fler написав:В пятницу, 27 мая, группа депутатов от КПРФ законодательного собрания Приморского края обратилась к президенту России Владимиру Путину с требованием прекратить войну в Украине и немедленно вывести войска из соседней страны. Глава фракции коммунистов, вице-спикер ЗС ПК Анатолий Долгачев от демарша коллег открестился. «Долгачёв ох***л от происходящего», — уточнил источник в приморском парламенте. https://tsn.ua/ru/svit/vo-vladivostoke- ... t=10124789
Эта группа состоит из 2-х человек. И они не совсем к Путену обратились. Один просто выступил, а второй поддержал. Оказываются некоторые коммунисты тоже мозги имеют. Сейчас деньги на штраф собирают.
Очень сомневаюсь, что депутат стал бы выступать с таким обращением, которое подписали только 2 человека, один из которых он сам
edvardd написав:ещё раз повторяю, он выложил видео стратегического объекта, со словами ещё им можно пользоваться - повторно наводя на него артилерию, а теперь разводит сопли, любого другого за такое давно бы закрыли, и он этим видео реально подставляет людей на передку...подробностей давать не буду, у меня в отличии от него мозги есть...
Повторю ще раз - Бутусов не з тих людей, які б це робили, оскільки цінує справжніх воїнів на передку!!!
российский военный корреспондент Александр Коц поблагодарил Бутусова за обнародованный ролик
Ну да, ну да Российский военкор - ну просто светоч правдивой информации
Schmit написав:Тільки щось занадто багато цих помилок, які довели "пацієнта" до критичного стану. Схоже операцію хворому організму довірили робити не товстому лікарю, а красеню сантехніку.
А це пояснюється ще простіше. 1. Україна(світ) стала більш "цифровізованою". Раніш зірвалась ЧАЕС - ніхто не знав. Зараз Зе пчихнув - всі обговорюють. 2. Українці почали значно більше цікавитись політикою.
На 2 пункті зупинюсь. Факт здачі ЯЗ я вже згадував. Тепер згадаю факт передачі(продажу) РФ ракет Х-55 і Х-55СМ в кінці 1999 року, тобто тоді коли путін вже фактично керував РФ!
І це не просто зрада - це подвійна зрада!!! Мало того що ці ракети потрібні нам зараз. Тепер РФ використовує наші ж ракети проти нас! Бомбить наші міста нашими ракетами!!! І це не просто якісь там ракети а високотехнологічна зброя. І тих ракет було 575, тобто майже половина випущених по Україні. Якби стаття про це вийшла на першій полосі Таймс, то думаю англійці/американці би сильно поміняли відношення і до цієї війни і до України як держави.
Але сьогодні ніхто особливо про це не згадує. Вся Лівобережна Україна вважає Кучму найкращим президентом України. Ось такі реалії, нажаль.
Кучма самий паскудний президент після зека звичайно.
А газ ты откуда получать будешь ? Критикуя - предлагай альтернативы
Умереть или погреться перед смертью ? я бы так ставил вопрос. Между теплом и жизнью я бы выбрал жизнь. Даже если это поможет сберечь чужую жизнь я готов померзнуть немного.
То есть, вариант - брать газ откуда-то с другой стороны, ты просто не рассматриваешь ?
️Нардеп від Європейської солідарності Ірина Геращенко Офіційно підтвердила, що Порошенко намагався виїхати за кордон. Його не випустили, хоч дозвіл підписав Стефанчук.
Политики утверждают, что Порошенко имел с собой соответствующий QR-код. Нардеп от "ЕС" Виктория Сюмар в Facebook уточнила, что QR-код на КПВВ считали, следовательно командировка была действительна.
Как писал УНИАН, 27 мая Петр Порошенко пытался уехать из Украины с рабочим визитом в Вильнюс. Пограничники развернули политика из-за того, что не смогли считать его QR-код.
Ось таке "об"єднання" під час війни ... Сумно, бля ...
andrijk777 написав:Але сьогодні ніхто особливо про це не згадує. Вся Лівобережна Україна вважає Кучму найкращим президентом України. Ось такі реалії, нажаль.
Хоть Вы не подливайте масло в огонь. И прекращайте пользоваться геббельсовскими наративами. Вам по Данилычу давали полный расклад.
01.02.2021, 11:25 Президент Владимир Зеленский уверен, что Россия не захватила бы Крым, если бы в то время, в конце зимы и начале весны 2014 года, президентом был он
За язык его никто не тянул, сам сказал
Я ещё тогда писал, ну поглядим, если Путин продолжить (не начнёт) оккупацию Украины Как себя поведёт Зеленский
Результат на табло. Херсон сдан, Луганская область почти оккупирована Буча, Ирпень - разрушения, убийства Мариуполь - разрушен Чернигов - окраины разрушены, инфраструктура частично разрушена Ягодное - жители жили месяц в подвале, вместе с трупами
Я не критикую, я описываю нехорошую ситуацию для понимания А понимание ситуации - это 50% для успешного выхода из нехорошей ситуации
fler написав:На півдні наші звільнили кілька населених пунктів.
Дуже гарні новини.
Військові у шоці від того, що вони побачили, коли туди зайшли. Орки не лишають після себе нікого живого. Але чому молодь з дітьми не виїхали? Було ж достатньо часу. Чи корову було шкода залишити?
Для виїзду потрібен транспорт, є бідні села, де немає нічного, крім лісапетів. Постійні обстріли з обох сторін. Мінування ворогом усіх доріг. І дійсно є приклади, коли люди лишились наглядать скотиняку та город, а то шож взимку їсти?
Не розумію до чого тут Кучма і його рейтинги, чи Порошенко?
Ситуація на фронті не критична, але дуже складна навіть Арестович взять свої слова назад (про 2-3 тижня) і от чому
під час війни перестав дивитись Станіслава Белковського, але людина має розум і має інформацію (інакше до нього не звертались поважного каналу), є цікава інформація про плани шойгу/путіна завершити "операцію" до середини/кінця липня (до моменту коли лендліз запрацює на повну потужність). Бюрократія(і не тільки) є причиної таких "повільних темпів" постачання зброї (рік тому ці темпи в 100 разів перевищили б наші очікування, але не сьогодні)
в умовах значного ліміту на використання зброї (мало снарядів) вкрай важко нашим захісникам устримувати позіції, але ворог просувається дуже повільно
Арестович казав скілько снарядів у орків і у наших батарей (вот вам і склади, про які тут була мова) Звертаюсь до всіх, припиніть чвари...не на часі це