Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 19741975197619771978 ... 14402>
Повідомлення Додано: Вів 09 сер, 2022 13:53

otg написав:
  sashaqbl написав:
  otg написав:Не пишите глупости про которые рассказали в штабе вашего шефа. Деньги на дороги в основном целевые кредиты ЕБРР.

Угу, з ковідного фонду...
Да часть. Но осн из кредитов. Вы любите ездить по разбитым дорогам?

это такие манипуляции, если бы потратился на оборону, а горячей фазы 24.02 не было, упрекали бы за дороги. А так потратился на дороги - упрекают за оборону. Чтобы ты не сделал, спас тонущего человека от смерти, всё равно упрекнут что порвал ему рубашку.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 09 сер, 2022 13:56

otg написав:....
Вы курили? В студию доходную часть. В части где кредиты.

Получили ответы? :)
Вот поэтому стараюсь не реагировать на автора.
Да и просто надоели разговоры о дорогах.
Никогда не думал, что у нас так много любителей ездить по буеракам и людей, не понимающих значение дорог для экономики.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 09 сер, 2022 14:00

sashaqbl написав:По-перше, з корпуса мікросхеми можна стерти маркування.
По-друге, значна частина з тих компонентів - не військові, а промислові, авто чи авіаційні, за ними менший контроль і важче відслідкувати.
Разом з тим є певна кількість військових.
Можна. Але мікросхема це не залізяка. Щоб все стерти що внутрі, треба ії перешити. Ви впевнені що це робили на Заводі? Чи аматори з раші?
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 сер, 2022 14:01

vitaliian написав:
  otg написав:
  sashaqbl написав:Угу, з ковідного фонду...
Да часть. Но осн из кредитов. Вы любите ездить по разбитым дорогам?

это такие манипуляции, если бы потратился на оборону, а горячей фазы 24.02 не было, упрекали бы за дороги. А так потратился на дороги - упрекают за оборону. Чтобы ты не сделал, спас тонущего человека от смерти, всё равно упрекнут что порвал ему рубашку.

Яким би не був нехорошим Порошенко, але він прийшов в Президенти, коли був віддяпаний Крим, йшла гаряча фаза військовий конфлікту на Донбасі... казна пуста ... армія фактично розвалена ... в результаті конфлікт пригасили, було повернуто трохи територій і Україна мала 8 років відносного спокою...

А Зе прийшов на все готове .... і пролюбив за тиждень вдвічі більше, чим було втрачено після втечі ВФЯ.

Але По поганий, а Зе класний... Л - логіка.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 09 сер, 2022 14:03, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 09 сер, 2022 14:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

otg написав:Можна. Але мікросхема це не залізяка. Щоб все стерти що внутрі, треба ії перешити. Ви впевнені що це робили на Заводі? Чи аматори з раші?
далеко не всі мікросхеми мають постійну память з зашитим серійником. не всі серії можна відслідкувати. Щось можна знайти і перекрити канали, з чимось не вийде.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

crumd написав:
  sashaqbl написав:Але головний посил - Україна наразі до переговорів не готова.

В сложившейся ситуации переговоры могут вестись только об одном - о капитуляции одной из сторон. Минск-3 в виде новой линии разграничения - бессмысленен после начала полномасштабной войны. Из этой войны выйдут только победитель и побежденный.

Ну це вже не знаю як і назвати ... Ідеальний оптиміст чи песиміст ?
В принципі у нашій війні такого не може бути - хіба що це все буде десь після третьої світової чи внутрішній розвал у них . Ресурси у московії практично необмежені - хто б що не говорив . ОН КНДР живе собі - а ресурсів у неї в десятки разів менше , якщо не в сотні . А в такому режимі як зараз - це просто вимотування . Ми ж навіть по доступним цілям у них не б"ємо - бо маємо застереження ... Яка там абсолютна перемога може бути в таких умовах ? А судячи з поведінки США та НАТО так і буде тягнутися - поки ми зможемо ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

otg написав:
  flyman написав:Яким би не був нехорошим Порошенко, але він прийшов в Президенти, коли був віддяпаний Крим, йшла гаряча фаза військовий конфлікту на Донбасі... в результаті він то загасив, вернув трохи територій і Україна мала 8 років відносного спокою...

А Зе прийшов на все готове .... і пролюбив за тиждень вдвічі більше, чим було втрачено після втечі ВФЯ.
Це капец. Перестаньте вести цю порохоботську пропаганду. Тошнить.

Я такий порохобот як і зебобік. Просто викладаю факти, які дехто вигляд що не бачить.

Шваль, яка після втечі ВФЯ зачаїлася при Зе вернулася, оті всі азіровці-рєшаловці і іжє с німі.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 09 сер, 2022 14:08

flyman написав:Яким би не був нехорошим Порошенко,
я никому не запрещаю любить ПАП, но будьте реалистами, выборы он проиграл с огромным отрывом. Смысл по 10 кругу обсасывать как жизнь несправедлива? Будут выборы проголосуете за ПАП снова. В этом же демократия. Или так чешеться, что невозможно терпеть и надо прямо сейчас выборы?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 09 сер, 2022 14:10, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 09 сер, 2022 14:10

sashaqbl написав:
  andrijk777 написав:Я не "плакався".
Я так розумію ви з окопу пишете?
Чи як усі - дволикий? На словах одне, на ділі інше.

Ні, якраз я не дволикий. Я не плачуся з приводу мобілізації чи того, що не випускають за кордон, і не ховаюся від військомату. Не йду добровольцем, тому що вважаю, що на даний момент від мене більше користі тут, де я є.

Ні, ви дволикий.
Осуджуєте іншого(мене) що я не воюю за Херсон і одночасно самі не воюєте. Це і є дволикість.
  sashaqbl написав:А казати, що не готовий вмирати за Херсон і звинувачувати владу в тому, що вони вели переговори на початку війни - при тому, що вони прийшли до влади під антивоєнними гаслами - це якраз дволикість.
P.S. Якшо шо, я голосував за Порошенка.

А до чого тут "прийшли до влади під антивоєнними гаслами"? Я і критикую її(владу) за те що вони "антивоєнні". Якесь масло-масляне від вас.

"не готовий вмирати за Херсон і звинувачувати владу в тому, що вони вели переговори на початку війни" - це деяка маніпуляція від вас. Це дещо інші "проекти". Я це тільки я. А ось влада - вона повинна думати за усіх, за усю країну і враховувати думку усіх. Дійсно, якщо б в Україні 100% бути такі як я, то напевно ті переговори це гуд. Але це не так, тому ті переговори це "зрада", або якщо точніше - "політична помилка".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 сер, 2022 14:10

flyman написав:
  vitaliian написав:
  otg написав:это такие манипуляции, если бы потратился на оборону, а горячей фазы 24.02 не было, упрекали бы за дороги. А так потратился на дороги - упрекают за оборону. Чтобы ты не сделал, спас тонущего человека от смерти, всё равно упрекнут что порвал ему рубашку.

Яким би не був нехорошим Порошенко, але він прийшов в Президенти, коли був віддяпаний Крим, йшла гаряча фаза військовий конфлікту на Донбасі... казна пуста ... армія фактично розвалена ... в результаті конфлікт пригасили, було повернуто трохи територій і Україна мала 8 років відносного спокою...

Але По поганий, а Зе класний... Л - логіка.

Путём сдачи территорий, утилизации добровольцев и "подписания" капитулянтских соглашений? Максимум, что можно приписать По - получение "отсрочки" очень дорогой ценой. А когда По понял, что на выборах ему ничего не светит - то вписал в Конституцию НАТО, чтобы гарантировать войну и отомстить оппонентам. Спасибо, чо. Ради личных амбиций бросить всю страну в войну. Дякую! Жму руку, обнимаю!
Грйс-мэн

Заблокований
Подякував: 321 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 19741975197619771978 ... 14402>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти