|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:15
vitaliian написав: detroytred написав:Я збираюсь. Про саме це й вказав
когда пойдете тогда и напишите про ваши подвиги и героизм, а пока эти шапкозакидательства чистое бахвальство. Поумерьте пыл.
Конкретно: де в мене про мої *подвиги и героизм*??? Де шапкозакидательство? Є аргументи заперечити мої твердження - заперечуйте. Але не демагогічно перебільшуйте. До повного викривлення та підміни. Хочу почути про Ваше моральне право бачити і головне вказувати близкість до істерики у воїна з передка. Задню тільки не вмикайте.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:25
sashaqbl написав: ЛАД написав:Восстановление границ даже 24.02 россиянами будет воспринято как поражение.
Будь-який інший варіант буде сприйнятий Китаєм, як поразка Заходу. А це означатиме підвищення ймовірності війни в Тайвані.
Тайвань на відміну від 73% йолопів що обрали асфальт, до зубів озброєний сучасною американською авіацією і ракетами. На загарбницькі кораблі і авіацію полетять тисячі ракет з кількасот сучасних винищувачів і берегових ракетних установок. У них навіть крилаті ракети є, щоб одразу вхерачити по материковому Китаю.
Востаннє редагувалось Zebra в Пон 25 лип, 2022 17:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:26
vitaliian написав: Успіх написав:Я розумію, що в тилу теж не з медом - нема роботи/зарплати впали, але... - але ХОДІТЬ ДО НАС лизати мід!)))
у вас состояние близкое к истерике...
Це - просто коли не знаєш чітких найближчих планів... - не знаєш, коли відпустка! - не знаєш, коли Захід натисне на педаль швидкості поставок зброї/техніки Або, просто ДУУУУУЖЕ потрібна ротація! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:30
Успіх написав:Це - просто коли не знаєш чітких найближчих планів... - не знаєш, коли відпустка! - не знаєш, коли Захід натисне на педаль швидкості поставок зброї/техніки
Думаю, протягом зими ви отримаєте свою заслужену відпустку. Захід на педаль не натисне, поставки будуть йти +/- такими ж самими темпами. Ця війна на роки.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:31
vitaliian написав: Успіх написав:Я розумію, що в тилу теж не з медом - нема роботи/зарплати впали, але... - але ХОДІТЬ ДО НАС лизати мід!)))
у вас состояние близкое к истерике...я вас таким вижу впервые. Это вас так форум злит или что то другое?
Це, мабуть, дається про себе знати обстрір мінами(на початку цього місяця), які прилітали недалеко мене.... ще й не 2-3, а десь 30+шт! - а я лежав собі у посадці під кущем і "кайфував"! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:35
Успіх написав:Або, просто ДУУУУУЖЕ потрібна ротація!
"Соберись,тряпка"(с)  11 миг-29 от Словакии скоро. Посмотрим.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:39
ЛАД написав: andrijk777 написав: ЛАД написав:1. Вы уверены, что в Генштабе таких планов не было? Думаю, были. Уж как они реализовались, другой вопрос. И это функция в первую очередь именно Генштаба, а не президента. Кстати, Вы предполагаете, что у Союза не было планов по организации обороны? Тем не менее, откатились до самой Москвы, а в 42 до Волги.
Ви не розумієте що таке "план оборони". Почитайте що це таке на дозвіллі. Так, в СРСР в 41 не було плану оборони, а був план нападу, знову ж таки почитайте того ж Суворова. А в 42 вже план був(я так думаю), але не вистачало засобів і можливостей для його реалізації.
1. А Ви читали? То, може, розповісте? 2. Ви впевнені щодо 41? Ви впевнені, що Суворов все достеменно знає? Ну і не подобається Вам 41, то "в 42 вже план був, , але не вистачало засобів і можливостей для його реалізації" - це те ж саме, про що я писав.
План А: Солдати беруть зброю і стріляють у ворога.
План Б: Солдат Петренко бере автомат і біжить в точку А, сектор його обстрілу такий-то. Солдат Іваненко бере гранатомет і біжить і точку Б, веде вогонь виключно по броньованій техніці. Лейтенант Сидоренко вскриває склад зброї і роздає зброю Петренку і Іваненку. І т.д.
План "типу А" звичайно був. Плану "типу Б" не було. Причому "План Б" це не просто план, тому що на складі має бути гранатомет. Такий "план" повинен бути підготовлений і продуманий наперед.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:42
Bobua написав:.......... Тю... А хто їм не давав? У 2013 відкрити Конституцію, прочитати розділ про зміну територ.устрою і піти якимось із шляхів (ініциатива президента, а вони мали свого; або ініціат.ВР, а вони мали свою; або збирати підписи по всій Україні -- а вже вся Україна була сита по горло донбаськими типочками, і радо би підписалась). Чи хто мав за них все це ініційовувати-робити? ........
В 2013 их всё более-менее устраивало. Более-менее "свой" президент, закон Кивалова о языке. Острой необходимости отделяться не было. Было некоторое недовольство, но достаточно небольшое, во всяком случае, явно недостаточное для инициирования вопроса об отделении. В 2014 всё очень быстро и резко обострилось и уже "не дали", а перешли к силовым методам (с обеих сторон).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:45
detroytred написав:Предмет обговорення. Мова була про можливості командира підрозділу. В совковій армії з 18- ти річного школяра командир міг ліпити кого завгодно. Да ще й за підтримки всього командирського складу. Навіть 21-ти річний лейтенант. Зараз підлеглі - чоловіки (з досвідом життя)), з бойовим досвідом. І от коли, як вказує Bobua, та вже який раз наголошує Успіх, в оцих підлеглих втрачається мотивація (стають пофігістами, аватарами, дах їде, та тощо), то тоді що? Обидва воїни вказують, що без ротації, з часом ця тенденція нарощується. Потрібна ротація. Тобто мова про доцільність ротації. Ви ж перевели на неможливість ротації. Звісно, якщо вона неможлива, то про що ж дискутувати-то?! Опоненти вказують на можливість та доцільність. Див. їх аргументацію цього. Доцільність Ви спростовуєте аргументом, що командири самі відмовляться. Вам Bobua відповідає, що навпаки - радіють.
Тут вже навіть мова не про ротацію, а, хоча би, про підсилення на скількись% Бо на передових залогах нова мода після контактів із зайвохромосомними -- чергувати аж половиною вояків. Аби всюди сиділо хоч по двоє. Але є туди всього ~8 людей -- і потім 4 чергує. Ще й цілодобово. Щотригодини... От чим не пекло? 12тигодинний роб.день + неможливість виспатись (як бонус). День, другий, третій, четвертий, а як "пощастить", то і п'ятий... Як ЗСУ докотилось до таких складощів -- то є велика загадка... 12 людей (4*3) -- вже було би легше. Але от як витягнути з тилів на чергування хоча би +20тис вояків зі вже наявного ~1млн?
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:49
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Якщо ми звільнимо частину Херсонської області то чому ми маємо зупинятись?? Навпаки. Після перших успіхів підуть наступні.
Тому що ми скоріш за все не "звільнятимемо" Херсонську область. Це буде черговий "жест доброї волі", спричинений ударами по комунікаціях. Наприклад, в підтримку чергової стамбульської угоди про вивіз хліба. Так само, як було в кінці березня. Маю великі сумніви, що наша армія на даний момент здатна на серйозний наступ. І що буде здатна найближчі півроку. Такой "жест доброї волі" = ми звільняємо Херсонську область (точнее, её правобережную часть). Удары по коммуникациям тоже метод боевых действий. Или Вы признаёте только штыковую атаку? Путин, конечно, может объяснять "стамбульською угодою" или ещё чем-нибудь.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-