Де краще купити квартиру - передмісті чи хрущовці в Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
roberto dark написав:А я квартиру для vitaliian нашёл в Киеве, причем даже с ремонтом и мебелью - https://rieltor.ua/ru/flats-sale/view/10296317/ . Не пора ли переезжать и стать полноценным киевлянином?
Алмаатинская - это ж0па мира. Да и 4-эт дома - это бараки? Постеснялись выложить фото дома? Так и есть, хороший район - нада брать, да еще всего почти за котлетку Сержика
roberto dark написав:А я квартиру для vitaliian нашёл в Киеве, причем даже с ремонтом и мебелью - https://rieltor.ua/ru/flats-sale/view/10296317/ . Не пора ли переезжать и стать полноценным киевлянином?
Алмаатинская - это ж0па мира. Да и 4-эт дома - это бараки? Постеснялись выложить фото дома? Так и есть, хороший район - нада брать, да еще всего почти за котлетку Сержика
сам то из какого мегаполиса пишешь?) тебе и эта «ж*** мира» оказалась не по зубам)
Хомякоид написав: На місті Ірпінчан при вимкненні світла я б перекривав Житомирську трасу. В пабліках всі можуть говрити, а як до діла доходить як завжди у всіх свох справи
так они и перекрывают - улицы в ирпене, бгг шоп тем, кому свет еще не отключили, жизнь медом не казалась)
Хомякоид написав:На місті Ірпінчан при вимкненні світла я б перекривав Житомирську трасу.
Якого хрєна??? На місті влади - я відправив би туди нацгвардію з водометами і сльозоточивим газом. Щоб звіздота знала своє місце. Публіка купила дешеве житло, з проблемними документами. Які можуть бути претензії??? Не подобаються ірпіньські електропідстанції - най збирають кошти і проводять окрему виділену лінію від Запоріжської АЕС (до речі, найбільша АЕС в Європі). Тодів з електрикою все буде ок. Можете уявити, скільки коштує така виділена лінія??? З вартістю землі, сотень км товстого алюмінієвого кабелю, електровеж і робіт??? Забудовник здешевив на цьому, а звіздота хоче шари.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 09 лют, 2022 10:53, всього редагувалось 5 разів.
Ціна зачовганої 1к квартири на окраїні Києва = ціна 2к новобуду з ремонтом в Єпенях. "С'est la vie"
Поэтому лучше жить в Ирпене и мучаться - чем в ж*** мира в районе Шлакоблок Киева в тесной 1-к.
а мне, как жителю нового ЖК Киева у метро, хотелось бы поселится в районе низко высотных зданий (2-4 этажа), так как эти ЖК-скворечники поднадоели своими проблемами (не заехать не выехать, не припарковаться).
Примат написав:а мне, как жителю нового ЖК Киева у метро, хотелось бы поселится в районе низко высотных зданий (2-4 этажа), так как эти ЖК-скворечники поднадоели своими проблемами (не заехать не выехать, не припарковаться).
надеюсь шо у вас все получится и так все и произойдет стремиться в киев - нормально, но и стремиться вырваться из стартовых позиций в человейниках на окраинах в более комфортное жилье в лучшей локации - абсолютно нормально и очень похвально
но к этому стремятся тока самые мотивированные и очень быстро поэтому вчерашние новые «модные» жк превращаются в гетто лузеров и заробитчан