Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 229230231232233 ... 262>
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:22

Replay
У вас схоже уявлення, що в армії та при бойових діях всі повинні бути рембами?

Ні.
Треба працювати. Важко та в складних умовах працювати. 80% навіть не стрельнуть у бік ворога...
Система заточена під те, щоб служив навіть немотивований -- працював, нехай і специфічно трохи.

А на функції рембів вистачить мотивованих саме на бойві контакти.

З тим, що економіка, гроші, вище рівень оснащення та тощо необхідні для збільшення загальної ефективності -- хто ж сперечається.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 23 лют, 2022 16:23, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:24

У Варламова 70 % с проголосовавших (200 тыс.) не хотят прсоединения дыр.
Путина скоро снесу. Даю максимум год.

То что он затеял не нравиться ни в расеи так и спустило на него всех собак в Европе.Зображення
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:35

Replay написав:И откуда тут ДУХ может взяться?

Я з Вами згодний. Ваші міркувння такі, не тому що Ви не патріот, чи не любите Україну, а що наші керманичи зробили все, щоб демотивувати нарід, зломити Дух. А звідки взятися Духу? Лише вірою в Бога. Я розумію, що це виглядає як ідеалізм, але віра - це внутрішній психічний акт, усвідомлення того факту, що є невидимий світ, де кожний отримає по своїм заслугам. Вірою живі ми.

Владика Андрій Рабій:

«Цими днями увесь український народ та люди доброї волі зі всього світу збираються разом у молитві, тому що є велике відчуття небезпеки. Ворог стоїть при воротах, готовий напасти на нашу дорогу Неньку-Україну будь-якої хвилини. Багато із нас є сповнені тривоги, відчуваємо брак надії, ми не знаємо, що робити і відчуваємо себе беззахисними. Ми зрозуміли, наскільки не надійними є будь-які людські договори, а тим більше, коли нечестивці плюндрують їх. Ми не відчуваємо ніякого захисту. Що робити? Де знайти ту надію? Де знайти захист?

Давайте звернемося як добрі християни до Святого Письма, до Слова Божого. Саме ми можемо знайти нашу надію. Відкриймо книгу пророка Ісаї 41, 10: «Не бійся, бо я з тобою! Не тривожся, бо я - Бог твій! Я додам тобі сили, я тобі допоможу, підтримаю тебе переможною правицею моєю». У 13 вірші Він каже ще більше: «Бо я - Господь, твій Бог, я держу тебе за правицю, я тобі говорю: Не бійся, я тобі допомагаю». Господь, який є Богом обітниці, Він сповнить цю обітницю Своїм приходом, пославши Свого Єдинородного Сина, щоб став чоловіком. Він так само дає нам обіцянку, що буде з нами будь-якої хвилини, а особливо тоді, коли ми відчуваємо небезпеку, особливо коли ми чуємо, що ми є беззахисні. Господь є з нами. І Господь це дає нам знати.

Він так само говорив це через святого апостола Павла до всіх нас: «Одягніться у повну зброю Божу, щоб ви могли дати відсіч хитрощам диявольським. Нам бо треба боротися не проти тіла і крові, а проти начал, проти властей, проти правителів цього світу темряви, проти духів злоби в небесних просторах. Тому візьміть зброю Божу, щоб за лихої години ви могли протистати і, перемігши все, міцно стояти. Стійте, отже, підперезавши правдою бедра ваші, вдягнувшись у броню справедливости і взувши ноги в готовість, щоб проповідувати євангеліє миру» (Еф. 6, 11-15). Це Господь нам говорить, якими ми повинні бути. Саме у той час, коли ми потребуємо цього захисту, певності і надії, Господь є завжди з нами. І пам’ятаймо про це. Тому що ми можемо загубити дуже великий дар, який Господь дав нам усім, - свободу та людську гідність.

Минулого століття британський прем’єр Вінстон Черчилль казав: «Дуже часто мене питають: «Чому ми воюємо?» А я їм відповідаю: «Ви перестаньте воювати і тоді зрозумієте, чому ми воюємо, чому ми боремося саме зараз». Тому що дуже часто, як він казав в іншому місці, усі великі речі, усі великі людські достоїнства, завжди можна описати кількома словами, такими як віра, мужність, свобода, гідність та інші. І саме ми тепер є на порозі того, що ми можемо це загубити. Але нам цього не можна робити аж ніяк.

Пам’ятаймо слова нашого великого Кобзаря: «Борітеся, і поборете». Тому, маючи Бога по своїй правиці, який веде нас, знаймо, що Він є саме той, що виведе нас із цієї небезпеки, дасть нам ту високу надію, зміцнить нашу віру. І Він покаже свою любов. Вірмо, молімся, і Бог завжди буде з нами!»

http://ugcc.ua/articles/yepiskopi_ukrai ... 95483.html
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 23 лют, 2022 16:46, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:36

Козак-характерник написав:
  Миша-клиент написав:Пля-я-я, так откуда у партизан ЗУР-ы и стингеры, джевеллины, кто им и когда выдаст, научит ими пользоваться?! Тероборона - видели по телеку с чем тренируется по пустырям?! А с берданки (НЕ автоматического огнестрела, т.е.) - подбить ЛЕТЯЩИЙ объект хрен знает на какой высоте (т.е., без правильных поправок на ветер, дальность, упреждения) - "ха-ха-ха" ТРИ раза!

На то і існує держава, що займатися всіми цими питаннями, готуватися заздалегідь.

+1000500
40 млн....
Самих різних людей.
І правильно відібрати, розподілити їх в суспільстві, державі на виконання функцій, які співпадають з їх власними здібностями -- оце і буде результат.

Є здібності керувати -- в управлінці, воювати на літаку -- в пілоти, землю грести -- на бульдозер.
Визначати, розвивати здібності.
Ліфтами просувати вище.
І система буде самовдосконалюватися. За рахунок просування кращих за попередників.

Прохлопали заздалегідь, так що зробиш -- треба зараз раціонально та максимально ефективно почати використовувати ресурси.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:39

Re: Політичні дискусії

Козак-характерник написав:Вірою живі ми.

Козаче, вмотивовані та патріотичні люди зі зброєю хочуть один з ваших "горшочків" для закупівлі зброї та оплати їх праці (сім'ї їх теж хочуть їсти). Виділите трішки? :D
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:39

detroytred написав:+1000500
40 млн....
Самих різних людей.
І правильно відібрати, розподілити їх в суспільстві, державі на виконання функцій, які співпадають з їх власними здібностями -- оце і буде результат.

Є здібності керувати -- в управлінці, воювати на літаку -- в пілоти, землю грести -- на бульдозер.
Визначати, розвивати здібності.
Ліфтами просувати вище.
І система буде самовдосконалюватися. За рахунок просування кращих за попередників.

Прохлопали заздалегідь, так що зробиш -- треба зараз раціонально та максимально ефективно почати використовувати ресурси.

Тут ми знов повертаємось до значимості еліти в державі. Про що довго точилися суперечки з Будівельником. Еліта - це служіння, а не привілеї. Це самопожертва, а не земні блага. Немає в нас еліти, а та що є - псевдоеліта, яка не усвідомлює свою місію перед народом.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:41

Вкладчик1234 написав:Чтоб не удалили с валютной ветки, спрошу тут:

а кто все эти люди, покупающие бакс почти под 30? Патриоты наверное?

зто наверное хотят закупить за валюту для армии товары :roll:
или второй вариант - типа у всех горят зарубежные контракты, которые надо срочно оплатить через офшоры :roll:
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:43

Replay написав: В 21-м веке, при Капитализме, практически все люди - думают о Себе!
Чтобы идти под пули, надо или видеть Цель(лям зелени на карте) или же просто... не хотеть жить! :D

А такое, как защита детей, жены, родителей не в счет?
Или у вас, "успешных и обеспеченных", всё только лямами зелени меряется?
Востаннє редагувалось Starikan в Сер 23 лют, 2022 16:51, всього редагувалось 1 раз.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:43

Replay написав:detroytred
Бред!
В Армии, не на передовой, в 21-м веке, есть высочайшая вероятность прилета "снаряда", я не говорю уже за Искандеры или удары "воздух-земля".
И как только увидишь оторванную руку твоего товарища, возникает ..такой вот Страх, что все "патриотические нотки", куда-то отходят, на второй план.

Вот вся эта "работа", сразу приостанавливается.

Да вот, Иловайск даже вспомнить, хотя там не применялось новое вооружение.
Один "медик", знакомый... так и не пришел в себя, тронулся.
Хороший медик был, добрый... сейчас грузчиком работает. :(

Є і таке.
І що?
Страх - це природньо.
Призупинилася робота, штанці перепрали, страх, який зковує зник, і працюють знов до чергового прильоту.

Раніше он на мечах рубилися...
Селюки, яких від сохи відірвали та поставили в стрій.
А ви з прильоту вже кінець світу намалювали.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:44

Hotab написав:Козаче, вмотивовані та патріотичні люди зі зброєю хочуть один з ваших "горшочків" для закупівлі зброї та оплати їх праці (сім'ї їх теж хочуть їсти). Виділите трішки? :D

Вже виділяв. :) Але річ не про мене особисто. Я - не взірець християнина, не той приклад, якому треба слідувати. Я - грішний. Але я усвідомлюю той факт, як повинно бути в ідеалі. І ті хто претендують на значні ролі в державі, повинні відповідати своїй місії. До них, на відміну від мене - простого козака, вимоги суттєво серйозніші. :)
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 229230231232233 ... 262>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей