Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 11371138113911401141 ... 14746>
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2022 14:38

juristkostya написав:
  andrijk777 написав:Shaman
Я не побачив відповіді:
Коли в РФ(СРСР) за останні 100 років була ефективна система управління?
полноценно никогда. Относительно успешен был НЭП, но слишком недолго, чтобы делать выводы.

Для начала Андрею и Шаману стоило бы определить, что такое "эффективная система управления". Или хотя бы привести пример страны, в которой, по их мнению, такая существует.
Я, честно говоря, таких не вижу. Есть получше, есть похуже, но действительно эффективной не вижу.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2022 14:41

ЛАД написав:
  Bobua написав:...........
Я думаю, якщо з фото можна порахувати відстань до будівлі -- то воно небезпечне...

Втім, правда важлива. От, Остап Дроздов про це пише: https://mobile.facebook.com/story.php?s ... rdc=1&_rdr
Але нинішня влада... Чи здатна вона взагалі сприймати правду? :( Для цього ж треба бути справді великими, гордими людьми, що не потребують "теплих ванн".

По фото Успиха ничего определить нельзя. Не видел ни одной его фотографии, которая хоть чем-то могла помочь врагу.

Правда необходима.
Но по Вышей ссылке немного непонятно под какой мост должен стать Зеленский.
Вы знаете, я прекрасно понимаю, что солдату в окопе всегда кажется, что наверху идиоты и/или предатели, которые сидят в тепле, жрут ложками красную (или даже чёрную) икру т ничего не делают. А то, что делают, всё делают неправильно.
Но поверьте, что это не всегда так. Я бы сегодня не хотел оказаться на месте Зеленского. В окопе проще.

Слава Успіху! :)

Згоден, що в окопі все просто. Я про це (неймовірна вигідність праці "окопником") навіть допис писав, але його чомусь знесли (може бояться напливу людей у військкомати :)) На ФБ ще має бути. #ХронікиЗубажіння :)

Також вважаю, що керівники країни мають отримувати грандіозні зарплати. Для того, аби генії хотіли йти керувати країнами..., а не власними корпораціями.

Але коли влада тримається не на власній геніальності, а завдяки заморочуванню людей і забороні опозиції, і якщо ще й народ буде відкладати всю правду "на колись на потім..." -- то це якийсь сумний шлях. Що погано скінчиться. :(
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2022 14:42

Резніков пояснив, як нараховуватимуть зарплатню військовим

За червень 64,5 млрд грн

Міністр оборони Резніков Олексій пояснив, що додаткову винагороду за участь у бойових діях на період воєнного стану у розмірі 100 тис. грн нараховуватимуть на підставі бойових наказів і розпоряджень військового командування.

За словами Резнікова, іноді у рамках однієї бригади чи навіть батальйону розмір виплат може суттєво відрізнятися.

Так, для тих воїнів, які беруть участь у боях, додаткова винагорода визначається з розрахунку 100 тисяч гривень на місяць. Або приблизно 3000 грн на день.

Кількість днів, які військовослужбовець безпосередньо перебував у бою, виконував бойові завдання, визначається на підставі бойових наказів і розпоряджень, які видаються військовим командуванням різних структур сил оборони.

розмір додаткової винагороди за підсумками місяця фінансові служби частин мають порахувати на підставі бойових наказів.

Чим більше днів військовослужбовець провів у бою, тим більшу додаткову винагороду він отримає. Кожного місяця ця сума може суттєво відрізнятися.

Резніков додав, що окремі підрозділи тієї чи іншої бригади можуть знаходитись у бою. У той час як інші перебувати у пункті постійної дислокації, проходити злагодження чи виконувати інші, небойові завдання.

Тому в рамках однієї бригади чи навіть батальйону розмір виплат може суттєво відрізнятися.

Він додав, що виплати полоненим військовим будуть нараховувати родинам

У травні військовим ЗСУ сумарно нарахували 51 млрд гривень, а в червні таких виплат буде - 64,5 млрд грн. Резніков зазначив, що у 2021 році приблизно таку суму заплатили за весь рік.
https://www.pravda.com.ua/news/2022/05/25/7348440/
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2022 14:47

ЛАД
Питання не в Бутусові, а в президентських посіпаках, які роблять все для того, щоб зруйнувати єдність!
Бутусов лише показав іншу сторону медалі, сказавши слугам езоповою мовою - "МАЙТЕ СОВІСТЬ!"
Востаннє редагувалось V2 в Сер 25 тра, 2022 14:49, всього редагувалось 1 раз.
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2022 14:48

Shaman написав:
  sergey_sryvkin написав:Окремі регіони можуть заявляти про вихід зі складу московії.
А звідки організуються великі частини?..

гипотетически - если все начнется валится по взрослому.

первые -Саха-Якутия - там же полезных ископаемых до фига. если гешефт с этого только якутам - там же ОАЭ будет. Вы скажете - сколько тех якутов? так есть же соседи. если там появится миллион узкоглазых ополченцев - кто там будет разбирать, на каком диалекте они говорят ;)

Дальний Восток, Западная Сибирь-Урал.
Кавказ, Кубань, все эти Башкирии и Татарстаны - тут может быть веселуха.

и да европейская часть раши со столицей в Москве

видите, сколько частей получилось?
скажите фантастика? - поживем, увидим...

Я можу зрозуміти, як готовий регіон, що має владу та організацію може працювати самостійно. А хто як і коли буде займатися об'єднанням купи різних регіонів рф у великі організовані частини?..
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1

Тут сложная история.
Объективно, по состоянию на 41-й год (когда англо-американский блок принимал решение о принятии СССР в свою коалицию), Сталин сгноил в лагерях кратно больше людей, чем Гитлер."Окончательное решение еврейского вопроса" тогда было ещё впереди.
И по части захвата соседних территорий Сталин тоже ворон не ловил.
Поэтому, да, выбор у Черчилля был совсем неочевидный.....
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД

Дивно ви читаєте історію України!!!
Після війни за незалежність у 1920-х роках, рашисти влаштували і голодомор, і репресії проти українців.
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2022 14:51

sergey_sryvkin написав:
  Shaman написав:
  sergey_sryvkin написав:Окремі регіони можуть заявляти про вихід зі складу московії.
А звідки організуються великі частини?..

гипотетически - если все начнется валится по взрослому.

первые -Саха-Якутия - там же полезных ископаемых до фига. если гешефт с этого только якутам - там же ОАЭ будет. Вы скажете - сколько тех якутов? так есть же соседи. если там появится миллион узкоглазых ополченцев - кто там будет разбирать, на каком диалекте они говорят ;)

Дальний Восток, Западная Сибирь-Урал.
Кавказ, Кубань, все эти Башкирии и Татарстаны - тут может быть веселуха.

и да европейская часть раши со столицей в Москве

видите, сколько частей получилось?
скажите фантастика? - поживем, увидим...

Я можу зрозуміти, як готовий регіон, що має владу та організацію може працювати самостійно. А хто як і коли буде займатися об'єднанням купи різних регіонів рф у великі організовані частини?..

С формальной точки зрения, условная Белгородская область имеет те же элементы государственности, что и любая "национальная республика".
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2022 14:53

Howl написав:
  ЛАД написав:...В окопе проще.
Проще быть солдатом, не имея ответственности, выполнять команды сверху. В других случаях приходится переживать и следить за своими подчинёнными, просчитывать возможные варианты и т. п.

Я об этом и написал.
Лейтенанту, капитану,... тоже проще, чем президенту.
Чем выше, тем больше ответственность. А ошибки во время войны выходят боком гораздо быстрее и сильнее, чем в мирное время.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2022 14:58

V2
Я написал о второй мировой войне. Вы, вроде, говорили о союзе Великобритании и СССР. Других союзов, кроме 2-й мировой между ними за последние 100 лет не было. Не надо менять тему на ходу.
Сталинские репрессии были против всех народов независимо от национальности. Там был совсем другой принцип.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 11371138113911401141 ... 14746>
Форум:
+ Додати
    тему