|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:03
detroytred написав:otg Згоден. Закінчуємо дану тему. Тим паче, що я цілком розділяю Вашу думку. Мова була низам вимагати...або чікагських хлопчиків, або рішень в англійських судах, або американської адміністрації (як в Японії), або можновладцям самим стати лікуанями, або і т.д. Але це все вимоги до тих, хто нагорі.
Те, що низи не вимагали перераховане вами - свідоцтво про те, що суспільство (ні низи, ні верхи) ще не доросло до потрібної стадії. Ні економічно, ні ментально. Об'єктивних факторів можна знайти море. У прогресорів не вірю.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:05
alibob написав:Є така думка, що "десь там на далекому заході" є кнопка примусового зупинення хімери в разі її "неправильної роботи".
Та наврядчи, бо обладнувати пристроєм з дистанційним впливом, ніхто не буде ризикувати. Хіба що малось на увазі, що зарання перед поставкою налаштовують? Так теж проблема буде, коли "правила роботи" змінять.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:12
Будь-який пристрій, який дистанційно управляється або дає про себе інфо КУДИСЬ (на супутник) , він обов'язково виявляє себе через випромінення. Навіть якщо це звичайний GPS-трекер (не плутати з GPS-навігатором, який є приймачем, але не передавачем) . Ніхто при здоровому розумі не поставить на машину демаскуючий пристрій, щоб ворог виявив його.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:15
Hotab написав:Будь-який пристрій, який дистанційно управляється або дає про себе інфо КУДИСЬ (на супутник) , він обов'язково виявляє себе через випромінення. Навіть якщо це звичайний GPS-трекер (не плутати з GPS-навігатором, який є приймачем, але не передавачем) . Ніхто при здоровому розумі не поставить на машину демаскуючий пристрій, щоб ворог виявив його.
и как в нее координаты вводятся? ну моста ладно, а динамической цели?
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:16
Дивна ситуація складається: - у орків нарід вимагає (на кухнях-форумах) від влади бити по "центрам прийняття рішень", інфраструктурі мільйонників; - в нас народ висловлює бажання ударів по Белгороду і т.д.
А їх нема. Поки. Причини? Мабуть все ж таки (примарні) сподівання на перемовини. І поки все ж таки якісь червоні прапорці.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:17
flyman написав:Чому в РФ можна, а в Україні не можна чоловікам 18..60 переміщатися закордон?
шо опять? по 20 раз уже обсосали. я б и женщин без детей не выпускал. Демографию кто будет поднимать. Ваши любимые вьетнамки не спешат к нам на пмж. detroytred написав:в нас народ висловлює бажання ударів по Белгороду і т.д.
а смысл, как нас это приблизит к победе? пуйлу станет жалко убитых русских детей и он прекратит "спецоперацию"?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 08 сер, 2022 20:21, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:19
cohan написав:и как в нее координаты вводятся? ну моста ладно, а динамической цели?
В ракеті gps-приймач. НЕ ПЕРЕДАВАЧ. "Мозок" ракети порівнює свою нинішню координату з заданою, вираховує відхилення рулів ракети і веде її до потрібної точки. Заглушити сигнал GPS поблизу цілі можна. Можна навіть підмінити їй координатне поле (привіт "Житєль" та інші системи РЕБ орків) і відвести їх кудись (якщо там не продубльовано і не резерврвано різні системи наведення) Але ракета не випромінює на супутник нічого. Це моє імхо. Я не знаю досконально будову системи HIMARS. cohan написав:ну моста ладно, а динамической цели?
А ви вважаєте, що ракету Хаймарс можна вже випущену переорієнтувати на нову координату?? "Нє думайу" (с).
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 08 сер, 2022 20:25, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:24
Hotab написав:Будь-який пристрій, який дистанційно управляється або дає про себе інфо КУДИСЬ (на супутник) , він обов'язково виявляє себе через випромінення.
А для чого йому щось кудись передавати? По-перше, можна просто обмежити квадрати ударів(умовно кажучи, заборонити удари по таким квадратам перед відправкою). Можна приймати команди з супутника на блокування/розблокування певних квадратів. Для цього цілком достатньо прийому сигналу. Хоча я думаю все набагато простіше. Боєприпаси нам підвозять. І якщо ми почнемо кудись не туди стріляти - потік боєприпасів може сильно зменшитися.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:31
sashaqbl написав:По-перше, можна просто обмежити квадрати ударів(умовно кажучи, заборонити удари по таким квадратам перед відправкою).
Можна. sashaqbl написав:). Можна приймати команди з супутника на блокування/розблокування певних квадратів. Для цього цілком достатньо прийому сигналу
Тут не впевнений. Невже можна без зворотнього зв'язку подати управляючий сигнал? Навіть без підтвердження , що він прийнятий? sashaqbl написав:Хоча я думаю все набагато простіше. Боєприпаси нам підвозять. І якщо ми почнемо кудись не туди стріляти - потік боєприпасів може сильно зменшитися
Тут згоден повністю.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 08 сер, 2022 20:34
Schmit написав:Все так просто, а умовні Долярчики досі не розуміють, чому зброя по мінімуму, більше того - своєї провини в цьому не вбачають.
100%
-
Бетон
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|