Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 1819202122 ... 262>
Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 20:20

"
Я уже молчу про твою позицию "Я не за правду, но против вранья". Белое пОльто. Третья позиция :)" (с)

Пошукай скільки разів я раніше підкреслював -- проти брехні на мою адресу, в мій бік.
Зараз забув.
Так що нагадую. Спеціально.

І зрозумій різницю: між моїм можливим невиконанням! і твоєю брехнею!
Мене ти можеш докорити максимум невиконанням (а й так ні на героя, ні на хероя не претендував і не претендую), я ж тебе макаю в брехню.
Вагові категорії -- чув про таке?

Краще б пости рахував))
Це з тієї ж серії. Величезних))) моїх зашкварів)).
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 20:45

detroytred написав:
Сміття...
Більше пояснювати не бути. Тільки макати.

Макаешь ты сам себя, в дерьмо своей тупости :)

Тебя не интересует ситуация в стране, потому что, ты хочешь закрыться от этого трешака за который ты сам и проголосовал.
И любое упоминание о треше в стране выводит тебя из себя

Но ты кидаешься на меня, который пишет об этом треше, но ты никак не осуждаешь тех, кто делает этот треш

Ты сам генетический мусор. Тупой, озлобленный, завистливый, чванливый, высокомерный и тебе все должны
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 20:46

Песікот!!!!!

Гарна думка пройманула, як тебе, брехла, навчити не брехати на особисту адресу. Відповідати хоч трохи за свої слова. Тільки грошима.
Які проблеми???
По 2 куо. (ти ж не наш гілковий мільйонер вже з 10 млн., тому тобі знижка) і перевіряємо мене на детекторі брехні. Голосував я за Зе чи ні.
Для точності (раптом детектор помилиться) можемо ще й пару родичів моїх узяти, яким я сказав, як голосував. (За клопіт -- накинеш по 1 куо. їм).

Збрехав я, то я тобі 2 куо.
Збрехав ти, то ти мені.

Дуже гарна річ, вважаю. Одразу вилікує від паталогічної брехні.

Ну що? Знов зіл'єшся, як з тоді з агентом?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 20:47

detroytred
Три. Чётко три твоих поста на мой один пост :)

Это верный признак, что я попал в самую точку. Вот прям в десяточку
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 20:54

pesikot написав:
  detroytred написав:
Сміття...
Більше пояснювати не бути. Тільки макати.

Макаешь ты сам себя, в дерьмо своей тупости :)

Тебя не интересует ситуация в стране, потому что, ты хочешь закрыться от этого трешака за который ты сам и проголосовал.
И любое упоминание о треше в стране выводит тебя из себя

Но ты кидаешься на меня, который пишет об этом треше, но ты никак не осуждаешь тех, кто делает этот треш

Ты сам генетический мусор. Тупой, озлобленный, завистливый, чванливый, высокомерный и тебе все должны

Знов смішно викручуєшся.
Черговою брехнею про причину реакції саме на тебе!

Причина наявна і я тобі на неї вказував: ти збрехав у мій бік і Я МАКАЮ ТЕБЕ В САМЕ ЦЮ КОНКРЕТНУ БРЕХНЮ.
Тобто про що збрехав в мій бік, про те і мова від мене.

А навіть оті рідкісні виключення, як згадування про твою брехню, наприклад, Юкрейну -- то це щоб показати, що така поведінка не є виключенням до мене, а притаманна тобі.

Ти знов брехнею намагаєшся прикрити брехню.

З.и. Подивись скільки ще форумчан пишуть про треш в країні і що?
Я, як ти кажеш, кидаюся на них?
Сміття...

*Тебя не интересует ситуация в стране, потому что, ты хочешь закрыться от этого трешака за который ты сам и проголосовал.* --- як я написав вище, ти через час знов будеш брехати про моє голосування за Зе.
Сміття...
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 11 січ, 2022 21:05, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 20:58

pesikot написав:detroytred
Три. Чётко три твоих поста на мой один пост :)

Это верный признак, что я попал в самую точку. Вот прям в десяточку

Подивись який пост до якого відноситься.
Порахуй, підрахуй.

В десяточку -- це те, що ти пости почав рахувати (да ще й після моєї іронічної поради тобі)), відшукуючи зашквари в мене.

Так що там стосовно перевірки по 2 куо. (хто бреше на особисту адресу)?
Знов злив через замовчування буде?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 21:21

detroytred написав:Так що там стосовно перевірки по 2 куо. (хто бреше на особисту адресу)?

Ты уже слился :)

Как только я начал писать свои итоги на актуальные темы в стране, ты начал забалтывать тему.

Ты не хочешь, чтобы актуальные темы нашей (твоей ли ?) страны Украины обсуждались
И это заметно

Тебе ближе обсуждать темы "космического масштаба и космической же глупости"

Ну а по спору. Я тебе дарю, эти 2 куо. Я понятия не имею, что что за валюта такая. Но можешь нарисовать себе этих куо, сколько хочешь :)
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 21:39

pesikot написав:
  detroytred написав:Так що там стосовно перевірки по 2 куо. (хто бреше на особисту адресу)?

Ты уже слился :)

Как только я начал писать свои итоги на актуальные темы в стране, ты начал забалтывать тему.

Ты не хочешь, чтобы актуальные темы нашей (твоей ли ?) страны Украины обсуждались
И это заметно

Тебе ближе обсуждать темы "космического масштаба и космической же глупости"

Ну а по спору. Я тебе дарю, эти 2 куо. Я понятия не имею, что что за валюта такая. Но можешь нарисовать себе этих куо, сколько хочешь :)

Он воно як.
Тобто я тебе, так би мовити, политически преследую?))

Ще раз по буквах: від мене мова йде кожного разу про кожну твою конкретну брехню в мій бік.

І! Спочатку ти відмовчався, а потім виринув з Ітогами. Я підкреслив факт відмовчування.
Потім (сьогодні) теж спочатку відмовчався, виринув з Ітогами, І САМ після своїх цих Ітогов звернувся до мене (став питати, просити рубити правду матку, питати чому торкаюся тебе).
Вт 11 янв, 2022 18:52

Ти знов смішно викручуєшся.

А вдавати на фінанс.уа, що не розумієш 2 тисячі умовних одиниць ( 2000 доларів - 2 куо.) -- це не просто клоунада. Це у кубі клоунада.

Так що (після пояснення мого тобі про 2 куо) перевіряємо хто бреше?
Чи далі будеш смішити?

З.и.
Ти генериш потоки з конкретної брехні в мій бік, а я, виявляється, не хочу ", чтобы актуальные темы нашей (твоей ли ?) страны Украины обсуждались"?!
Тим, що макаю тебе у кожен факт брехні.
В тебе хоч краплина порядності залишилася?
Сміття.......

О!!! Є підозри стосовно країни?
Знижка тобі по цьому пункту - 10 тис. грн. + таксі туди-назад.
Гарно лікує від дурних підозр.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 11 січ, 2022 21:51, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 21:51

detroytred написав:І! Спочатку ти відмовчався, а потім виринув з Ітогами. Я підкреслив факт відмовчування.
Потім (сьогодні) теж спочатку відмовчався, виринув з Ітогами, І САМ після своїх цих Ітогов звернувся до мене (став питати, просити рубити правду матку, питати чому торкаюся тебе).
Вт 11 янв, 2022 18:52

То есть, тебе на правду по фигу. По фигу на ситуацию в стране
Главное, чтобы ты был в белом пОльте и в третьей позиции

Так чего ты обижаешься и становишься в позу, когда я говорю о том, что ты бОльше заботишься о себе, чем о стране ?

Это ветка политическая, а не ветка описания психологических травм detroyted'а

detroytred написав:А вдавати на фінанс.уа, що не розумієш 2 тисячі умовних одиниць ( 2000 доларів - 2 куо.) -- це не просто клоунада. Це у кубі клоунада.

Клоунада в кубе - не знать о валютах на финансовой ветке
А потом оправдываться, да я имел в виду умовні одиниці, да я те, да я се

Жалкий ты

PS. И ещё, мне тебя жаль. Тебе и поговорить-то не с кем. Вот и цепляешься к любому, кто даже тебя пинает. Подумай об этом :)
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2022 21:58

Песікот
Стоп-стоп-стоп.
А нука розкажи, що ще мало бути під моїм визначенням - 2 куо.?
От цікаво. Посміятися ще хочу з твоїх тупеньких викручувань.

Так відповідь яка-то?
Перевіряємо?

Це твої казки про мене нікому не цікаві. Зі стелі, як тобі схотілося вигадати, що мені і як.
Оперуй фактами, якщо є претензії.
Я тебе макаю виключно по конкретним фактам.
І факти цілої купи конкретної брехні -- ось вони. На сторінках. Однозначні. Не суб'єктивні.
Так і як жалюгідність твоїх зливів.

Зи.
Це ти чи що? Більше пілкуєшся за страну, ніж за себе (раз докоряєш мені)? ))))))))))
Да навіть, якщо й так, то поясни тільки одне -- навіщо брешеш-то постійно у мій бік?
І поясни-ка, як ти мене пинаєш?))
І з якого це часу розкриття твоєї брехні стало "цеплянием"?

Досить хфантазій. Спробуй по фактам і конкретиці. Наприклад, перевіряємося... Визначаємо. Крапка.
І до чого мої наче я обижаюся, якщо мова йде про твою конкретну брехню у мій бік. Знов демагогічно підміняєш предмет.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 11 січ, 2022 22:13, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1819202122 ... 262>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор