Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 558559560561562 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Вс 22 май, 2022 21:42

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

ахаха, так я граю переважно д4 тому цілком можливо.
як я зрозумів ті 450 рейсів буде забезпечувати турецька сторона, не аерофлот
DmitryK

С нами с: 24.05.08
Благодарил (а): 38 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 01:51

DmitryK писал(а):ахаха, так я граю переважно д4 тому цілком можливо.
як я зрозумів ті 450 рейсів буде забезпечувати турецька сторона, не аерофлот

Ну я не знаю, чи цифра 450 правильна, але дійсно Turkish airlines "підсуєтилися" та забезпечують авіаперевезення монопольно на деяких напрямках.
В добу 23 травня вони забезпечують 17 авіарейсів з Анталії на РФ. 17х7=119.
Головний аеропорт країни відправляє 6 рейсів Turkish airlines на РФ. 6х7=42.
Чутки про 450 "додаткових рейсів" не підтверджуються.
"Нічого особистого, просто бізнес..."
Намагання знайти клаптик Земної кулі без присутності певних націй заведе Вашу родину так на Палау.
Або в Туркменістан, Лєсото або на Кірібаті.
В цілому похвально...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 10:09

Вот сижу в кресле под зонтом на берегу Средиземного моря и думаю: ну как оно так получается, что людей волнуют глобальные проблемы округлости Земного шара или дополнительных 450 рейсов в Турцию, и меньше волнуют проблемы своей семьи.
Как то это неправильно.
Последний раз редактировалось akurt Пн 23 май, 2022 11:42, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 10:21

не все вимірюється температурою моря чи ціною сібаса... і не треба їхати в лєсото чи ще кудись, я вже писав, що ні в румунії ні в угорщині росіян фактично нема. і це і мене, і родину дуже радує, навіть якщо нема дешевого сібаса.
DmitryK

С нами с: 24.05.08
Благодарил (а): 38 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 10:37

Ідеї «фікс» то класно.
Так Дмитро на кордон Румунії та Угорщини за дешевим Сібасом подався? Ну, не знаю…
Зараз дешевою рибою ніде не годують, тим більше в Угорщині. В Туреччині Сібас зараз - точно ціну не знаю - давно не купував - мабуть по 100 лір або по 6€ кіло. Буде нагода - подивлюсь, яка зараз ціна.
А те, що в Угорщині не годують дешевим Сібасом - так ніхто і не мав сумнівів.
Треба працювати краще, отримувати грошей більше і не керуватися в житті «ложными» ідеями.
Тоді прийде вдача.
Приятель такий саме - ну точно такий як Дмитро, навіть професія та сама - не керувався «ложными» идеями, а просто влаштувався на життя та роботу не на кордоні Угорщини та Румунії, а в Стокгольм.
Пройшло 5 років - час подати прохання на ім‘я короля Швеції щодо громадянства.
Дуже лаявся на того дурня, який придумав шведську мову. Так і казав: «Тільки дурень таку дурню міг придумати, ніяк не лізе в голову - а треба екзамен здавати».
А тут пандемія - екзамени відмінили, паспорт підданого короля Швеції отримав швидко та без екзаменів.
І не шукає дешевий сібас, а чекає замовлену Tesla V.
І це вже буде четверта куплена з нуля в Швеції автівка.
І 450 додаткових рейсів в Туреччину його не хвилюють, бо є прямі рейси із Швеції в Анталію.
Хотів купити щось на кшалт дачі в Іспанії - передумав.
А громадяни Швеції, між іншим, входять в ТОП-20 інвесторів в нерухомість Туреччини, зазвичай купуючи по 70-95 квартир на місяць.
Последний раз редактировалось akurt Пн 23 май, 2022 10:54, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 10:50

DmitryK писал(а):не все вимірюється температурою моря чи ціною сібаса... і не треба їхати в лєсото чи ще кудись, я вже писав, що ні в румунії ні в угорщині росіян фактично нема. і це і мене, і родину дуже радує, навіть якщо нема дешевого сібаса.

Кстати о сибасе, сейчас его цена 125 лир или 7,90$. Было 20-30 лир 5,6$. Средняя з/п в Турции активно приближается к минималке, которую очень быстро подняли в 2021 из-за политики великого султана. Но под зонтиком таких мелочей не видно, как и то, что Турция так активно против вступления в НАТО финов и шведов :)
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 10:57

Может, Вы и правы относительно цены на Сибас в 125 лир за кило - я его не покупал наверное уже год, точно цену не знаю, но 125 лир - очень может быть.
Попробую сегодня заехать в МЕТРО глянуть, даже интересно стало: всех вдруг волнует Сибас.

Конечно, забавно, что именно Вас волнует минимальная зарплата в Турции, но таковы реалии нашей жизни.
Меня, например, никак не волнует.
Меня вот волнует, что второй день наши украинцы разыскивают человека, который забыл в банкомате в Анталии купюру в 100 (сто) лир (примерно 200 гривен), автомат ее не съел назад.
Отдадут тому, кто скажет, в каком банкомате была операция. И сибас людей не волнует.
Меня вчера волновал вопрос, как так быстро нашли людей, которые потеряли сумку в которой:
- паспортов граждан Украины 4 (четыре):
- удостоверений водителя - 2 (два).
- украинских ID - карт - 2 (две).
- Какие то Свидетельства о рождении;
Нашли очень быстро наши люди наших людей аж в Алании.
Ну а кого -то волнуют переговоры Турции с Финляндией и Швецией и единственное условие Турции - не устраивать в этих странах притон боевиков из числа курдов, которые мечтают получить доступ к арсеналам НАТО.
Но бывших жителей из Киева волнует именно это.

P.S. Никто из моих турецких друзей не получал и не получает минималку. Наверное, не с теми общаюсь.
Думаю, что маляр-штукатур, который вчера работал в квартире напротив, получает минималку. Поэтому я ему дал 25 лир (примерно 50 гривен), чтобы он подкрасил места на стене возле лифта с царапинами или потертостями.
Подкрасил так быстро и так качественно, что было очень приятно отдать рабочему классу 25 лир (50 гривен).
Блин, и о чем stm думает, о султанах, последний из которых покинул этот мир лет 100 назад. Цирк.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 12:00

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Акурт, средняя приближается к минималке. Хотя о чём это я, год как рыбу не ел человек ))) дорадо стоит так же ))) Швеция и фины - это притон для боевиков?! Остальной мир притон для иноагентов ))) так и живём )))
stm

Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 13:17

Читайте хоч колись газети щоби не виглядати просто дрімучою...
Даю вам цитату НЕ з оригіналу, а з української преси, до речі новина ще за 21 травня (відстали геть від життя), та посилання даю на українську пресу:

"Туреччина стверджує, що Швеція та Фінляндія приховують людей, пов’язаних з угрупованням Робітничої партії Курдистану (PKK) і послідовників Фетхуллаха Гюлена, якого Анкара звинувачує в організації спроби державного перевороту 2016 року", наводить аргументи Ердогана Reuters.
Також, як повідомляє турецька агенція Анадолу, Туреччина вимагає у Швеції "серйозних та конкретних кроків, що поділяють побоювання Туреччини щодо терористів РКК, а також сирійського та іракського відгалужень цієї кривавої організації", - сказав Ердоган.
https://www.pravda.com.ua/news/2022/05/21/7347692/

stm! Є багато речей в світі та навруги Вас, що реально варто просто помОвчати, щоби черговий раз не позоритися.
Розкажіть краще, в якій країні Європи Ви зараз орендуєте житло, які умови та ціни.
Ось це буде цікаво.
А я поки пошукаю квитки для приятелів з Франкфурта на Лос Анджелес - здається, на 16 червня найкращій варіант, але варто ще "поритися".
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 23 май, 2022 15:02

akurt писал(а):Читайте хоч колись газети щоби не виглядати просто дрімучою...
Даю вам цитату НЕ з оригіналу, а з української преси, до речі новина ще за 21 травня (відстали геть від життя), та посилання даю на українську пресу:

"Туреччина стверджує, що Швеція та Фінляндія приховують людей, пов’язаних з угрупованням Робітничої партії Курдистану (PKK) і послідовників Фетхуллаха Гюлена, якого Анкара звинувачує в організації спроби державного перевороту 2016 року", наводить аргументи Ердогана Reuters.
Також, як повідомляє турецька агенція Анадолу, Туреччина вимагає у Швеції "серйозних та конкретних кроків, що поділяють побоювання Туреччини щодо терористів РКК, а також сирійського та іракського відгалужень цієї кривавої організації", - сказав Ердоган.
https://www.pravda.com.ua/news/2022/05/21/7347692/

stm! Є багато речей в світі та навруги Вас, що реально варто просто помОвчати, щоби черговий раз не позоритися.
Розкажіть краще, в якій країні Європи Ви зараз орендуєте житло, які умови та ціни.
Ось це буде цікаво.
А я поки пошукаю квитки для приятелів з Франкфурта на Лос Анджелес - здається, на 16 червня найкращій варіант, але варто ще "поритися".

https://file.liga.net/persons/gyulen-fetkhullakh
Влиятельный человек пасущийся на электоральном поле Эрдогана. Ой, оба выходцы из одной партии. Я то знаю почему Эрдоган всеми силами пытается от Гюлена "сдыхаться" с 2016. Когда кресло шатается в демократиях используют любые хитрости и договорняки, в автократиях - объявляют врагом народа и пытаются устранить физически или посадить на лет 200. Нет человека, нет проблемы ;) А то, что среднестатистический турок стал есть меньше рыбы и пирамида Маслоу для него стала ниже плинтуса - это не столь важно, как Ваш загар )))
stm

#<1 ... 558559560561562 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор