Zebra написав:Если дадут ракеты к Himars дальностью 300 км - надо херачить незамедлительно по крымскому мосту. Он стоит несколько миллиардов, а залп обойдется в несколько миллионов.
это что из воздушки по бетонному столбу... наши придумали другой вариант, намного мощнее...
detroytred написав:Залишився би Порошенко, напад був би раніше. Зеля ж по суті виграв час, водячи за ніс пуйла марними сподіваннями.
Навряд. Саме 5-й вмілими дипломатичними методами, дорожніми картами, безкінечними перемовинами, ідеями з миротворцями (на які пуйло вже частвоко погоджувалось, а "Захід" складав кошторис місії) водив за ніс пуйла і одночасно з цим посилено готувався до війни.
Взявши владу Зе згорнув підготовку до війни, пєрєстал стрєлять, відкинув усі дипломатичні хитрощі і у нормандському форматі здуру прямо пообіцяв пуйлу виконати вже давно протухшу формулу Штайнмаєра. Потім, зрозумівши, що це неможливо - просто кинув пуйла, при цьому граючи на камеру "пагаварі са мной, чего ти хочєш?". А зараз ми спостерігаємо процес "схожденія по середінє".
Востаннє редагувалось Schmit в Суб 09 лип, 2022 22:11, всього редагувалось 1 раз.
Доброй ночи ,доброго Здоровья. Успих, я не хочу комментировать ваш душераздирающий рассказ. Когда прилетает рядом , так ещё минут десять землю из ушей выковыриваешь и ни хрена не слышишь. Чем вы там слышите квадрокоптеры ? акубаротравма ( в народе, желток взболтнуть) не позволяет ни слышать , ни думать , отшибает память и координацию . При близком приходе рвутся перепонки …….и часто стоит запах мужества …..короче , пишите чаще . Всем Удачи. Берегите себя и окружающих . Холява
detroytred написав:Залишився би Порошенко, напад був би раніше. Зеля ж по суті виграв час, водячи за ніс пуйла марними сподіваннями.
Навряд. Саме 5-й вмілими дипломатичними методами, дорожніми картами, безкінечними перемовинами, ідеями з миротворцями (на які пуйло вже частвоко погоджувалось, а "Захід" складав кошторис місії) водив за ніс пуйла і одночасно з цим посилено готувався до війни.
Взявши владу Зе згорнув підготовку до війни, пєрєстал стрєлять, відкинув усі дипломатичні хитрощі і у нормандському форматі здуру прямо пообіцяв пуйлу виконати вже давно протухшу формулу Штайнмаєра. Потім, зрозумівши, що це неможливо - просто кинув пуйла, при цьому граючи на камеру "пагаварі са мной, чего ти хочєш?". А зараз ми спостерігаємо процес "схожденія по середінє".
холява написав:Доброй ночи ,доброго Здоровья. Успих, я не хочу комментировать ваш душераздирающий рассказ. Когда прилетает рядом , так ещё минут десять землю из ушей выковыриваешь и ни хрена не слышишь. Чем вы там слышите квадрокоптеры ? акубаротравма ( в народе, желток взболтнуть) не позволяет ни слышать , ни думать , отшибает память и координацию . При близком приходе рвутся перепонки …….и часто стоит запах мужества …..короче , пишите чаще . Всем Удачи. Берегите себя и окружающих . Холява
Не хочете - так не коментуйте! Тим більше - що я так просив не читати мої дописи і не коментувати їх! Але ж ні - не можете втриматись/не можете себе контролювати!
1. Ну, з вух землю я не виковирював, а от на мої ноги - щепки кущів/дерев прилітали!(а на спину і голову - падаючих щепок не відчував, так як був в броніку і касці) 2. По нас гатили нони мінами... - то можливо, коли більший калібр падає поруч, то відбувається те, про що пишете(хоч колись, одного нашого і від такої міни "легко" контузило - але він за декілька днів відійшов/попив таблетки)
Коротше, Скліфософський)) - не читай і не коментуй мої дописи і буде вам щастя!