Зачастило слово "Ингулец" сегодня. Что-то там происходит, может долгожданное наступление.
Туфта с четверга про "3000 в окружении, зеленый коридор" оказалась бла-бла
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Зачастило слово "Ингулец" сегодня. Что-то там происходит, может долгожданное наступление.
Туфта с четверга про "3000 в окружении, зеленый коридор" оказалась бла-бла ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуОдиничні ракети легше збити ППО. Вони дорогі. Навіть при високій ефективності: потрібна розвідка, цілеуказання і т. д. І головне - потрібні цілі: штаби, батальйонні колони на відпочинку, великі склади. По меншому бити такими ракетами - не напасешся ракет. Відповідно - це просто ще один інструмент для виконання певних вузькоспеціалізованих задач. Який зробить москалям погано, трошки перехилить чашу терезів на нашу сторону, але в принципі, нічого докорінно не змінить. ![]()
Думаю, до кінця осені орки свалять з Правобережжя. Скоріш за все ще один "жест доброї волі" внаслідок ударів по комунікаціях. Можливо буде спроба нашого наступу десь на Лівобережжі. Хз, чи успішна, чи ні. Точно буде спроба російського наступу десь на Лівобережі. Можливо, враховуючи ХАЙМАРСИ, знову на Сумщині чи Чернігівщині. Успішна чи ні - хз. Забагато невідомих. І з високою ймовірністю - зимою буде позиційна війна. І якщо й ми, і Європа, й пуйлостан переживуть цю зиму(у всіх трох фінансово-економічні та соціальні проблеми, в нас і Європи ще й проблеми з енергоносіями) - то навесні будуть знову спроби наступу з обох боків. Думаю, до того часу ми накопичим сили, щоб наступати по справжньому, але й москалі щось накопичать. малесенька ракета з малесенької установки - це і є стінгер. Сильно менші(а порядок) реалізувати складно, оскільки активна ГС потребує досить певний об'єм і вагу електроніки. Трошки менші, чисто під безпілотники - можливо з часом і зявляться, хоча тут купа питань до ціни. В будь-якому разі, така ракета буде дорожча за безпілотник. Здається, зараз оптимальним засобом боротьби з безпілотниками є зенітні установки на основі крупнокаліберних кулеметів, на кшталт Гепардів(кажуть, що в серпні перші 15 приїдуть). це нам фігово, але не Заходу. Натомість, їм потрібні гарантії, що зброя не потрапить до рук кацапів, що їхні гроші підуть за призначенням, а не осядуть в офшорах і не підуть на передвиборчу кампанію певних осіб. Тому чим швидше вибрані вами особи будуть робити те, що треба, а не те, що їм хочеться, тим більшими і швидшими будуть поставки. Хоча все одно все й зразу не буде - гроші вони рахувати вміють, і будуть давати тільки те, що на їх думку має оптимальне співвідношення ціна/ефективність. Востаннє редагувалось sashaqbl в Пон 25 лип, 2022 11:59, всього редагувалось 2 разів.
![]() Успіх і ще одне. Радар трохи стрьомна штука, оскільки є джерелом випромінювання, відповідно пеленгується і є ракети з ГС на радари.
В цьому плані прикольнішими є передані британцями Stormer HVM, які обладнані станцією оптичного спостереження, яка є повністю пасивною. Але на озброєні в них ті самі дорожезні ракети Starstreak або marlin ![]()
![]()
Ви не розумієте що таке "план оборони". Почитайте що це таке на дозвіллі. Так, в СРСР в 41 не було плану оборони, а був план нападу, знову ж таки почитайте того ж Суворова. А в 42 вже план був(я так думаю), але не вистачало засобів і можливостей для його реалізації. Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 25 лип, 2022 12:18, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ось недавно дивився серію док. фільмів про Наполеона. І мене вразила тотальна неприязнь Наполеона до якихось угод/поступок. Все рішав війною. "Краще війна ніж поступки в чомусь" - так він говорив. В кінці кінців довоювався що програв, бо довкола були одні вороги, а союзників - нуль. Хоча тактик він був геніальний.
![]() Гіркін це Арестович навпаки треба фільтрувати їх базар (або як кажуть ділити на 10)
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot], Xenon і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|