Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
зи. я ж ще й працюю, то немає часу так швидко реагувати)))
ти ж писав що вже злі араби звільнили, пішов нелегалом ? миєш машини?
а чо, неплохо, тільки смисл в ремонті? 18м2, думаю, що $10К інвештиції + $6К ремонт + $9К паперового прибутку успішний долярчик кусає лохті.
але ліпше було продати без ремонта. думаю, що це успішний недолярчик за хвилину після перевороту думок (хтів під оренду вовчицям але вийшло на продаж з ремонтом, може і троха в подарок)
з.і. я за той смарт напівпідвал прохвінансую ще два таких на поверсі в самострої ЧС, хароший cellars бузінесс
з.з.і. а почім такі cellars в іпенях міста Анталії де ще ходе травмай до моря?
flyman написав:а чо, неплохо, тільки смисл в ремонті? 18м2, думаю, що $10К інвештиції + $6К ремонт + $9К паперового прибутку успішний долярчик кусає лохті.
але ліпше було продати без ремонта. думаю, що це успішний недолярчик за хвилину після перевороту думок (хтів під оренду вовчицям але вийшло на продаж з ремонтом, може і троха в подарок)
з.і. я за той смарт напівпідвал прохвінансую ще два таких на поверсі в самострої ЧС, хароший cellars бузінесс
з.з.і. а почім такі cellars в іпенях міста Анталії де ще ходе травмай до моря?
Та сімпатично! Непривередливих студенток водити саме то! І якщо й взяв на котловані, то супер взагалі...
Нажаль від жд смердить и трясе, але... за такі гроші нормас! Ще й сусіди в тебе з номераім АЕ - хороші людє 100500%!!!