Рада національної безпеки та оборони вирішила запровадити надзвичайний стан на всій території України крім Донецької та Луганської областей, де вже діє надзвичайний правовий режим.
Ukrainian написав:Зараз Україні як ніколи потрібна стабільність державних фінансів. Бізнес має допомогти державі в цьому. Бізнес СКМ сплатить податки наперед – у сумі 1 млрд гривень", - повідомив бізнесмен. Рінат Ахметов наголосив, що загроза вторгнення потребує максимального єднання. Джерело: https://censor.net/ua/n3318141
Забув як з’їзди днр і лнр організовував.
Тепер сцикотно за метінвест
ага , а перед тим нагнув НКРЕКП (зняв голову) бо не дали йому ( Ренату) дорого продавати електроенергію
orest написав:Нічого неочікуваного Байден не сказав. Переконливо просить кремль продовжити домовлятися. Серйозними речами є СП2 від Шольца та санкції щодо держборгу від Байдена. Трохи менше, але вагомо - санкції проти "еліт" та кількох кишенькових банків-пралок. На третє місце я б поставив попередження від Байдена, що енергетичну безпеку і адекватний (значить нижчий ніж зараз) рівень цін для енергоносіїв в світі він забезпечить. Сьогодні весь день гривня падала на страхах війни а рубель зміцнювався на фоні слабких санкцій від ЄС. Завтра, підозрюю, дуже імовірним буде дзеркальний рух на фоні описаного вище...
забули про найголовініше - заборону РФ продавати їх ОВДП, а все інше дійсно ні про що
Amat написав:О, уже можно сдать віше 29. Я начинаю "вагатись"...
Я сдал.
А тем временем на МБ 29.31. В обменках прием 29.45. С удачной операцией!
Цыплят по осени считают. Невозможно угадать пик. Если подойдет к 30, сдам еще. К лету упадет. Сейчас накладываются сезонные факторы и всеобщая паника.
Путин выкатил Америке ультиматум, выставил войска для полномасштабного вторжения. Его послали. Вместо того чтобы начать войну, он сделал странный маневр чтобы отвлечь внимание от своего поражения и сохранить лицо, попутно сняв с Украины удавку Минских соглашений. На него посыпались шишки. Даже не за признание, а за ультиматум. Физически для Украины ничего не изменилось. Она ушла от Минска и получила международную военную и финансовую поддержку. Россия теперь будет тихо сидеть, тратить деньги в дыру. Даже, вангую, стрельба на границе прекратиться. При этом нагнетание ситуации многим выгодно, поэтому идет раскачка, хотя можно расслабиться, и жить как жили раньше с Крымом.