Ukrainian написав:Росія попрохала НАТО не передавати Україні старі радянські міги та с-300 ( до слова с300 в НАТО зовсім мало). НАТО задовольнили прохання россііі
Или выкладывайте оф источник или ничего не выкладывайте..
В Інтернеті посилання. Факт Україна просила. Факт россія завила до НАТО не робити цього.Факт. НАТО жодного міга чи с300 не дали, знаходячи «вагомі» причини. Факт.
Хомякоид написав:Думаю що все вже прораховано і результат відомий.
А я думаю що це прорахувати НЕМОЖЛИВО. Є купа історичних фактів величезних помилок "рахувальників". Лінь просто це все писати. На цьому і закінчимо нашу суперечку.
В 1991 було прораховано ЦРУ зміну влади практично за рік до розпаду СССР. Люди не просто так вводять санкції в надії на авось.
Глупости. Сам Бжезинский прямым текстом пишет, что хотя они и рассчитывали на кризис СССР, но не ожидали его распада так рано и так стремительно. И в силу этой неготовности не смогли извлечь из распада Союза все потенциальные профиты. Так это Бжезинский, который едва ли не глубже всех в теме.
Ukrainian написав:Росія попрохала НАТО не передавати Україні старі радянські міги та с-300 ( до слова с300 в НАТО зовсім мало). НАТО задовольнили прохання россііі
Или выкладывайте оф источник или ничего не выкладывайте..
В Інтернеті посилання. Факт Україна просила. Факт россія завила до НАТО не робити цього.Факт. НАТО жодного міга чи с300 не дали, знаходячи «вагомі» причини. Факт.
Факт в том, что в последние дни количество сбитых росс самолётов и ракет выросло скачкообразно относительно статистики в первые 2 недели войны. Есть основания предположить, что существенные средства УЖЕ переданы.
andrijk777 написав:Ну що за брєд? Факти в студію. Вводять санкції не просто так, звичайно, а заради виграшу на наступних виборах. Жодна авторитарна держава санкцій(не вигідних для себе) не ввела. Чи можливо я помиляюсь?
Якщо ви чогось не знаєте то розширюйте знання мов та аналізуйте іноземні джерела
4-50 видно як в Москві бьють морди за ковбасу. Переклад з 4-50 ЦРУ прогнозувало в березні 1991 що Горбачов максимум 1 рік втримається на посаді.
andrijk777 написав:Ну що за брєд? Факти в студію. Вводять санкції не просто так, звичайно, а заради виграшу на наступних виборах. Жодна авторитарна держава санкцій(не вигідних для себе) не ввела. Чи можливо я помиляюсь?
Якщо ви чогось не знаєте то розширюйте знання мов та аналізуйте іноземні джерела
4-50 видно як в Москві бьють морди за ковбасу. Переклад з 4-50 ЦРУ прогнозувало в березні 1991 що Горбачов максимум 1 рік втримається на посаді.
это смешно. Смещение конкретного лидера не равноценно коренному слому экономической модели и распаду на 15 отдельных стран. Повторю: читайте мемуары Бжезинского, который занимался этим направлением лично