|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 25 лип, 2022 18:33
prodigy написав:они хотели меня выгнать сразу за самодеятельность (бюрократы там еще те)
надо вас комбригом к долярчику.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 25 лип, 2022 18:39
sashaqbl написав:Я не згоден. Гіркін - це російський пропагандон для "думаючих" кацапів.
Гіркін не пропоГАНДОН Гіркін - українофоб.. При чому нам повезло що в педерації таких кожен другий... Недавно, годину гіркін з якимось експертом переливали з пустого в порожнє.. І прийшли разом до ідеї.. Щоб контрактники не звільнялись - треба заборонити розривати контракти..і так цілу годину.. Але ні до одного , ні до другого , внаслідок їх розумової обмеженості так і не дійшло Якщо заборонити розривати контракти..то зменшиться кількість бажаючих підписувати нові.. Так от , старих перестріляють - нових не наберуть..але вони все одно - законодавчо думою ввести заборону розриву контрактів... це тільки один приклад...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 лип, 2022 18:40
Успіх написав: otg написав:Ще раз Як що змінити обстреляних невмотивованих, на необстреляних невмотивованих сітуація на позиції зміниться в худшу сторону.
Я писав, що не дуже зміниться ситуація! Так як обстріляні/невмотивовані лише краще будуть зберігати своє життя, а виконувати накази/роботу будуть НЕ краще, за новачків/необстріляних! otg написав:Це тільки Успіх вірить що там десь в тилу куча мотивованих нічого не роблять, як тільки мріють змінити його на позиції.
Ні, але просто ЯКОГО КУЯ я маю знаходитись частенько на вогневій невідомо скільки місяців(а через 2 дні вже буде П'ЯТЬ МІСЯЦІВ, як я не можу обняти своїх батьків/дітей/дружину) - а десь в моєму рідному Львові, чи десь в Тернополі - мають собі жити звичайним життям "парубки моторні", які куй забили на оборону України, а сидять собі бухають/дівчат щіпають???! Давайте просто якось ПО ЧЕРЗІ?! Давайте якось мінятись місцем?! А не так, що одні потягують у Львівських пабах холодне пиво, а інші - регулярно падають обличчям в землю і рахують прильоти! Я розумію, що в тилу теж не з медом - нема роботи/зарплати впали, але... - але ХОДІТЬ ДО НАС лизати мід!)))
Вы правы, але... "маємо те, що маємо".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 25 лип, 2022 18:41
vitaliian написав: химеры настоящее психологическое оружие.
Тоже Пелевина начитались?
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 25 лип, 2022 18:46
sashaqbl написав: Успіх написав:То ХОДІТЬ ДО НАС - будете сміятись! Чи то тільки весело з вашого дивану? Щойно прийде повістка - піду. Від військомату не ховаюсь. Але наразі займаюсь тим, що в мене виходить трошки краще - заробляю гроші і волонтерю. Вибачте, якщо мій тон вас образив, але наразі точно знаю, від людей, яким давали автівки, що їх вже пару тижнів, як зняли з дуже гарячого напрямку. Значно гарячішого ніж у вас. Два бата. Але, можливо, невдовзі дійде черга й до Вас.
Это ещё может зависеть от потерь в части. Если эти 2 бата были на "дуже гарячому напрямку. Значно гарячішого ніж у вас", то у них могут быть значительные потери и их необходимо отвести на переформирование.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 25 лип, 2022 18:50
ЛАД написав:у нас каждые выборы использовались для того, чтобы разобщать страну, а запад выбирал не путь понимания и примирения, а навязывание своих точек зрения и "ломать через колено".
Схід до сьогоднішнього дня, чим більш східніший - ти сильніше русофільський.. І це при тому що Захід 30 років ломав через коліно , стверджуючи що нам з педерацією не по дорозі... Давайте уявимо А щоб відбулось , якби проактивний Захід який в 1991 вибрав Чорновола - зробив би те що тут пропогандує ЛАД? Тобто погодився, що заз східне бачення підтримує в 3 рази більше населення...то сьогодні росіяни стояли на кордоні Тернопольської/Львівської областей. Тому закликальщикам зрозуміти схід..треба дати собі самим відповідь Їм подобаються бомби в Харкові, згвалтування в Бучі, терор в Херсоні? Раз не подобається - то може до цих тупорилих дійде, що саме ломання Заходу через коліно - відсуноло кордон активних бойових дій по території України максимально на Схід. Тобто Там де через коліно переламали - туди пуйло не потикається..боїться А там де багато треба зрозуміти схід- там кров і бомби...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 лип, 2022 18:54
budivelnik написав:Гіркін не пропоГАНДОН Гіркін - українофоб..
я не бачу, як одне заважає іншому. Так, він українофоб. Він - російський імпераліст. Він тупий. Але тим не менше, він пропагандон, який на когось таки працює. Тому що не можна в раші на мільйонну аудиторію безкарно кричати, що що керівницво раші робить фігню. І він реально володіє інформацією на фронті.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 18:59
Zebra написав: sashaqbl написав: ЛАД написав:Восстановление границ даже 24.02 россиянами будет воспринято как поражение.
Будь-який інший варіант буде сприйнятий Китаєм, як поразка Заходу. А це означатиме підвищення ймовірності війни в Тайвані.
Тайвань на відміну від 73% йолопів що обрали асфальт, до зубів озброєний сучасною американською авіацією і ракетами. На загарбницькі кораблі і авіацію полетять тисячі ракет з кількасот сучасних винищувачів і берегових ракетних установок. У них навіть крилаті ракети є, щоб одразу вхерачити по материковому Китаю.
Асфальт на Тайване получше нашего. А к войне они готовятся уже 70 с лишним лет. Не удивительно, что они хорошо вооружены. При этом и кроме "асфальта" у них много чего есть, в т.ч. хорошо развитая промышленность и уровень жизни повыше нашего.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 25 лип, 2022 19:01
Hotab написав:Та і взагалі в ефірі багато нашої авіації. Не кажучи вже, що я часто бачу її всюди на землі. Але інколи там, що і подумати не можна її там сховати)). Ці рашистсткі йолопи налапшали своїм, що на другий день знищили нашу авіацію, тепер їм "якось невдобно".
Наших дійсно багато літає, я навіть не чекав на таке. Коли знищували відому переправу біля Білогорівки то над нами кілька днів раз 5-7 на день літали Су-25 парами туди. Бачив і Міги-29 і Су-27.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 19:02
andrijk777 написав:.......... План А: Солдати беруть зброю і стріляють у ворога.
План Б: Солдат Петренко бере автомат і біжить в точку А, сектор його обстрілу такий-то. Солдат Іваненко бере гранатомет і біжить і точку Б, веде вогонь виключно по броньованій техніці. Лейтенант Сидоренко вскриває склад зброї і роздає зброю Петренку і Іваненку. І т.д.
План "типу А" звичайно був. Плану "типу Б" не було. Причому "План Б" це не просто план, тому що на складі має бути гранатомет. Такий "план" повинен бути підготовлений і продуманий наперед.
Ви впевнені, що "плану "типу Б" не було"? Вам про це Генштаб особисто доповів?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-