Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 4142434445 ... 262>
Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 13:42

detroytred написав:Schmit
З мене, як виборця слуг, уточніть, будь ласка.

Є різниця між підбадьорювати та вводити в оману. Те, що і як запевняв Порошенко -- це не підбадьорювати.

І саме це не сходиться.
Те, що при Зелі програми стала тормозитися, я поки не заперечував.

Добре, нехай буде, Порошенко вводив вас в оману (і знову Порошенко у всьому винен).
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 13:57

Schmit написав:

Є різниця між підбадьорювати та вводити в оману. Те, що і як запевняв Порошенко -- це не підбадьорювати.

І саме це не сходиться.

Добре, нехай буде, Порошенко вводив вас в оману (і знову Порошенко у всьому винен).

Ха!

У всьому!? -- це типовий демагогічні прийом. Узагальнення.
Не треба мені його тулити, бо я завжди намагаюся говорити про конкретний предмет.

От полюбляєте ви і Ко категорію "винен". Я провину не визначаю.

З.и.
У вашій логіці (стосовно підбадьорення) ваші твердження про катастрофічне *відповісти нічим* (от нічим і все))) тоді є чим?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 14:15

detroytred написав:
  Schmit написав:

І саме це не сходиться.

Ха!

У всьому!? -- це типовий демагогічні прийом. Узагальнення.
Не треба мені його тулити, бо я завжди намагаюся говорити про конкретний предмет.

От полюбляєте ви і Ко категорію "винен". Я провину не визначаю.

З.и.
У вашій логіці (стосовно підбадьорення) ваші твердження про катастрофічне *відповісти нічим* (от нічим і все))) тоді є чим?

Зображення
Schmit

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 14:16

lapay написав:
  detroytred написав:А тут бац - Зеля.
І одразу виявляється, що нічим))

Зеля заморозив ракетну програму, тому, справді - нічим.
Якщо дивитись по справам, то Порошенко визволив, від сепаратистів, кілька великих міст, не здав рашистам жодного великого міста із визволених, санкції проти Раші, безвіз, асоціація, реформа судів і багато чого іншого.
У Зелі в плюс земельна реформа, діджіталізація, будівництво, в мінус бардак з законністю і обороноздатністю.

А до чого тут заслуги Порошенка та Зелі?

Якщо ж спробувати розібратися в питанні, чому тормозиться ракетна програма, то відповідь може бути така:
«Є ініціатива з низів, зокрема, наших КБ, які говорять – ми можемо це зробити. І є жорстка позиція Міністерства оборони – добре, ми можемо це робити, але дірки ми можемо поки що закривати закупівлею закордонних зразків і зараз ми якраз перебуваємо на етапі такого хиткого балансу між оцими двома правдами. Є правда військових – завтра, щоб воно працювало. І правда промисловців – робити своє, тому що чуже буде завжди дорожче», – пояснює Сергій Згурець.

У таких умовах в Україні все частіше звучать пропозиції щодо закупівлі іноземного озброєння. Так, головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак у грудні 2020 року заявив – рішенням міг би стати протиракетний комплекс Patriot. Про розміщення американського ЗРК на території України вже навесні цього року сказав і керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

«Якщо в України будуть системи Patriot або інші сучасні системи протиракетної оборони, які зможуть виключити з широкомасштабної операції ракети Росії, тобто, ракетний удар РФ не зможе досягти ефекту, – це значить, що не буде проведена повітряна операція. А якщо не буде проведена повітряна операція, то не буде проведена і сухопутна операція. Це очевидно, тому що Росія не зможе піти просто в лобову атаку на українські збройні сили сухопутними військами. Вони просто будуть знищені», – переконаний заступник директора Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння.
https://www.radiosvoboda.org/a/protyrak ... 57313.html

Хоча такій позиції є дотепні заперечення:
*Чмут.

«Нам варто зосереджуватись не так на ракетах для захисту, як на ракетах, які можуть полетіти у відповідь на ракети по Україні. Тобто, кориговані снаряди «Вільха», ОТРК «Грім», створення вітчизняних крилатих ракет «Коршун» і інших похідних, напрацювання по яких у нас є. Нам потрібен не ракетний щит, нам потрібен ракетний спис, щоб Росія розуміла, що у випадку застосування подібного озброєння, по її території буде застосоване відповідне озброєння з боку України», – каже Чмут.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 14:19

Schmit
Прогрес: з демагогічного прийому узагальнення на картинки.
А далі?

Ваша картинка підходить до вашої відповіді на моє пряме питання до вас -- стосовно виборця слуг.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 14:27

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Якщо ж спробувати розібратися в питанні, чому тормозиться ракетна програма, то відповідь може бути така:

Перекуємо ракети на дороги. Така відповідь у зелених.
Нам ніхто не продасть сучасні ракети, тим паче Петріоти. Порох не чекав Абрамси, а ремонтував вітчизняний металобрухт. Євреї теж намагаються обходитись своїм озброєням, і цілком очевидно, чому саме.
Ракетна держава може і повинна випускати своє ракетне озброєння, і Раша цього боїться, бо в нас є потенціал. Тільки зелебобіки його нищать.
От такі справи.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 14:28

Freemans

Подякував: 253 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 14:28

Прогрес: з демагогічного прийому узагальнення на картинки.
А далі?

А що далі - знає тільки Бог.
Schmit

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 14:50

lapay написав:
  detroytred написав:Якщо ж спробувати розібратися в питанні, чому тормозиться ракетна програма, то відповідь може бути така:

Перекуємо ракети на дороги. Така відповідь у зелених.
Нам ніхто не продасть сучасні ракети, тим паче Петріоти. Порох не чекав Абрамси, а ремонтував вітчизняний металобрухт. Євреї теж намагаються обходитись своїм озброєням, і цілком очевидно, чому саме.
Ракетна держава може і повинна випускати своє ракетне озброєння, і Раша цього боїться, бо в нас є потенціал. Тільки зелебобіки його нищать.
От такі справи.

Загальне фінансування оборони зменшилося чи ні?
Я не цікавився.

Якщо ні, то про яке відношення доріг до ракет може бути мова?
Тобто навіщо я цитати надав оті?!
По суті може бути, що дійсно латають дірки, як вихід.
На підтримання отих же С-300.
А також на усе інше.

До того партнери незвісно, які умови ставлять по своїм пропозиціям продажу у майбутньому.

Стосовно спису для удару по рашці - хз. Скільки треба коштів та ресурсів для забезпечення цього удару.
В них захист рівня від ударів НАТО...
Тобто нам би у першу чергу забезпечити хоча б свій захист від них.

Ні, простіше спростити на дороги, свідоме нищення.
М'яко кажучи, вже створення засобів удару по рашці пуйло наврядчи буде чекати.
Оті калібри і т.д. по отим заводам і вдарять.
І що робити?

Як я не раз вказував раніше: це Україна одразу не обрала варіант -- воювати, так воювати ... по повній.
Рашка запропонувала варіант гібрідної війни, зелених чоловіків, обмеженої (договірної) війни.
Влада обрала варіант погодитися. На пропозицію. Все в цьому руслі і йде.
І якщо пояснити обивателю й світу тоді, що є напад, тому вперед все для фронта, Україна понад усе -- ще якось можна було б, то перейти на це самим зараз -- складнувато.

Нема там простих відповідей. Тому від мене ніколи не було обвинувачень Турчинову у здачі, зраді та тощо, а тільки констатація обраного варіанту. Обрав, так обрав. Твоя відповідальність. Твій вибір.
А не згоден я був, що він свою відповідальність за свій вибір на військових перекинув.
Да ще коли сам їх і підставив.

Зеля обирає свої підваріанти. І не більше. Його вибір та відповідальність.
Саме підваріанти. Суті обраного варіанту вони не міняють. Да і ситуації за великим рахунком.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 січ, 2022 15:17

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Загальне фінансування оборони зменшилося чи ні?
Я не цікавився.

Мова йшла про ракетну програму. Тут навіть позитивні блогери таке пишуть:
Такий стан справ означає лише одне: у ракетної програми має з’явитися конкретний керманич, який опікуватиметься всіма аспектами її виконання чи не кожного дня. Що б там не казали, але якби екссекретар РНБО Олександр Турчинов особисто не супроводжував перебіг створення ракетного комплексу «Нептун», його не створили б у рекордно короткі терміни – фактично за два з половиною роки.

Наразі відомо, що про фактичний стан реалізації вище згаданої Стратегії щороку публічно звітуватиме Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України. Однак при цьому існує кілька центрів впливу на український ОПК, і досить часто внаслідок їхніх власних поглядів втрачається синхронність дій. Існують і ризики перерозподілу Генеральним штабом зарезервованих ресурсів – так було донедавна.

Наразі від джерел в уряді відомо, що у планах там є створення саме окремої програми розвитку ракетної техніки. Тож залишається лише сподіватися, що на цей процес не вплинуть ані внутрішні, ані зовнішні чинники.

https://lb.ua/news/2021/08/27/492579_ra ... raini.html
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 4142434445 ... 262>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему