Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:Думаю, своей жадностью они уже охотников отбили. Никто и за курс не спрашивает. Вон в "Аккорде", пишут, 120 грн комиссии - и вперед. Это по-божески...
Вас ще Мега не навчила, куди можна нести валюту, а куди ні?
Я в "Укргазе" открыл, если что. В "Аккорд" пока не планировал. А что? В "Меге", к счастью, небольшой остаток был, мелочь... Хотя даже на таком ощутимый минус...
Howl написав:Купуйте безготівкові долари США за курсом НБУ + 1 % та розміщуйте на депозит. Деталі...
Я так розумію, відкриття таких депозитів через TAS2U неможливо. Там наче є валютні строкові депозити: https://tascombank.ua/you/deposits/strokovyi ("Стабільний"), але наразі для USD-депо пропонується тільки USD-картка відкриття. А "Строковий" оформлюється тільки на відділенні. Штош...
Искатель написав:Думаю, своей жадностью они уже охотников отбили. Никто и за курс не спрашивает. Вон в "Аккорде", пишут, 120 грн комиссии - и вперед. Это по-божески...
Вас ще Мега не навчила, куди можна нести валюту, а куди ні?
А можна пояснення, що саме не так буде з баксодепо в саме Акорді ?! - - на гілці Акорда, щоб не офтопити тут. Дякую.