|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:20
budivelnik написав:Прикольно А чого тоді грузинська команда навіть не потрапила в антикорупційні органи при Зеленському?
Ви побачили що я не прихильник Зе? Може я прихильник Саакашвілі? Я розумію , ворог у вигляді США змусив ПАП прихистити грузинську команду..
США для Вас ворог? а пан Зеленський виявився настільки сильним борцуном з корупцією , що навіть голова МІ6 , голова ЦРУ і Байден з Джонсоном не змогли його змусити прийняти грузинську команду в склад свого уряду..що привело Саакашвілі до буцегарні в Грузії...
Тов прапорщик ваші всі аргументи розбиваються в рейтінг трансперенсі. Можете підняти рейтінги за період правління з Шеварнадзе до Саакашвілі, потім будете розповідати казки.
Востаннє редагувалось otg в Нед 17 лип, 2022 22:27, всього редагувалось 2 разів.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:23
juristkostya написав: rjkz написав: juristkostya написав:Детский сад. Искоренение почвы для коррупции, это не то, что "все должны делать", это прямая задача государства. Постановка же вопроса об олигархии в наших реалиях вообще неадекватна.
Про олигархов-то почему неадекватна? Пока в Украине правит олигархат - не видать ей процветания как своих ушей. Я надеюсь, вы ознакомились со всей глубиной этого определения? Подсказка, олигарх это не просто сверхбогатый человек.
Примеры Шредера, Саркози, Байдена-младшего и прочих там Берлускони показывают, что нам сейчас бороться с олигархатом - это чистой воды популизм. Завиральный лозунг сродни "уже наше поколение будет жить при коммунизме". Как только я слышу обещания завтра же посадить всех злодеев, я этого политика вычеркиваю как неадеквата.
Понятно все с вами. Вопрос закрыт. Оставайтесь с этим. порох - это реально ВАШ президент. Если уж юристы (ник? кто вы? прокурор? судья?) за коррупцию и олигархов - несчастная Украина.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:25
juristkostya написав: otg написав: juristkostya написав:В то время, как я пишу о диаметрально противоположном: борьба с коррупцией - это создание системы, когда чиновник даже теоретически не может злоупотребить должностью. Именно в 2014-2019 в этом направлении сделано очень много.
Вот здесь Вы пишите правильно. Только в 2014-2019 не сделано практически ничего. Там Саакашвили пытался со своей командой, но его быстро ушли.
Ещё раз: по десяткам позиций либо влияние чиновника устранено вообще, либо, как минимум, исключен контакт чиновника и гражданина. Сколько можно отрицать объективные факты ?
Это вы про Дию? Или про Прозорро? Прозорро - вопреки пороху. Заслуга того-же Абромавичуса, которого "ушли".
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:25
Йой, тут форум по новітній історії? Новини з фронту є? Щось за Запоріжжя та Слобожанщину тривожно.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:26
rjkz написав:Я предпочитаю анализировать события, а не чьи-то слова и чье-то мнение.
Які конкретно події ви можете навести? Події, про які вам достеменно відомо , що це вина пороха. Не зі змі, не чужі думки, не ЛОМи. А особисто вам що відомо: rjkz написав:Я понимаю, что многие не способны анализировать события. Им нужны какие-то экспЁрды, какие-то полиолухи, какие-то посты в ФБ, которые формируют их мнение
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:32
otg написав: budivelnik написав:Прикольно А чого тоді грузинська команда навіть не потрапила в антикорупційні органи при Зеленському?
Ви побачили що я не прихильник Зе?
Класна позиція Порошенко поганий...Зеленський ще гірший... Вся Україна в корупції..один отг - білий і пухнастий otg написав: budivelnik написав:Я розумію , ворог у вигляді США змусив ПАП прихистити грузинську команду..
США для Вас ворог?
Для мене - ні.. Бо вплив США/Британії змусив мінятись українську владу на краще... Але виявилось що той (Порошенко) якого змусили співпрацювати з грузинською командою - для Вас гірши ніж той(Зеленський) - якого навіть змусити не могли ПС Моя думка про Саакашвілі - від самого початку була негативна, бо це позер ,який зломати може, а збудувати ні. ППС Якщо порівняти графіки росту ВВП Грузії і України , то навіть в часи Кучми і Януковича - ріст ввп був так само пропорційний рік/до року як і в Грузії.. В чому тоді заслуга Саакашвілі? В тому що він привів своєю політикою проросійського Президента Іванішвілі до влади і тепер Грузію навіть не приймають кандидатом в ЄС ? otg написав: budivelnik написав:а пан Зеленський виявився настільки сильним борцуном з корупцією , що навіть голова МІ6 , голова ЦРУ і Байден з Джонсоном не змогли його змусити прийняти грузинську команду в склад свого уряду..що привело Саакашвілі до буцегарні в Грузії...
Тов прапорщик ваші всі аргументи розбиваються в рейтінг трансперенсі. Можете підняти рейтінги за період правління з Шеварнадзе до Саакашвілі, потім будете розповідати казки.
Мені рейтинги до дупи. Для мене Грузія зараз має гіршу ситуацію( і це позиція ради ЄС) , ніж Україна в якій війна....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:34
rjkz даже дякую вам за ваши пости.На жаль тут не можна плюсувати,та можна просто подякувати
-
heineken
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:35
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:39
З Кримським мостом та складами доведеться попрощатися. ЗСУ можуть бити за цілями окупантів у Криму навіть із наявними ракетами до HIMARS, заявив експерт Defense Express Іван Киричевський. Вдарити можна по аеродромах та залізничній інфраструктурі ворога на півострові. Авіація рф тепер цілодобово літає над Кримом 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2022 22:40
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 17 лип, 2022 23:23, всього редагувалось 5 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2