Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Успіх написав:Треба, щоб вас банки любили і самі присилали вам на блюдечку
Не про те мова
Розумію, що мова про Дію - але ж я вже давно не заходив в неї і, навіть, не знаю, чи в мене там світиться та еПідтримка, чи ні - а от банк - вже сам за мене "похлопотав"/заморочився!👍😀
Успіх написав:Розумію, що мова про Дію - але ж я вже давно не заходив в неї і, навіть, не знаю, чи в мене там світиться та еПідтримка, чи ні - а от банк - вже сам за мене "похлопотав"/заморочився!
То банк потурбувався, щоб нуль гривень було де зберігати. А щоб там був не нуль уже самому потрібно заморочитися і дізнатися, що там у вас відображається в Дії.
Якщо кого "давить" на посаді Голови НБУ, то я готовий замінити на найближчі 5 років місце Голови НБУ. CV: Професійний, чесний, порядний. Без судимостей. Командний гравець. Вмію ефективно працювати під тиском і в умовах невизначеності. Англійська В2+. Відповідна освіта в наявності. Є досвід роботи в структурах НБУ.
Це спосіб захисту...дуже обережний...не називає хто на нього тисне. Можливо структури повязані в вуйцем Бенею? Якщо назве то прогнівить Зе? Крісельце під КЕШом захиталося...мабуть. А як знайти незалежного Грандбанкіра? Місію виконати ніззя...мабуть.