flyman написав:......... З РБ через свійжий понтон вже переправили техніку, і пишуть, що вона рухається до кордону з Україною. Так що є високі ризики відкриття ще одної ділянки фронту і посилення тиску ЗС РФ. Думаю, ще кульмінація не досягнута. Як досягнуть, тоді будуть дожимати на перемовинах. Ключова віха - взяття Маріуполя. Без цього, думаю в РФ перемога буде не така переможна. Моя думка, що зараз там вирішується доля війни (як колись під Царицином).
Не берусь прогнозировать, тем более, при отсутствии информации. Но судя по комментариям, Мариуполь всё же додавят. Помочь ему, похоже, не смогут. Это, конечно, ухудшит переговорные позиции, но не решающим образом.
ЛАД написав:Любая война заканчивается каким-то мирным договором
не любая и не всегда, уже писал, что у СССР вообще не было мирного договора с Японией , а США и др. страны подписали его только в 1951г .......
Был акт о капитуляции. Без этого - либо мирный договор, либо договор о перемирии. Вы рассчитываете на акт о капитуляции РФ?
Капітуляції РФ не підпише навіть якщо наші танки будуть під Москвою. Але варіант "без бумажки" мені подобається. Ми забираємо назад Крим/Донбас і все вертається в 2013 рік. Ніякої бумажки і не потрібно. РФ ж не об'являла нам війну. Репарації будемо вибивати через суди.
flyman написав:Це що за перці? Хто їх вповноважив і на що?
Подоляк. Переговорщик назначенный президентом, за которого проголосовало, напоминаю -74%. Народ їх вповноважив. Так работает демократия в нормальных странах.
Радник президента це не та "посада" щоб вести переговори. Я ніколи не чув щоб радник Байдена або радник путіна вели якісь переговори. Мединский переговори вів, але ніхто його серйозно не сприймає в РФ. Ось указ:
Відповідно до покладених завдань радник: аналізує політичні, соціально-економічні, інші процеси, що відбуваються в Україні та за її межами, за результатами такого аналізу готує та подає пропозиції; здійснює моніторинг інформаційного простору України, готує пропозиції щодо забезпечення додержання прав громадян в інформаційній сфері та свободи діяльності засобів масової інформації; здійснює аналіз нормативно-правових актів, подає в установленому порядку пропозиції щодо їх удосконалення.
аndrijk777 в условиях военного времени критика действующей власти означает что потенциально вы на стороне врага. Разбираться в ваших мотивах у компетентных органов нет ни времени ни человеческих ресурсов, поэтому репрессивные методы против критиканов оправданы безопасностью граждан.
Ума нет - критикуйте Дальше, но не обижаться, если за вами придут. СБУ внимательно мониторит открытые источники на предмет призывов к саботажу или смене действующей власти.
Ещё раз повторю, особо разбираться что вы своей критикой хотели добиться никто не будет, вас просто обменяют на наших пленных. Орки берут всех, им нужны камикадзе.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 20 бер, 2022 08:49, всього редагувалось 1 раз.