ВIВ написав:vollena71 Нет, у Вас ссыль на общие условия по всем картам.
В конце файла таблица с перечнем КокоКарт, которые участвуют в акции
Вы хоть бы на дату посмотрели від «13 » вересня 2021 року И Святой Валентин 2022 - только для кредиток! Но ключевой вопрос тут, 500 к 1000 добавляется или входит в 1000
ВIВ написав:vollena71 Но ключевой вопрос тут, 500 к 1000 добавляется или входит в 1000
Ответ поддержки: "Так. Максимальна сума бонусів, яка може бути нарахована по даній картгорії складає 500 грн. та дана сума входить до максимально можливої (1 000 грн.)."
cohan написав:отправляйте в ПН - вторгнення ж на вивторок
от ніби й розумна людина, але не допрацьовує :) мова не про вторгнення :) ви курси бачили в онлайн ? і їх різницю у других банках ? - це головне ну й блокування активів на випадок контрмір з боку ЄС\США ніхто не забороняв і без вторгнення ... але це вже космос.
от ніби й розумна людина, але не допрацьовує мова не про вторгнення ви курси бачили в онлайн ? і їх різницю у других банках ? - це головне ну й блокування активів на випадок контрмір з боку ЄС\США ніхто не забороняв і без вторгнення ... але це вже космос.
я такой случай помню разок в прошлом году, когда по рублю было понятно что скакнет и у нас в понеднльник, тоже вытягивал с Форварда в ВС и откупался: кажется, до 75 с карты можно вытянуть, после звонка, потом зась
увы, раньше 8 утра СЭП не уйдет, но если карты исчерпали - ставьте на отправку
от ніби й розумна людина, але не допрацьовує мова не про вторгнення ви курси бачили в онлайн ? і їх різницю у других банках ? - це головне ну й блокування активів на випадок контрмір з боку ЄС\США ніхто не забороняв і без вторгнення ... але це вже космос.
я такой случай помню разок в прошлом году, когда по рублю было понятно что скакнет и у нас в понеднльник, тоже вытягивал с Форварда в ВС и откупался: кажется, до 75 с карты можно вытянуть, после звонка, потом зась
увы, раньше 8 утра СЭП не уйдет, но если карты исчерпали - ставьте на отправку
Розумна відповідь. Дякую! Так от - спочатку тягнув на приват, потім штовхав. На вихід змогло випустити 70к. Далі не було сенсу, бо примат підняв курс на 41 копійку. Але встиг трохи зайти в $ до 28.169 примат і 28.15 моно більше як на 5куо. Ще було на моно на білій. В понеділок буду розуміти, чи сам себе не полюбив на курсах Супер-курс на Укрексімбанк 28.06, але їх продукту у мене нема. Всі решта уже овер 28.5