ПС. Я розумію, коли літні люди не виїхали з села, бо їм важко фізично та психологічно. Але чому молодь з дітьми не виїхали? Було ж достатньо часу.. На шо розраховували? Мало новин було про Бучу, Бородянку тощо? Чи корову було шкода залишити?
|
|
![]() На півдні наші звільнили кілька населених пунктів. Військові у шоці від того, що вони побачили, коли туди зайшли. Орки не лишають після себе нікого живого. Просто на вулицях повно трупів - дітей, жінок, чоловіків, собак, гусей, корів...
![]() ПС. Я розумію, коли літні люди не виїхали з села, бо їм важко фізично та психологічно. Але чому молодь з дітьми не виїхали? Було ж достатньо часу.. На шо розраховували? Мало новин було про Бучу, Бородянку тощо? Чи корову було шкода залишити? ![]() andrijk777
Оце ви правильно написали, що "керувати державою трошки складніше ніж строчити коментарі на форумі". Приведені вище пункти - "це не зрада, а просто помилки, недопрацювання, хибні оцінки ситуації і т.д". Цілком згоден. Тільки щось занадто багато цих помилок, які довели "пацієнта" до критичного стану. Схоже операцію хворому організму довірили робити не товстому лікарю, а красеню сантехніку. ![]() Моя думка - потрібно негайно припиняти це розділення, забути про помилки, бо в єдності українці завжди перемагали, а як тільки починалось розділення - починались поразки. ![]()
Вы дійсно думаєте що Бутусова слухали як корегувальника вогню???? Чи це тільки спроба росіян навісити собак на нього? Чому тоді наведення вогню цими персонажами не викликало такої уваги у вас? ![]() Моя думка - потрібно негайно припиняти це розділення, забути про помилки, бо в єдності українці завжди перемагали, а як тільки починалось розділення Питання Порошенка, по свідченням Медведчука,який тільки і бажає Україні розбрату, НА ЧАСІ!!! А хто провалив захист півдня України, НЕ НА ЧАСІ...... І це найбільше дивує ..... ![]() Это не "Питання Порошенка," Это Вопрос пятой колонны возглавляющей коррупцию. Которая подготовила Украине корейский сценарий, что бы скрыть свои преступления в Украине. И "сознательные ошибки" новой власти, идущей по той же стезе. ![]()
Умереть или погреться перед смертью ? я бы так ставил вопрос. Между теплом и жизнью я бы выбрал жизнь. Даже если это поможет сберечь чужую жизнь я готов померзнуть немного. А зачем мне вообще газ ? я могу без газа - лето на дворе . А до зимы еще можно победить . Ну и я не вижу ничего зазорного что бы померзнуть за победу , я итак зимой вынуждено работал 3 месяца при +11 +13 в помещении. У нас сейчас избыток электричества , то есть потребление электричества упало более чем на 50% - не вижу проблем заменить газ электричеством. Для меня не понятно почему мы 8 лет торгуем на крови газом рф . Простой пример : допустим ваш сосед ( из соседней избы) будет быть вас и вашу жену и не только быть , убьет пару ваших родственников ( допустим детей) выгонит вас из вашего дома жить в подвал , но вы будет дальше покупать у него газ \ дрова ( да что бы то не было) ? Это ж нормально по вашему. это ж не из пальца высосано это факты : многие прожили в подвалах по 2-3 месяца,под обстрелами,без еды и нормальной воды, многие потеряли своих детей и жен , лишились жилья , даже не говоря о такой мелочи как потеря доходов\работы. что еще надо потерять или чего вам мало на чаше весов что бы не покупать у орков что либо ? Востаннє редагувалось yama в Суб 28 тра, 2022 15:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Людей делит только скот у власти, что бы править и грабить. Но это должно идти прежде всего от ВЛАСТИ! А мы имеем резко обратный процесс Который геббельсовщиной по РФскому аналогу не зальёшь!
Зараз переглядають цей форум: flyman і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|