|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 15:57
detroytred писал(а):Я збираюсь. Про саме це й вказав
когда пойдете тогда и напишите про ваши подвиги и героизм, а пока эти шапкозакидательства чистое бахвальство. Поумерьте пыл.
-
Wirująświatła
-
-
- С нами с: 06.04.16
-
-
-
-
2
3
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 15:58
sashaqbl писал(а):Ракети возять зі США. Тому є певна проблема
Сьогодні, пролітаючи біля одного з аеродромів у центрі держави (навіть не захід!) бачив 2 "Геркулеса" на розвантаженні. Дуже здивувався, але це приємний факт. Думаю, що до цього часу вони вже пішли додому. Та і взагалі в ефірі багато нашої авіації. Не кажучи вже, що я часто бачу її всюди на землі. Але інколи там, що і подумати не можна її там сховати)). Ці рашистсткі йолопи налапшали своїм, що на другий день знищили нашу авіацію, тепер їм "якось невдобно".
Последний раз редактировалось Hotab Пн 25 июл, 2022 16:00, всего редактировалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 15:59
detroytred писал(а):Попередніх мобілізованих (більшість) теж оповістили й направили служити.
Можливо й так. Але ще раз тоді навіть такі шли більш охотно. Прийде час до мене, теж саме - піду. Нікуди не дінусь.
Так спробуйте добровольцем. Питання до Вас (раз так любите переходити на особистості): Ви підете? Буде у Вас мотивація рівня звичайного мобілізованого?
Ну я як що піду, то не на місце "Успіха". Там Ваше місце. Просіться, його підміните.
-
otg
-
-
- Заблокирован
- С нами с: 14.08.16
-
-
-
-
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 15:59
vitaliian писал(а): detroytred писал(а):Багато розуму не треба мати, щоб зрозуміти та уявити про що пишуть воїни, та що відбувається в бойових діях.
ваше мнение мне туда же, вопрос был к долярчику, вы начали мне отвечать вместо него, не имея на то морального права, потому что он на войне, а вы "всё понимающий" в тылу на диване. Про тупость это не шутка.
Яке моральне право? Для підтримки думки, що при мобілізації треба мобілізуватися -- не треба ніяких моральних прав. Для уявлення (саме уявлення) про бойові дії теж багато розуму не треба. У Вас чомусь не вистачає... Про якусь близкість до істерики у воїна пишите. Моральне право мабуть маєте?))
-
detroytred
-
-
- С нами с: 23.02.09
-
-
-
-
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 16:03
andrijk777 писал(а): vitaliian писал(а): otg писал(а):"Вы от куда приехали -с Украины?"
это проблема самоидентификации. Типа Львовяни когда то считали Донецких или Крымчан украинцами. Их считали Донецкими. Даже до 2014. У нации не было единого лидера, который мог бы своим авторитетом сшить давно порванное одеяло.
І не могло його бути. Нажаль Львів і Донецьк були дуже різними. Це "полікувати" міг тільки час.
Для этого надо было очень много работать. И не только со стороны востока, но и запада. А у нас каждые выборы использовались для того, чтобы разобщать страну, а запад выбирал не путь понимания и примирения, а навязывание своих точек зрения и "ломать через колено".
-
ЛАД
-
2
-
- С нами с: 31.08.10
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 16:04
Zebra писал(а):ATAKMS скоріше за все легка мішень для ПВО.
Будь-які балістичні цілі - складна система для ППО.
-
sashaqbl
-
-
- С нами с: 31.10.19
-
-
-
-
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 16:05
andrijk777 писал(а): vitaliian писал(а): andrijk777 писал(а):Заморозка - це 100% програш України.
это сценарий наиболее приемлем для рф и Запада. В случае поражения рф там могут начаться локальные конфликты, чреватые срывом поставок нефти/газа и незаконным оборотом (применением?) яо. Что для Запада ещё большие риски, чем заморозка конфликта. Поэтому поставки оружия тесно связаны с эскалацией. При деэскалации вероятно, поставки уменьшатся (вплоть до их прекращения).
Неправда. Для США цей варіант поганий тому що РФ(ворог США) підсилиться. А Україна(союзник США) ослабне. Не узагальнюйте увесь Захід. "случае поражения рф" - поразка РФ в принципі неможлива.
Восстановление границ даже 24.02 россиянами будет воспринято как поражение.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 16:06
otg писал(а): detroytred писал(а):Попередніх мобілізованих (більшість) теж оповістили й направили служити.
Можливо й так. Але ще раз тоді навіть такі шли більш охотно. Прийде час до мене, теж саме - піду. Нікуди не дінусь.
Так спробуйте добровольцем. Питання до Вас (раз так любите переходити на особистості): Ви підете? Буде у Вас мотивація рівня звичайного мобілізованого?
Ну я як що піду, то не на місце "Успіха". Там Ваше місце. Просіться, його підміните.
Вау! Вже - можливо, охотно (не охотно). Тобто питання дискусійне. А так впевнено й однозначно було. Мова була про добровольців чи просто мобілізованих? Навіщо підміняти предмет? Отож. Моє місце визначить мобвідділ, а потім командии вч. На посаду колеги Успіха в разі мобілізації -- я не проти. Але ну ніяк. Тому й поки не мобілізований, бо потрібні інші посадові ресурси. Мова була про мобілізацію, навіщо оповідання про місця? Питання: з якої стелі Ви визначили моє місце, не маючи жодних даних?))) Навіщо Ваше ясновідення?
Последний раз редактировалось detroytred Пн 25 июл, 2022 16:09, всего редактировалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- С нами с: 23.02.09
-
-
-
-
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 16:07
ЛАД писал(а):Восстановление границ даже 24.02 россиянами будет воспринято как поражение.
Будь-який інший варіант буде сприйнятий Китаєм, як поразка Заходу. А це означатиме підвищення ймовірності війни в Тайвані.
-
sashaqbl
-
-
- С нами с: 31.10.19
-
-
-
-
Добавлено: Пн 25 июл, 2022 16:12
vitaliian писал(а): unicdima писал(а):Вони ледве просуваються навіть там де у нас три каліки на позиціях.
выше уже писали, это война технологий, а не мяса. В войне они продвигаются ровно на глубину своих технологий. Но Гиркин об этом молчит, признавать свою технологическую отсталость - жёсткое табу. Они ж гордятся своей армией с 2-3х лет.
По ходу нашей войны взгляды постепенно меняются. Технологии технологиями, но мясо нужно. После обстрела Хаймерсами на обстрелянную территорию должны зайти люди и занять её.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2