Ну так, але за півціни, думаю легко віддадуть залишившихся 2-3 мішки клею до плитки, чи мішок шпаклівки...
А під ремонт підвалу Флая, то і обрізки плитки/ламінату підійдуть!

|
|
![]() А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©Ну так, але за півціни, думаю легко віддадуть залишившихся 2-3 мішки клею до плитки, чи мішок шпаклівки... А під ремонт підвалу Флая, то і обрізки плитки/ламінату підійдуть! ![]() ![]() А ви уявіть , що у кімнаті є 4 стіни. Уявили?) от одну приклеїв шпалерами (з малюнком) із попереднього ремонту, а три інші з білими флізелінлвими. От і виходить, що стіна де буде телевізор має фон. Тобто 2,47*3,6м буде поклеїно шпалерами із малюнком (одного виду) із попереднього ремонту. ![]() Все буде добре! Все буде УСПІХ!©®™З прийдешнім Новим 2022 роком!!!🌲🐅
Бажаю всім друзям, щоб в Новому 2022 році були здорові, щасливі і купили собі, хоча б невеличку смарт-квартирку! ![]()
![]() А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©Ну що, настав час написати інсайд від племінниці-ріелторші, яка вже звільнилась перед Новим роком(так як за ~ 3міс роботи, вона здала всього лиш щось 2 квартири)
Коротше, напишу я цікаві, на мій погляд, тези, які почув від неї: ✓ Сама дивується, за що платять гроші ріелторам в більшості випадків?)) ✓ Дивується багатьом власникам квартир, які висувають високі хотєлки за свої старі ремонти! ✓ Дивується багатьом, які не можуть здати квартиру вже 2-3міс, але НЕ хочуть торгуватись/знижувати ціну, хоч є реальний клієнт вже на порозі квартири, якщо ціну скинути на 500грн!(а деякі унікуми, нездавши за 2-3міс - ще й підвищують ціну на 1тис.грн) ![]() ✓ Незадоволена, що в цій агенції не беруть кошти/немає тарифу за офф-лайн перегляди квартир! Каже, що в деяких інших агенціях - є тариф 100, чи 200грн за таке. А то, каже, їдеш через цілий Львів на якусь квартиру, стоїш в заторах, купа часу спливає... витрачаєш на доїзд і свій час витрачаєш.... - а в результаті - "...ну ми, подумаєм.... - а ми думали, що нам ціну тут скинуть.... а ми думали, що тут кращий ремонт..." - а племінниця мені каже - "ну плять! - їм же говорилось наперед, що власник не хоче торгуватись, що ця ціна БЕЗ ТОРГУ! - і вони що, не бачили, який ремонт по фото? - там ж по фото було видно, що старезний ремонт!!!" ✓ Думає в кінці літа спробувати себе в іншій агенції нерухомості(спробувати ще і продаж, а не тільки оренду квартир) ✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓ А, наразі, вона влаштувалась в мінімаркет, щоб таки мацати регулярно РЕАЛЬНІ кошти! А то, в холосту працювати в агентстві - то будь-який ентузіазм пропаде ![]() п.с. Як щось ще згадаю, то допишу... ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Тариф за перегляд - то дикунство, і взагалі ознака шахрайства. То її робота - везти свою дупу на перегляди, і нема чого жалітися. Дійсно, а потім ще мамі дивуються, за що їм мають платити
|
|