Хтось дав наказ розмінувати Чонгар.
Хто би це міг бути????
Зрада, халатність чи "геніальність", як пишуть нам гості з Америки????
|
|
![]() Хтось дав наказ розмінувати Чонгар. Хто би це міг бути???? Зрада, халатність чи "геніальність", як пишуть нам гості з Америки???? Востаннє редагувалось Frant в Чет 14 лип, 2022 10:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуце неможе бути правдою, щоб в львові тільки 40 чоловік.. В закарпатських групах кожного дня мінімум (!) по 2-3 повідомлення від органів влади "сьогодні Закарпаття прощається з полеглим героєм і т.д." і цей найменша область по населенню, де третина людей на заробітках і не сильно багато бажаючих воювати ![]()
Франт, вы можете сколь угодно плеваться желчью, но по недоступным вашему пониманию причнам, я ни на день не жалею о своем выборе. Для намека, могу посоветовать почитать ту книгу, которую выкладывал Влад. Я ее прочитал как подтверждение моего мировоззрения. Не уверен, что вы ее осилите и/или поймете. Но попробуйте, вы-ж вроде как доцент по легенде. О том что говорилось и что делалось накануне войны - я прекрасно помню. Каждый, кто обладает хоть каплей мозгов, понимал что война будет. Вы думаете на Банковой это не понимали? Или надо было орать "Эй! Рюский! Ты сюда не хади! Мы тебя ждем! У нас 100500 войск тута , 100500 войск тута и вот тута. А вот тут тумбочка с самым главным военным секретом!" Ну соображать хоть гипофизом немного надо, что не все что по ящику орут расчитано на население. Это тоже оружие. ![]() Я вам задав питання: чому українська влада 2,5 років нікуя не готувалась до війни. Що їй заважало????? Не треба тікати від питання. Прошу пана, відповідайте - що заважало зеленій владі, яка мала всюди більшість, готуватись до війни? навіщо вона дороги будувала перед війною???? якого саме? Цього: ![]() Да я подозреваю это. Судя как вывели из Лисичанска. Что делать, я-ж писал, судя по всему воюют автоматами. Я вообще удивляюсь как еще хоть какая-то авиация осталась. Честно сказать, я не давал нашей авиации больще недели. Разве что ПВО компенсирует. Но это тоже уметь надо. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНальот F-16 зі зберігання порядка 12-14 тис. годин. Хіба це сильно менше від нашиг МІГ-29? Востаннє редагувалось sashaqbl в Чет 14 лип, 2022 10:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Тому кинули все (нерухомість, матір і батька) і втекли в Америку перед війною? Поступок, достойний справжнього чоловіка. ![]() Я чекаю від вас відповіді: Диванний американський стратег, як би це було так, то московіти вже знімали би унітази з львівських новобудів, і вивозили би б/в пральні машини з Івано-Франківська. ![]()
И всё же вопросы, для не повторения ситуации стоит складывать открыто и публично: ▪️про Чонгар, ▪️оточення Маріуполя, Старобешево, ▪️не прикритий кордон біля Харкова, Сум, Прип'яті... ▪️казки про "шашлики"... ▪️обурення через "нагнітання" й "порушення інвестиційного клімату"... ▪️затягування з ТРО та грошима на Армію... ▪️вивіз родичів ЗЕ за кордон, ▪️"вояжі" з Києва до Буковелю... ▪️втеча Мертвечука ▪️та "залягання на дно" Коломойського ... ▪️півторамісячні канікули ВР .▪️намагання будь-що "закрити Порошенка", зачинити хоча б у Києві... ▪️усі ці "арешти" броніків, ▪️ремонт "Сагайдачного", ▪️зачинення "Мрії " в анґарі, ▪️зняття клістронів з систем ППО, ▪️заморозка "Нептунів", ▪️ремонт доріг на стратегічних напрямках наступу ворога, ▪️повне ігнорування даних західної розвідки ... ▪️дивне зростання добробуту можновладців у період кризи ... Таких пазлів багато !!! ![]() На "Милитарном" есть большое интервью с нашим пилотом, который ездил в США по вопросу освоения их самолётов. Он говорит, что НАТО использует самолёты крайне интенсивно, не экономят. Поэтому, не смотря на относительно молодой возраст, налет у них гораздо больше, чем у наших древних МиГов. Соответственно, вопрос капремонта и запчастей в полный рост.
![]()
Франт, мы не при тоталитаризме живем. Мой патриотизм начинается с моей семьи. Я уже не первый год как не в Украине. Кстати, о патриотизме. Самый большой из моих знакомых патриот на словах, весь обколотый патриотичными татухами, с флагами на доме, сарае, машине и пр. Отважно оборонял свой погреб с провизией в Ирпене, потом в Киев перебрался, потом в Хмельницкую область, потом вернулся в освобожденный Ирпень. ЧТо вы обороняли? Я хоть налоги на хаймарсы плачу и обмундирование адресно в ВСУ посылаю. Вы как-то участвуете кроме отважных и опасных военных операций на форуме? В чем ваш патриотизм? Искать соринки в чужих глазах? В своем бревно не мешает?
|
|