За 1) не знаю. За 2) - Зеленський не трус. Це було відомо(я читав) ще до його президенства. В мирний час ця раса фактично не проявляється, але ось пригодилась.
риса?
Так, риса характеру. [/quote]
євреї стали інші після холокосту (коли вони йшли в Бабій Яр дисципліновано, і мало хто наважився на втечу)
Російські ураження саме житлових будинків та цивільних об’єктів посилилися після публічного представлення Кремлем так званих відповідальних за українську війну. Йдеться про російських генералів Олександра Лапіна та Сергія Суровікіна.
prodigy написав:Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські військові знищують житлові квартали українських міст, щоб вбити у людей почуття дому.
Не могу неудержаться а Президент України Володимир Зеленський, чтобы это самое почуття поддержать -- на выходе из-дома большой такой амбарный замок повесил
prodigy написав:Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські військові знищують житлові квартали українських міст, щоб вбити у людей почуття дому.
Не могу неудержаться а Президент України Володимир Зеленський, чтобы это самое почуття поддержать -- на выходе из-дома большой такой амбарный замок повесил
Сегодня встречал инфо, что уже не только "на выходе из дома", но и при перемещении между "комнатами"
Сегодня встречал инфо, что уже не только "на выходе из дома", но и при перемещении между "комнатами"
Ну, що робити? Не підготувались до війни як слід. Шоколадного баригу з його армовіром нах послали. путіннападе - оборжака. Зараз доводиться тушити пожежу людьми.
Shaman написав:что сможем мы? в первую очередь надо отбить Харьковскую, Херсонскую и Запорожскую области. опять же надеюсь, что получится. сколько это будет продолжаться - вот это уже сложный вопрос - но с освобождением - месяцы.
Коллега Арестовича по клубу оптимистов Буданов перенес освобождение Донбасса и Крыма с ноября 2022 на 2023-й год. По планам РФ Донецкая и Луганская области должны повторить судьбу Крыма. Вышеперечисленные области, возможно, РФ готова покинуть. Но на условиях политического соглашения. По духу аналогичного Минску-2.
уже не повторят.
там пустыня - и если сейчас это не очень заметно, то зимой - в полный рост - гражданское население там сможет только выживать с непонятным итогом.