ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 189190191192193 ... 669>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Вів 19 лип, 2022 21:47

Игорь Алексеевич написав:я думаю, что у него деньги на привате, может з.плату на неё получает?

Да, у него деньги на Приват24, только просто деньги, а не зарплата. И чтобы их закинуть на ПУМБ через бесплатный терминал, придется обналичивать. А это 0.5% комиссии. Проще тогда уже сразу под эти 0.5% перевести с карты Привата на карту ПУМБ. Вопрос же был, почему тропа с Привата на ПУМБ не работает.
yuri_m

Подякував: 92 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 19 лип, 2022 22:09

yuri_m написав:
  Игорь Алексеевич написав:я думаю, что у него деньги на привате, может з.плату на неё получает?

Да, у него деньги на Приват24, только просто деньги, а не зарплата. И чтобы их закинуть на ПУМБ через бесплатный терминал, придется обналичивать. А это 0.5% комиссии. Проще тогда уже сразу под эти 0.5% перевести с карты Привата на карту ПУМБ. Вопрос же был, почему тропа с Привата на ПУМБ не работает.

Так это вопрос к Привату, а не к ПУМБу
Заводите карту Моно и туда пусть кидают вам монеты
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 19 лип, 2022 22:13

yuri_m написав:

без комиссии на ПУМБ никак сразу , можно через транзит , например Конкорд , но тут потолок в месяц 20к ( СЕП = 10000 + р2р=10000 )
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 19 лип, 2022 23:02

yuri_m написав:Вопрос же был, почему тропа с Привата на ПУМБ не работает.

Це не питання, а констатація факту. Причину цього пояснили у попередній дискусії з представником, де ви приймали активну участь.

Я ж відповів конкретно на питання, яке ви задавали, причому його процитував:
  yuri_m написав:И где же теперь пополнять карту без комиссии, особенно в прифронтовых городах, где закрылись все отделения ПУМБ и не работает ни один родной терминал?

Яким чином працюючий термінал ПУМБи мав Вам допомогти винести гроші з Прихвату?
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1244 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 19 лип, 2022 23:31

як там у пісні? Вона мені сьогодні подзвонила...

Сьогодні мене ощасливили - я доріс у своїх здобутках і ПУМБ мені малює персонального менеджера. Такі ось новини.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 00:19

klug написав:Яким чином працюючий термінал ПУМБи мав Вам допомогти винести гроші з Прихвату?

А я там где-то писал про терминал Привата? Проспитесь и откройте глаза - там речь шла о терминале ПУМБ. У нас в городе не работают ни отделения ПУМБ, ни его терминалы. Приходится пополнять через Приват24, поскольку там было зачисление на кредитку ПУМБ без комиссии. Сейчас эта функция отрублена в Приват24. Раньше можно было и через терминал Привата закинуть на кредитку ПУМБ, но с 1 июля эта операция стала платной, вроде бы 2% дерут уже.
yuri_m

Подякував: 92 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 00:29

Ferlakur написав:
  PUMB написав:Ferlakur Якщо Ви до 01.07.2022 внесли 200 тис., а протягом липня - ще 210 тис., то блокування рахунку через перевищення ліміту в 400 тис. не буде.
Тепер ліміт в 400 тис. діє на календарний місяць, а не на весь період військового стану.

Дякую, це з'ясували.
Тепер хотілося б розібратись, якї саме операції враховуються у накопичувальному ліміті.
Розглянемо приклад. Протягом липня клієнт зробив наступні операції:

- вніс на свій картковий рахунок готівку в сумі 50 000 грн.
- з карткового рахунку поповнив депозит "Вільний" на суму 50 000 грн.
- зробив переказ за реквізитами рахунку з іншого банку на картковий рахунок у ПУМБі на суму 100 000 грн.
- переказав з картки іншого банку за допомогою стороннього сервісу за номером картки на картку ПУМБ 30 000 грн.
- зняв з депозиту "Вільний" на свій картковий рахунок суму 70 000 грн.

Питання: яку суму з "накопичувального ліміту" він використав у липні?

Варіанти відповідей:
а - 50 000 грн;
б - 80 000 грн;
в - 180 000 грн;
г - 250 000 грн;
ґ - ваш варіант.

Скорее всего г - 250К, но не исключено, что и 300К... (с пумбы станется)
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 00:37

yuri_m написав:
  klug написав:Яким чином працюючий термінал ПУМБи мав Вам допомогти винести гроші з Прихвату?

А я там где-то писал про терминал Привата? Проспитесь и откройте глаза - там речь шла о терминале ПУМБ.

Дослухайтеся до власної поради і перечитайте, на що ви відповідаєте.
  yuri_m написав:У нас в городе не работают ни отделения ПУМБ, ни его терминалы. Приходится пополнять через Приват24, поскольку там было зачисление на кредитку ПУМБ без комиссии. Сейчас эта функция отрублена в Приват24. Раньше можно было и через терминал Привата закинуть на кредитку ПУМБ, но с 1 июля эта операция стала платной, вроде бы 2% дерут уже.

Я вам і відповів, як поповнити без ПУМБу без терміналів ПУМБи і Прихвату. Про стежку з Прихвату можна забути.
  Goodman написав:Сьогодні мене ощасливили - я доріс у своїх здобутках і ПУМБ мені малює персонального менеджера. Такі ось новини.

Обіцяють віп-зняття блоків чи індивідуальний підрахунок суми? Така банка стала, що піди зрозумій чи це допомога, чи куратор.
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1244 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 00:53

Re: ПУМБ

klug написав:Обіцяють віп-зняття блоків чи індивідуальний підрахунок суми? Така банка стала, що піди зрозумій чи це допомога, чи куратор.

Нічого ще не питав, бо нема потреби.
Скоріше всього буде лучиком у темному царстві.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 09:35

Тропинки есть на ПУМБ с Моно, Спорта, Изя, и др.
Всем удобно было пользоваться Приватом из за кол-во отделений и их терминалов.
Теперь в отделения Привата ходят только старики, все знатоки работают в онлайн с др. банками.
А терминалы др. банков с бесплатным пополнением карт - их уже в достаточном кол-ве.
Приват для меня остался в прошлом. Иногда захожу в П24 посмотреть только суммы за коммуналку. Там они светятся оперативно всегда.
Для работы многие пользуются сейчас Моно, уже более 70% работающего населения в онлайн режиме имеет эту карту :P
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 189190191192193 ... 669>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему