що Ви особисто, будучи молодим та нежонатим, прислуховуєтесь до особистих думок першої зустрічної пані. То Ваша справа. Але все простіше: всі вакциновані внесені в Реєстр країни та кожен має Сертифікат вакцинації - все видно краще, ніж в додатку Дія. - на 04:00 і далі пані розказує саме те, що бідолага з Позняків не помітив - ніяких змін в оформленні ВНП в Туреччині не плануєтиься і не планувалося. Договір оренди квартири ) в туречичні можна отримати ВНП і за фактом оренди квартири) і раніше треба було завіряти нотаріально. Як бачите, Ви з тим нещасними попадаєте на негаразди. Якщо щось треба спитати юридичного плану - спитайте у мене - дам точну відповідь. Вам потрібні саме ТОЧНІ відповіді в таких питаннях, бо не дай Боже ще реально попадете в Індонезію - то буде погано. Той позняківський безробітний Вам точно не допоможе.
Там Ви цікаву табличку оприлюднили, я вірно розумію, що замість Португалії, Філіппін та Індонезіі вирушаєте інвестувати в Марокко?
Так підтягуйте свій рівень до рівня конкурентів. Заведіть ютуб канал, будем уважно дивитися відосики і слухати пораду гуру з інвестування в курортну нерухомість Туреччини.
Для чого Морокко, якщо Румунія із врахуванням інфляції припала? Іспанія теж, а ще Бразилія.
flyman написав:Так підтягуйте свій рівень до рівня конкурентів. Заведіть ютуб канал, будем уважно дивитися відосики і слухати пораду гуру з інвестування в курортну нерухомість Туреччини.