Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 19591960196119621963 ... 14471>
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:03

detroytred написав:otg
Згоден. Закінчуємо дану тему.
Тим паче, що я цілком розділяю Вашу думку. Мова була низам вимагати...або чікагських хлопчиків, або рішень в англійських судах, або американської адміністрації (як в Японії), або можновладцям самим стати лікуанями, або і т.д.
Але це все вимоги до тих, хто нагорі.

Те, що низи не вимагали перераховане вами - свідоцтво про те, що суспільство (ні низи, ні верхи) ще не доросло до потрібної стадії. Ні економічно, ні ментально. Об'єктивних факторів можна знайти море. У прогресорів не вірю.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:05

alibob написав:
Є така думка, що "десь там на далекому заході" є кнопка примусового зупинення хімери в разі її "неправильної роботи".

Та наврядчи, бо обладнувати пристроєм з дистанційним впливом, ніхто не буде ризикувати.
Хіба що малось на увазі, що зарання перед поставкою налаштовують?
Так теж проблема буде, коли "правила роботи" змінять.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:12

Будь-який пристрій, який дистанційно управляється або дає про себе інфо КУДИСЬ (на супутник) , він обов'язково виявляє себе через випромінення. Навіть якщо це звичайний GPS-трекер (не плутати з GPS-навігатором, який є приймачем, але не передавачем) . Ніхто при здоровому розумі не поставить на машину демаскуючий пристрій, щоб ворог виявив його.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:15

Hotab написав:Будь-який пристрій, який дистанційно управляється або дає про себе інфо КУДИСЬ (на супутник) , він обов'язково виявляє себе через випромінення. Навіть якщо це звичайний GPS-трекер (не плутати з GPS-навігатором, який є приймачем, але не передавачем) . Ніхто при здоровому розумі не поставить на машину демаскуючий пристрій, щоб ворог виявив його.

и как в нее координаты вводятся? ну моста ладно, а динамической цели?
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:16

Дивна ситуація складається:
- у орків нарід вимагає (на кухнях-форумах) від влади бити по "центрам прийняття рішень", інфраструктурі мільйонників;
- в нас народ висловлює бажання ударів по Белгороду і т.д.

А їх нема.
Поки.
Причини?
Мабуть все ж таки (примарні) сподівання на перемовини. І поки все ж таки якісь червоні прапорці.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:17

flyman написав:Чому в РФ можна, а в Україні не можна чоловікам 18..60 переміщатися закордон?
шо опять? по 20 раз уже обсосали. я б и женщин без детей не выпускал. Демографию кто будет поднимать. Ваши любимые вьетнамки не спешат к нам на пмж.
  detroytred написав:в нас народ висловлює бажання ударів по Белгороду і т.д.
а смысл, как нас это приблизит к победе? пуйлу станет жалко убитых русских детей и он прекратит "спецоперацию"?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 08 сер, 2022 20:21, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

cohan написав:и как в нее координаты вводятся? ну моста ладно, а динамической цели?

В ракеті gps-приймач. НЕ ПЕРЕДАВАЧ. "Мозок" ракети порівнює свою нинішню координату з заданою, вираховує відхилення рулів ракети і веде її до потрібної точки. Заглушити сигнал GPS поблизу цілі можна. Можна навіть підмінити їй координатне поле (привіт "Житєль" та інші системи РЕБ орків) і відвести їх кудись (якщо там не продубльовано і не резерврвано різні системи наведення) Але ракета не випромінює на супутник нічого.

Це моє імхо. Я не знаю досконально будову системи HIMARS.

cohan написав:ну моста ладно, а динамической цели?

А ви вважаєте, що ракету Хаймарс можна вже випущену переорієнтувати на нову координату?? "Нє думайу" (с).
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 08 сер, 2022 20:25, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:24

Hotab написав:Будь-який пристрій, який дистанційно управляється або дає про себе інфо КУДИСЬ (на супутник) , він обов'язково виявляє себе через випромінення.

А для чого йому щось кудись передавати? По-перше, можна просто обмежити квадрати ударів(умовно кажучи, заборонити удари по таким квадратам перед відправкою). Можна приймати команди з супутника на блокування/розблокування певних квадратів. Для цього цілком достатньо прийому сигналу.
Хоча я думаю все набагато простіше. Боєприпаси нам підвозять. І якщо ми почнемо кудись не туди стріляти - потік боєприпасів може сильно зменшитися.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:31

sashaqbl написав:По-перше, можна просто обмежити квадрати ударів(умовно кажучи, заборонити удари по таким квадратам перед відправкою).

Можна.
  sashaqbl написав:). Можна приймати команди з супутника на блокування/розблокування певних квадратів. Для цього цілком достатньо прийому сигналу

Тут не впевнений. Невже можна без зворотнього зв'язку подати управляючий сигнал? Навіть без підтвердження , що він прийнятий?

sashaqbl написав:Хоча я думаю все набагато простіше. Боєприпаси нам підвозять. І якщо ми почнемо кудись не туди стріляти - потік боєприпасів може сильно зменшитися

Тут згоден повністю.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 20:34

Schmit написав:
Все так просто, а умовні Долярчики досі не розуміють, чому зброя по мінімуму, більше того - своєї провини в цьому не вбачають.

100%
Бетон

#<1 ... 19591960196119621963 ... 14471>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, flyman, Google Adsense [Bot], ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
33 106716
Переглянути останнє повідомлення
Вів 01 лип, 2025 09:53
Дюрі-бачі
1493 286762
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 20:24
trololo