Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
greenozon написав:Shaman тема архі-цікава і важлива думаю Мегу не варто розглядати - воно було напівдохле вже багато років ру-банки теж не варто, там політичні рішення
давайте розглянем якийсь банк-банкрот із останніх, а саме чи ваша мат-модель побачила цю подію за місяць-два
матмодель еще надо придумать
какие банки лягли относительно недавно - а то совсем не слежу за этим?
Алексей77 написав:У него есть карта привата, а ИБ я помогу открыть. Можно ли без посещения отделения открыть пенс. счёт? А карту получить только в отделении? Или с приватом лучше не связываться
раньше била услуга замовить опера домой , можно поговорить с нач отделения. в привате нет суети - нужен только мобильний планшет, даже роспись на екране планшета. я по пенсией связался с райфом - тоже самое .
greenozon написав:Shaman тема архі-цікава і важлива думаю Мегу не варто розглядати - воно було напівдохле вже багато років ру-банки теж не варто, там політичні рішення
давайте розглянем якийсь банк-банкрот із останніх, а саме чи ваша мат-модель побачила цю подію за місяць-два
матмодель еще надо придумать
какие банки лягли относительно недавно - а то совсем не слежу за этим?
Земельный капитал в июле 21г.начало лихорадить и к сентябрю ВА,а перед ним вроде банк Мисто
То що там - вже оновився список/перелік банків, які дають більше 15% на депо? Появились вже нормальні банки в тому списку, чи лише такі - діряві? [url=https://ibb.co/Btx1Kbg]
подскажите. Сегодня на форуме читал про 500 евро. 1.Наши банки принимают их на депозит? 2.В обменниках их можно поменять на грн.? 3.В Европе можно расплатиться за товары в магазинах?