|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:09
Вибачайте... Я "махровий" песиміст...
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:12
vitaliian написав:зачем вам их бунты? Рабы хотят быть рабами, вам от этого холодно или жарко?
Просто, я к тому, что у нас же писали, что санкции для того, чтобы их народ прочувствовал, что творит их главный и они сами снесут его через неделю-две. Всё, излил - перехожу в режим чтения.
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:16
Hennady написав: vitaliian написав:зачем вам их бунты? Рабы хотят быть рабами, вам от этого холодно или жарко?
Просто, я к тому, что у нас же писали, что санкции для того, чтобы их народ прочувствовал, что творит их главный и они сами снесут его через неделю-две. Всё, излил - перехожу в режим чтения.
Льется много дезы, блогерам-журналистам нужны хайпы и просмотры их примитивного контента, ради лайков вам что угодно напишут. смотрите на Ютубе Дмитрия Потапенко, он в курсе как работают санкции. На данном этапе ещё не конец, но уже нарушены логистические цепочки и ценники рвутся вверх. Тут писали про Ладу гранта за 2млн фублей. позавчера Путин получил отчёт от Набиуллиной с прогнозом инфляции по итогам года 69-72 %. Во время совещания в режиме видеосвязи с президентом Набиуллина заявила , что справиться с такой инфляцией в сложившихся условиях она не сможет. Более того, она дословно заявила Путину, что "для того, чтобы разгребать чужое дерьмо нужен ассенизатор, а она специалист в совершенно другой области".
72% инфляции это много или мало? Какая экономика это выдержит при этом воюя в чужой стране? Примерно такие прогнозы
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 18 бер, 2022 08:26, всього редагувалось 6 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:20
Я вже писав про Миколаїв, взяли? Обстрілювати обстрілюють, а штурмують тільки Маріуполь, беруть тільки села, де немає військових, і де можна взяти яйко, млеко, шнапс.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:24
lapay написав:беруть тільки села, де немає військових, і де можна взяти яйко, млеко, шнапс.
Мелитополь не совсем село но в целом да армия рф идёт туда где нет сопротивления. Все что они умеют - метать бомбы и воевать с безоружными, доказано 100500 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:25
edvardd написав: GALeon написав:Ось і до париизанської війни закликає Арестович:  ️Арестович призвал устроить рельсовую войну на оккупированных территориях - Внимание! Давайте устроим тотальную рельсовую войну противнику на оккупированных территориях. /// Партизаны, ваш выход!
чтобы сбросить поезд, надо специальные башмаки, там не всё так просто, я гуглил тему неделю назад...или рельсы раскручивать...
"надо специальные башмаки" -- звучит прям как какие-то нанотехнологии... -- те башмаки любым пьяным сварщиком за примерно 10 минут варятся из валяющейся в любом гараже фольги-6.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:32
Hennady написав:Вибачайте... Я "махровий" песиміст...
Істина посередині, можливо, песимізм не гірше ніж віра в 100500 літаків збитих привидом. Особисто найбільше песимізму вселяє не стан справ на фронті, а наші переговорники, маніакальне прагнення зе говорити з Путіним та намагання розколювати суспільство по темі нетаких переселенців чи роздування мовного питання йо**тою фаріон і її послідовниками в соцмережах
-
kotyk222
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:45
otg написав:Смотрю тв рашистов.
Вот просто цiкаво навiщо вы их постоянно смотрите? Какую информацию пытаетесь там получить?
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:53
1. На рахунок мого питання про "зайти в банк зі зброєю" - то я теж кажу, що МОЖУ! А от хлопці з моєї бригади кажуть, що на мене працівники банку викличуть поліцію/маски-шоу і мене пов'яжуть! А я доказую, що зараз - воєнний стан і я можу заходити зі зброєю всюди, так як я є солдатом ЗСУ!
2. Тут, навіть, не пишіть про всяку капітуляцію і т.п.!!! Хлопці всі налаштовані рішуче і впевнені в нашій перемозі, хоч якою б вона дорогою не була!!! Всі налаштовані гнати ворога, мінімум, до нашого кордону! А, взагалі, за те, що ворог вже вбив багатьох наших мирних мешканців - жінок/дітей, то хлопці хочуть 3,14*** стерти з лиця землі!!!
Тож, вище носа, панове! Все буде добре! Переможемо, обов'язково!!! Слава Україні!!! І швидка смерть ворогам!!!!!!!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 18 бер, 2022 08:53
Учора Бідон тріпається про 100500 джавелінів (скоро вибори у них) сьогодні бомблять львівський аеропорт. Співпадіння чи Бідону таки пох на життя українців заради б*** передвиборчого піару? Чого не заткнути пельку як зробили німці?
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1