Ні. Якраз розстрочки не входять у той ліміт в 20грн.
Но нові безкоштовні розстрочки Алка не оформлює зараз.
|
|
![]() Re: Альфа-БанкВи мене трохи не так зрозуміли. Для прикладу - РД - дата укладення договору - 25-те число місяця. Її видно тільки в системі МАБ, ви повністю праві вище. Я мав на увазі, що наприклад у вересні 25-те - це неділя і погашати УСЕ ТІЛО КРЕДИТУ мінус 19.99 грн. потрібно у п"ятницю,23-го. ПС. І уточнення більше стосувалось того, що я виділив капсом.
ППС. Також у додатку дата ОМП у мене співпадає із РД по договору, при цьому Алка нічого сама не мінусує для перестраховки. Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 01 сер, 2022 16:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() Оплата Google-Pay і інші трабли при користуванні карткою ХамЗамовив у додатку картку Хамелеон, воно одразу робить віртуальну.
Замовив пластік - поки що навіть не трекається. Але те що замовлен пластік може якось впливає на роботу. Перша оплата, категорія потрапляє у обрані для кешбека - а кешбека немає. Поспілкувався з підтримкою - зробили запит, а також повідомили що зворотнього звязу по цьому запиту не передбачено, чекайти три дні. Ну добре, чекаємо. Додав в гугл-пей, додалася. Сьогодні спробував оплатити - термінал два рази пікає і покажує використайте чіп (тобто термінал картку бачить, але щось йому у ній не подабається). Написав на підтримку, експерт підтримки Дмитро Купріянов (чат від 1 сепрня, 14:00 - може там зразу представник подивиться номер картки) спочатку написав що треба зробити першу опралу пластіком, без цього ГП не запрацює. Потім запропонував спробувати ще раз в іншому терміналі. Тільки при додатковому питанні що він мав на увазі стосовно першої оплати - відповів що у моєму випадку це не суттево. Коли і спроба в інших терміналах не допомогла, запропонував знову додати картку в ГП. Але, пробачте, я вже декілька раз намагався оплатити, оплата не проходіла, я платив іншою карткою (вже втративши гривень 15 кешбеку, платив white, там майже немає КБ), мені так постійно треба ідти до магазина і перевіряти чергове припущення спеціаліста з підтримки? І останне, Павло після закінченя розмови не завершив чат - не надіслав форму для оцінування, чи вирішена проблема чи ні. Че що, новий варіант покращити собі оцінки? Дуже дотепно з боку Павла але вирішити проблему аж ніяк не допомагає. Як би там не було, оплата ГуглПай доси не працює.Чи може банк чітко відповісти чьому а не спробуйте те, спробуйте це. Дякую ![]()
скурвилась дівка ) ![]() Просто Алка хоче змусити закрити всі борги по кредиткам, або заробляти на кредитах більше. Якщо прямо - свинам вказали дорогу на вихід.
Брешуть. Яке ще збільшення кредитування, якщо це навпаки зменшення. Більшість зараз погасить кредитки і буде користуватися тільки дебетками. Вигода (% на залишок, що перекриває коміс 100 грн + дохід) буде тільки в тому випадку, якщо у вас великі суми боргу і більше немає інших кредиток для користування. Востаннє редагувалось Striker в Пон 01 сер, 2022 16:31, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Альфа-БанкЗ цим згоден. Але пересічний не так легко може знайти ПРАВИЛЬНУ дату РД. Точне її значення Сенс не показує. Но то таке -- для остаточного вирішення питання погашення достатньо того, що світить Сенс. І всьооо ![]() Re: Альфа-БанкПластик спочатку виготовляється із реквізитами цифрової картки, а потім уже передається до "Нової почти". Ніяк не впливає. Нова картка приєднується до програми кешбеку протягом 3-х робочих днів. За цей кешбек буде нарахований, але його відображення буде після підключення картки до Cash'U CLUB. Проблема може бути на апаратній несумісності між телефоном і POS-терміналом або термінал неправильно налаштований чи якійсь параметри безпеки на телефоні не такі... Тут важко сказати. Додати в гаманець Gpay/Google Wallet неправильно неможливо, ну як варіант треба спробувати додати картку власноруч у Gpay/Google Wallet. Скоріше за все запит висить на другій лінії фахівців. Ну Алла недосконала, але з характером.
|
|