Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18471848184918501851 ... 14728>
Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 12:08

Bobua написав:Зараз військо колгоспне, на жаль...
Від початку, і аж до передових позицій.
Колгосп не працює, це вже доведено ХХст., і Айн Ренд гарно описала, але навіть йдучи на абс.нуль -- вояки несуть їжу й воду колгоспним методом. Замість кожен для себе. А потім виявляється, що води замало. А пити хочеться. А "дурників", які би взяли і на себе, і на "хитреньких" -- от саме цього разу йшло замало... Упс.

А у масштабі всієї країни вже померли десятки тисяч "мирних" людей, цілком придатних до війська, але яким, мабуть, теж здавалось, що "колгосп великий -- впорається і без них". Зв'язані, закатовані, вбиті в "Бучах" по всій країні на півночі, сході, півдні...
Про що вони думали в останні миті життя?
Десятки чи сотні чи більше тисяч людей втратили активи (житло, авто, частково вже і гроші).
Про що вони думають нині?

І цікаво, все-таки -- наскільки меншими могли би бути втрати, якби люди не сподівались на колгосп, а самі боролись би за свої життя і майно. Кожен -- в міру своїх можливостей і уявлень.
Якби міста та ін.скупчення людей розосередились, якби вся країна посилено брязкала би зброєю, якби путлєрят обстрілювали би повсюди й безперервно, а вони й не знали би куди вдарити у відповідь -- цікаво, як би все тоді склалось?

Для того що таке сталось потрібно чітке усвідомлення що за москалів буде значно гірше.
Ось у фінів це усвідомлення було. Ось фіни залишили Виборг усі. Ще раз: Коли руські зайшли в Виборг він був повністю пустий.
Сєверодонецьк був залишений хоча б на 50%? Ні. Хоча часу було більш ніж достатньо.
Умовний пересічний херсонець не буде вести активного супротиву, його ціль перечекати, пережити.
Чи це менталітет такий, чи пристосування людей, я не знаю.
*Ненависть до москалів є тільки на Західній Україні, тільки там би був "тотальний супротив".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 12:18

andrijk777 написав:Ось фіни залишили Виборг усі. Ще раз: Коли руські зайшли в Виборг він був повністю пустий.
Сєверодонецьк був залишений хоча б на 50%? Ні. Хоча часу було більш ніж достатньо.
Умовний пересічний херсонець не буде вести активного супротиву, його ціль перечекати, пережити.

А Ирпень, Буча и Мариуполь почему не были пустые?
Грйс-мэн

Заблокований
Подякував: 321 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 12:47

Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!©®™

5929966 написав:Щиро бажаю тобі на вогневій сил та везіння. Як і всім нашим хлопцям. Нема різници хто за кого голосував, на щастя є такі як ти хто захищає нашу країну! Слава героям, Слава Україні!

Щиро дякую!!!
Мав сьогодні ввечері їхати, але... мене не внесли в список "хто їде".
Вже щось раз так було, то був поїхав через 2 дні.
А як буде цього разу - то побачимо...

Гарного дня!
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 13:07

Schmit написав:
Варто послухати і подумати.

Послухав. Нажаль фактів мало. Більше загальні фрази. Багато води, яка і так усім(мені точно) відома.
Зрозуміло, що військовий хвалить військових, винуваті політики. Але військові повинні думати тільки про війну, а політики повинні думати про добробут населення в першу чергу.

Солонін задавав гострі питання, відповіді нажаль були дуже розмиті.
Хоча деякі речі він прояснив.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 30 лип, 2022 13:16, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 13:11

Грйс-мэн написав:
  andrijk777 написав:Ось фіни залишили Виборг усі. Ще раз: Коли руські зайшли в Виборг він був повністю пустий.

А Ирпень, Буча и Мариуполь почему не были пустые?

Ірпінь, Буча - очевидно чому, туди удару ніхто не очікував.
Маріуполь - це ж я і питаю. Чому??? Напевно потрібно питати маріупольців.
*Я думаю тому що люблять путіна(не сарказм). Довіряють його словам, що він не буде вбивати своїх.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 13:17

andrijk777 написав:Маріуполь - це ж я і питаю. Чому??? Напевно потрібно питати маріупольців.
*Я думаю тому що люблять путіна(не сарказм). Довіряють його словам, що він не буде вбивати своїх.

А может потому что поверили "Мариуполь не-сда-дим, прописью"? И прочие "2-3 недели" и "ракеты заканчиваются"?
Ну и мер, который сам тайно свалил, и месяц транслировал подобные меседжи, пока не стало невозможным скрывать его отсутствие в городе
Грйс-мэн

Заблокований
Подякував: 321 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 13:21

Грйс-мэн написав:
  andrijk777 написав:Маріуполь - це ж я і питаю. Чому??? Напевно потрібно питати маріупольців.

А может потому что поверили "Мариуполь не-сда-дим, прописью"? И прочие "2-3 недели" и "ракеты заканчиваются"?
Ну и мер, который сам тайно свалил, и месяц транслировал подобные меседжи, пока не стало невозможным скрывать его отсутствие в городе

Чиї це слова, я не знаю.
А до чого тут мер? А мера хто їм обирав, Пушкін?
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 13:23

prodigy написав:
  fler написав:Шо серйозно? Я(народ) маю переглядати відоси з Кривоносом, Арестовичем тощо і дивлячись у минуле, шукати помилки на основі їх експертних думок? :shock: Чи може Зе і його команда має ці відоси дивитися? :mrgreen:
Повірте, там у них наверху все відомо, причому трохи наперед. Помилки, про які тут постійно згадують, давно проаналізовані, висновки зроблені, заходи вжито (нам не все відомо).

це велике перебільшення...помилки є і будуть

якщо вам не цікава тема помилок(а тут взагалі тхне зрадою людей на керівних посадах), то просто промовчіть

5 місяців триматись за Баканова, за Демченко
привести в парламент таких посміховиськ (покидьків) як Тищенко, Безугла, Третьякова, Бужанський, Дубинский, Гетьманцев, Герус, той же Юзик з кварталу95 (Корявченков Юрій)

prodigy, звісно, помилки ще є і ще будуть нові. Я проти того, щоб на кожній гілці форуму розводили політичний срач. Чому не йдуть обсудити політиків на політичну гілку? Отож.
Тут цікаво обговорювати якісь здобутки/втрати типу:
"Результати вогневого контролю основних транспортних шляхів на окупованих територіях свідчать, що рух залізничним мостом через річку Дніпро неможливий."
Це, напр., вчорашня робота на напрямку Мико-Херсон.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 14:00

andrijk777 написав:
  Bobua написав:Зараз військо колгоспне, на жаль...
Від початку, і аж до передових позицій.
Колгосп не працює, це вже доведено ХХст., і Айн Ренд гарно описала, але навіть йдучи на абс.нуль -- вояки несуть їжу й воду колгоспним методом. Замість кожен для себе. А потім виявляється, що води замало. А пити хочеться. А "дурників", які би взяли і на себе, і на "хитреньких" -- от саме цього разу йшло замало... Упс.

А у масштабі всієї країни вже померли десятки тисяч "мирних" людей, цілком придатних до війська, але яким, мабуть, теж здавалось, що "колгосп великий -- впорається і без них". Зв'язані, закатовані, вбиті в "Бучах" по всій країні на півночі, сході, півдні...
Про що вони думали в останні миті життя?
Десятки чи сотні чи більше тисяч людей втратили активи (житло, авто, частково вже і гроші).
Про що вони думають нині?

І цікаво, все-таки -- наскільки меншими могли би бути втрати, якби люди не сподівались на колгосп, а самі боролись би за свої життя і майно. Кожен -- в міру своїх можливостей і уявлень.
Якби міста та ін.скупчення людей розосередились, якби вся країна посилено брязкала би зброєю, якби путлєрят обстрілювали би повсюди й безперервно, а вони й не знали би куди вдарити у відповідь -- цікаво, як би все тоді склалось?

Для того що таке сталось потрібно чітке усвідомлення що за москалів буде значно гірше.
Ось у фінів це усвідомлення було. Ось фіни залишили Виборг усі. Ще раз: Коли руські зайшли в Виборг він був повністю пустий.
Чи це менталітет такий, чи пристосування людей, я не знаю.
*Ненависть до москалів є тільки на Західній Україні, тільки там би був "тотальний супротив".

Але ж вже 8 років видно, на прикладі Донбасу, що "буде значно гірше".

І тому вже сам факт того, що 150тис. якихось лайнюків вже понад 5міс терорять ~45млн жителів великої країни -- от це дивує. І от саме тому, мабуть, Путлєр і казав, що "ще насправді й не починав..." :(
Я написав 45млн, бо так ділити зручно.
45млн/0.15млн =300 жителів в Україні проти одного окупанта...
І хай навіть і не 300, а лише 240 (240*150т=36млн), і лише половина працездатні-дієздатні, але ж, все одно, це аж 120 людей!
От як оце от все могло би тривати аж 5міс, якби 120 людей засіли у підвалах чи у викопаних ямах і стріляли, не всі разом, позмінно, хай 30 людей одночасно -- стріляли би в напрямку однієї штуки окупантського непотребу.
Важко зібрати всіх захисників в одне місце? А як щодо Києва? Скільки там млн людей жило? Їм хіба далеко було до Бучі, аби вона не сама перемелювала потік зайвохромосомних...?

Але ситуація з недопризовом(?) і недоротаціями(!) і сам той факт, що воювати на Донбас люди приїхали аж за тисячу км, з протилежного кінця країни -- ось це лякає.
А якби Путлєр посунув сюди не 150тис, а 300, чи 450тис шт непотребу???
Невже так само би сиділи, стежили би за просуванняя окупації, і чекали би потім, коли прийдуть, заберуть і вже потягнуть силою в якийсь підвал. Катувати. А можна ж було у лютому-березні самостійно, на більш-менш власних умовах, піти в той же підвал. Або в сусідній -- зручніший. Зі зброєю в руках. І відстрілюватись.
Дивує, що вибір між цими двома "пігулками" виявився аж такий складним для ~11х людей зі 120...
Що, що, що ж тут вибирати...?
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 30 лип, 2022 14:11

detroytred написав:Bobua
Цікаво було б почути Ваші роздуми, чому управлінці роблять так, як є, а не інакше.
Від вищих до низових.

Наприклад, та ж організація доставки їжі-води на нуль в руках командира підрозділу (низового управлінця). Чому він робить так, а не інакше?

Та ні.
Їжу й воду люди несуть самі, коли йдуть на своє чергування. І, чомусь, обирають колгоспний метод (нести одразу "на всіх"). Хоча кожен міг би вибрати щось для себе з наявних наразі кучугур їжі-води.
А якби "низовий" їм коробку не зібрав, то взагалі х.з. що було би..
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 18471848184918501851 ... 14728>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему