Vorlon карта не моя, а знайомої, але наскільки я знаю, вона писала в підтримку - нічого не змінилось. Після цього і було прийнято рішення про завершення стосунків. Я тільки навів це як приклад.
З представником зв'язався, сподіваюсь на остаточне врегулювання моєї ситуації)
Шановна підтримка Sportbank! У вас знову поламалась "партнерка" Цитруса при покупці через їх сайт. Кошти списані після триденного блокування, а по бонусах - нуль. Щось потрібно покрутити викруткою на мікросхемі, щоб запрацювало :)
stas_rst написав:Шановна підтримка Sportbank! У вас знову поламалась "партнерка" Цитруса при покупці через їх сайт. Кошти списані після триденного блокування, а по бонусах - нуль. Щось потрібно покрутити викруткою на мікросхемі, щоб запрацювало
Сокрее всего это Цитрус тасует терминалы с такой скоростью, что спортик не успевает их добавлять в программу (возможно Цитрус даже не сообщает о своих новых терминалах)
Вкладчик1234 тиждень тому у тому ж магазині на тому ж сайті була аналогічна ситуація. Спочатку нарахували по категорії техніка 2%, а потім по запиту перерахували на 5% по партнерці, а 2% прибрали із категорії, яка чітко світиться обраною у додатку. Пояснення банку - банк сам обирає категорію, по якій нараховувати :) але дали більшу і за те дякую :) Однак, проблема залишилась. Оплата пройшла ще 4.02, товар отримав 6-го у поштоматі, сьогодні списали заблоковані кошти, а КБ - нема. Чекаю знову на вирішення через ГЛ. Наступного разу буду брати 5% в Алки, там горіхи ще й компенсують, якщо недорогий товар.
Пожаліюсь тут Була задача перекинути близько 80к з спорту на інший банк, спочатку випустили тільки 29900 і кажуть змініть ліміт. Самостійно змінити ліміт в додатку дає тільки на 29999 (хоча переказ дозволяє робити тільки якщо 29900, на 29999 показує помилку додатку). Через службу підтримки змінили на 80к, спробував знову перекинути - помилка (перевищено ліміт який вже змінений в більшу сторону), знову через службу через верефікацію мобільним дзвінком підвищують. Розібрались, випустили ще 29900, при спробі 29999 помилка додатку все ще актуальна. Окей, останній переказ і все мало б закінчитись, але ж ні. Останній платіж знову та ж помилка - перевищено ліміт. Зв’язуюсь з службою, відривались що помилка на стороні банку отримувача. Від банку отримувачу получаю відповідь, що в них все ок, жодних лімітів немає. Пробую на інший банк, та ж помилка. Технічний відділ спорту довго перевіряв і дійшов висновку, що посилка на стороні банку отримувача. Хоча в це не дуже віриться, так як були спроби відправки на різні банки - всі безуспішні. В підсумку решту перекинув через СЕП (такий варіант зразу не підходив - не було часу очікувати поки СЕП пройде, хоча прийшлось трати час на підтримку і перекиди). Якщо комусь потрібно відправити зі спорту більше 30к п2п - проблема може бути не тільки в лімітах, а й у небажанні банку випускати гроші.