Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Grand Touring написав:Успіх у нас у некоторых заметно оживилась торговля из-за вторжения. Есть определенный процент людей которые уверенны, что оно будет 100%.
товары для кемпинга и выживания на природе? или соль со спичками и гречкой?
Львов теперь в шоколаде. Аренда квартир подорожала в 2 раза. Кофе выпили там за неделю годовую норму)). Я думаю они только ЗА, что бы напряга продолжалась.))
Игорь Алексеевич написав:Львов теперь в шоколаде. Аренда квартир подорожала в 2 раза. Кофе выпили там за неделю годовую норму)). Я думаю они только ЗА, что бы напряга продолжалась.))
Успих минвату сам на фасад клеит, ускоряет сдачу дома. Нервы уже ни к черту.
akido написав:Це була спроба побудувати власну ідентичність в умовах військової агресії та анексії частини територій з боку Московії. Як показала історія - невдала спроба, бо Свати та Вулиці Розбитих Ментів виявилися мудрому наріду важливіші.
Філософська мутохрінь. Це не Гітлер і силезькі німці винні, а чехи. Не Путін і донбаська вата, а українці. Коли чехи малюавли свастики на спинах мирних німців і виселяли їх з тих місць, де вони жили віками, вони теж були злопам'ятними, бо не вони почали це зло. Українці будуть більш гуманними, після деокупації Донбаса, і залишать більшість вати, яка цю Україну ненавидить, навіть без умовного покарання.
Аlександр написав:Англо-СШАксы четких планов тогда не набросали и не благословили на Крестовый поход. Зато Бабушка с перепугу чуть-ли не разнес ДнепроГЭС, сейчас же под шумок решил заняться более мирным отжатием Примата, вроде клиентам уже соответственные SMS разослал.
Я даже не догадываюсь, что такое надо употреблять, чтобы такое писать
Может поделишься ?
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 15 лют, 2022 20:33, всього редагувалось 1 раз.