Успіх написав:Дякую - так мені настрій підняли👍 Коротше, написали мені так - радіотелефоніст лінійний наглядач
Тепер, хто знає - що таке "лінійний наглядач" і чому мене зачитали: "Старший радіотелефоніст..." і поставили/зарахували в команду з 5 чел(як і всіх) до "машини"(невідомої)
хз за чим вам там наглядати прийдеться, але лінійна частина - це все, що відноситься до кабельного господарства (кабельні лінії, релейні лінії, будівлі, і т.п.)
Успіх написав:Дякую - так мені настрій підняли👍 Коротше, написали мені так - радіотелефоніст лінійний наглядач
Тепер, хто знає - що таке "лінійний наглядач" і чому мене зачитали: "Старший радіотелефоніст..." і поставили/зарахували в команду з 5 чел(як і всіх) до "машини"(невідомої)
хз за чим вам там наглядати прийдеться, але лінійна частина - це все, що відноситься до кабельного господарства (кабельні лінії, релейні лінії, будівлі, і т.п.)
Ну, я так розумію - робота не дуже "пилючна", а місцями ще й з дівчатами пересікатись/перепихатись
Але мене "мучить" те, що всіх(і мене) розбили по 5чел. - на кожну таку бригаду є командир, водій, і ще троє( я в таку бригаду входжу з ще одним радіотелефоністом) - то таке враження, що ми обслуга якоїсь техніки, типу град/вільха і т.п. Бо комбат при розділені на групи наголошував, що нас розбиває на "машини" - а які конкретно, сам каже, не знає...
А ще от наш старшина каже, що техніки за ніч навезли стільки, що і уявити важко! Коротше, дофіга!
Тож, сумніваюсь, що я "на телефоні/кабелях буду сидіти" - напевно, буду снаряди подавати
Так, в нас построєння... Потім, старшина дав завдання мені переписати нашої батареї всіх хлопців Д.Н. Далі буде...
rjkz написав:И украинский Донбасс и украинский Крым и Киев и все остальное БУДЕТ восстановлено за счет страны-заправки. Это и другое называется контрибуцией. Посмотрите в гугле значение слова.
В будущем рашке грозят астрономические суммы репараций (финансовых возмещений всех материальных и моральных ущербов причиненных безпричинной агрессией). Путин вырыл себе могилу этой войной, а свою страну обрёк на позор и экономический крах.
Сейчас зима заканчивается, отдавайте теплые постиранные носки армии. Что-то, а когда ноги теплые, в сухих носках, служить и воевать и спать при таких температурах - гораздо легче. Но лучше именно ВСУ, потому что бойцы терробороны как правило местные, и наведываются домой, или им могут помочь. Я 12 пар заготовил, думаю как на передовую попасть, или узнаю кто именно возит еду ВСУ из волонтеров.
Поотдавал всякую амуницию в воинскую часть - бинокли, ножики, лишние фонарики - хоть оно и денег стоило, но мне сейчас это вообще не нужно, война закончится - куплю новинки.
Востаннє редагувалось Zebra в Вів 01 бер, 2022 09:51, всього редагувалось 1 раз.