Але в інет-банку дивний результат бачу: "Картка одержувача 5167********0663" А не отой рахунок, що всюди пишуть ("IBAN UA843000010000000047330992708 в Національний Банк України") Втім -- це Ощад, він що за книгу, що за філармонію слав на ту ж таки картку...
Але і назва дивна у квитанції: "ОПЕРАЦІЇ РОЗРАХУНКУ В ТОРГОВО СЕРВІСНІЙ МЕРЕЖІ PORTMONE LTD*BOOKS KYIV UKRAINE"
Цікаво, чи дійдуть гроші війську...
Хтось пробував слати з норм.банку, який робить пристойні квитанції?
Igneus Во-первых, если у вас не заблокирован Инет, вы можете узнать погоду за любой день
Сегодня, 25 февраля, погода в Харькове будет пасмурной. Ожидается снег и мороз.
Прогноз погоды сообщает корреспондент 057.ua.
Небо над городом покроется тучами еще с утра, а уже днем пойдет снег, местами мокрый снег. До вечера в Харькове будет стоять небольшой мороз, а после столбик термометра поднимется выше нуля. Прогнозируется слабый северо-восточный ветер. ... День ... Сплошная облачность, снег.
Во-вторых, на первом снимке хвостовое оперение (стабилизатор) лежит на проезжей части рядом с "зеброй", с противоположной стороны от человека и оно хорошо заметно. На видео оно тоже заметно.
В-третьих, все претензии предъявляйте своему профильному изданию - "Судебно-юридической газете", которая опубликовала эти снимки и видео.
не знаю. может кто подскажет куда перенаправить сообщение. Или перенаправьте сами. Єто из тематического всеукраинского чата в вайбере:
"Крайне важно для Черниговцев!!! Сейчас в Тупичев стоит несколько колонн вражеской техники возле спиртзавода, ждут заправки! К ним едет колонна бензовозов, эта колонна сейчас едет по Городне! Срочно сообщите об этом куда только можно, нужно не дать им дозаправиться, иначе попрут на Чернигов! - інформація від місцевих жителів (перевірена)!"
zega написав:не знаю. может кто подскажет куда перенаправить сообщение. Или перенаправьте сами. Єто из тематического всеукраинского чата в вайбере:
"Крайне важно для Черниговцев!!! Сейчас в Тупичев стоит несколько колонн вражеской техники возле спиртзавода, ждут заправки! К ним едет колонна бензовозов, эта колонна сейчас едет по Городне! Срочно сообщите об этом куда только можно, нужно не дать им дозаправиться, иначе попрут на Чернигов! - інформація від місцевих жителів (перевірена)!"
Резніков — жителям сіл: Особливе прохання для мешканців українських сіл і невеликих містечок, а також усіх, хто матиме відповідну нагоду. Якщо повз вас пройшла колона російської бронетехніки, за нею через деякий час бути йти колона з паливом. Затримайте або спаліть її. Російські танки просто зупиняться, наші війська їх захоплять і використають проти ворога.
zega написав:не знаю. может кто подскажет куда перенаправить сообщение. Или перенаправьте сами. Єто из тематического всеукраинского чата в вайбере:
Резніков — жителям сіл: Особливе прохання для мешканців українських сіл і невеликих містечок, а також усіх, хто матиме відповідну нагоду. Якщо повз вас пройшла колона російської бронетехніки, за нею через деякий час бути йти колона з паливом. Затримайте або спаліть її. Російські танки просто зупиняться, наші війська їх захоплять і використають проти ворога.
По ідеї можна захопити місцевим хлопцям. Декілька тон соляри - квартира в Києві або круте авто. Я б точно захопив.
Bobua написав:Але і назва дивна у квитанції: "ОПЕРАЦІЇ РОЗРАХУНКУ В ТОРГОВО СЕРВІСНІЙ МЕРЕЖІ PORTMONE LTD*BOOKS KYIV UKRAINE"
Так повинно бути. Все добре. Я думаю, що зараз в них немає часу щоб змінити бізнес процес, рахунок добавили в категорію, так як категорія розваги була відкрита для оплати еКартою