|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 19 лип, 2022 21:47
Игорь Алексеевич написав:я думаю, что у него деньги на привате, может з.плату на неё получает?
Да, у него деньги на Приват24, только просто деньги, а не зарплата. И чтобы их закинуть на ПУМБ через бесплатный терминал, придется обналичивать. А это 0.5% комиссии. Проще тогда уже сразу под эти 0.5% перевести с карты Привата на карту ПУМБ. Вопрос же был, почему тропа с Привата на ПУМБ не работает.
-
yuri_m
-
-
- Подякував: 92 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 19 лип, 2022 22:09
yuri_m написав: Игорь Алексеевич написав:я думаю, что у него деньги на привате, может з.плату на неё получает?
Да, у него деньги на Приват24, только просто деньги, а не зарплата. И чтобы их закинуть на ПУМБ через бесплатный терминал, придется обналичивать. А это 0.5% комиссии. Проще тогда уже сразу под эти 0.5% перевести с карты Привата на карту ПУМБ. Вопрос же был, почему тропа с Привата на ПУМБ не работает.
Так это вопрос к Привату, а не к ПУМБу Заводите карту Моно и туда пусть кидают вам монеты
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 19 лип, 2022 22:13
yuri_m написав: Игорь Алексеевич написав:я думаю, что у него деньги на привате, может з.плату на неё получает?
без комиссии на ПУМБ никак сразу , можно через транзит , например Конкорд , но тут потолок в месяц 20к ( СЕП = 10000 + р2р=10000 )
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 19 лип, 2022 23:02
yuri_m написав:Вопрос же был, почему тропа с Привата на ПУМБ не работает.
Це не питання, а констатація факту. Причину цього пояснили у попередній дискусії з представником, де ви приймали активну участь. Я ж відповів конкретно на питання, яке ви задавали, причому його процитував: yuri_m написав:И где же теперь пополнять карту без комиссии, особенно в прифронтовых городах, где закрылись все отделения ПУМБ и не работает ни один родной терминал?
Яким чином працюючий термінал ПУМБи мав Вам допомогти винести гроші з Прихвату?
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 19 лип, 2022 23:31
Сьогодні мене ощасливили - я доріс у своїх здобутках і ПУМБ мені малює персонального менеджера. Такі ось новини.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2022 00:19
klug написав:Яким чином працюючий термінал ПУМБи мав Вам допомогти винести гроші з Прихвату?
А я там где-то писал про терминал Привата? Проспитесь и откройте глаза - там речь шла о терминале ПУМБ. У нас в городе не работают ни отделения ПУМБ, ни его терминалы. Приходится пополнять через Приват24, поскольку там было зачисление на кредитку ПУМБ без комиссии. Сейчас эта функция отрублена в Приват24. Раньше можно было и через терминал Привата закинуть на кредитку ПУМБ, но с 1 июля эта операция стала платной, вроде бы 2% дерут уже.
-
yuri_m
-
-
- Подякував: 92 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 20 лип, 2022 00:29
Ferlakur написав: PUMB написав:Ferlakur Якщо Ви до 01.07.2022 внесли 200 тис., а протягом липня - ще 210 тис., то блокування рахунку через перевищення ліміту в 400 тис. не буде. Тепер ліміт в 400 тис. діє на календарний місяць, а не на весь період військового стану.
Дякую, це з'ясували. Тепер хотілося б розібратись, якї саме операції враховуються у накопичувальному ліміті. Розглянемо приклад. Протягом липня клієнт зробив наступні операції: - вніс на свій картковий рахунок готівку в сумі 50 000 грн. - з карткового рахунку поповнив депозит "Вільний" на суму 50 000 грн. - зробив переказ за реквізитами рахунку з іншого банку на картковий рахунок у ПУМБі на суму 100 000 грн. - переказав з картки іншого банку за допомогою стороннього сервісу за номером картки на картку ПУМБ 30 000 грн. - зняв з депозиту "Вільний" на свій картковий рахунок суму 70 000 грн. Питання: яку суму з "накопичувального ліміту" він використав у липні? Варіанти відповідей: а - 50 000 грн; б - 80 000 грн; в - 180 000 грн; г - 250 000 грн; ґ - ваш варіант.
Скорее всего г - 250К, но не исключено, что и 300К... (с пумбы станется)
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2022 00:37
yuri_m написав: klug написав:Яким чином працюючий термінал ПУМБи мав Вам допомогти винести гроші з Прихвату?
А я там где-то писал про терминал Привата? Проспитесь и откройте глаза - там речь шла о терминале ПУМБ.
Дослухайтеся до власної поради і перечитайте, на що ви відповідаєте. yuri_m написав:У нас в городе не работают ни отделения ПУМБ, ни его терминалы. Приходится пополнять через Приват24, поскольку там было зачисление на кредитку ПУМБ без комиссии. Сейчас эта функция отрублена в Приват24. Раньше можно было и через терминал Привата закинуть на кредитку ПУМБ, но с 1 июля эта операция стала платной, вроде бы 2% дерут уже.
Я вам і відповів, як поповнити без ПУМБу без терміналів ПУМБи і Прихвату. Про стежку з Прихвату можна забути. Goodman написав:Сьогодні мене ощасливили - я доріс у своїх здобутках і ПУМБ мені малює персонального менеджера. Такі ось новини.
Обіцяють віп-зняття блоків чи індивідуальний підрахунок суми? Така банка стала, що піди зрозумій чи це допомога, чи куратор.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 20 лип, 2022 00:53
klug написав:Обіцяють віп-зняття блоків чи індивідуальний підрахунок суми? Така банка стала, що піди зрозумій чи це допомога, чи куратор.
Нічого ще не питав, бо нема потреби. Скоріше всього буде лучиком у темному царстві.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2022 09:35
Тропинки есть на ПУМБ с Моно, Спорта, Изя, и др. Всем удобно было пользоваться Приватом из за кол-во отделений и их терминалов. Теперь в отделения Привата ходят только старики, все знатоки работают в онлайн с др. банками. А терминалы др. банков с бесплатным пополнением карт - их уже в достаточном кол-ве. Приват для меня остался в прошлом. Иногда захожу в П24 посмотреть только суммы за коммуналку. Там они светятся оперативно всегда. Для работы многие пользуются сейчас Моно, уже более 70% работающего населения в онлайн режиме имеет эту карту 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-