Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
demichh написав:На время войны же можно не вклеивать, говорили. Или говорили а документально не оформили? Я на всяк случай в конце марта продлил загран паспорт и вклеил фотку у метро театральная- за часок справились.
да там мутно, ЦНАПы же работают, наверно, отменили или ограничили только в военных областях
Польський акціонер через війну відмовився від продажу Ідея Банку Протягом останніх шести місяців група Getin списала 230,6 млн злотих (1,9 млрд грн) через знецінення українських активів.
Польський Getin Holding відмовився від продажу львівського Ідея Банку через війну.
«У зв'язку з поточною геополітичною ситуацією в Україні ... план продажу банку було скасовано, а активи та зобов'язання українських компаній більше не вважаються такими, що призначені для продажу», – йдеться в повідомленні.
За час війни Getin списала 230,6 млн злотых (1,9 млрд грн) через знецінення українських активів. Крім банку, їм належить київська фінкомпанія ТОВ «Нью Фінанс Сервіс».
Зараз в Україні працюють 67 відділень Ідея Банку, що становить близько 87% його мережі. Банк поступово відновлює кредитну діяльність там, де це можливо з міркувань безпеки.
Нагадаємо, у лютому Антимонопольний комітет дозволив ПУМБ Ріната Ахметова придбати «дочку» польського Idea Bank у Getin Holding S.A.
Шановні, підкажіть яку кредитку тута попрохати щоб хлібчика в магазинах купляти? Може якісь ще залишились приварки малозабезпеченим у кедах, мож кешбек?
alex lem написав:Шановні, підкажіть яку кредитку тута попрохати щоб хлібчика в магазинах купляти? Може якісь ще залишились приварки малозабезпеченим у кедах, мож кешбек?
Була О'карта (зараз її вже новим не видають), давали 5% на онлайн покупки, було 30 к в мене, на початку війни залишили 9 к, зараз лежить на полці.Покарав її.
alex lem написав:Шановні, підкажіть яку кредитку тута попрохати щоб хлібчика в магазинах купляти? Може якісь ще залишились приварки малозабезпеченим у кедах, мож кешбек?
онлайн которая остался "кешбек" в виде норм DCC, в болты/уберы и прочие Пейпалы (Сейчас невыгодно, до повышения доллара норм было) пихать
я б зараз оцю взяв
...обов'язково з "+" там грейс 33доби на безкоштовний обнал Бімба І єтаа, зразу з порогу кричить, що вам БЕЗ страховки, а то іДея туга на вухо і зразу тулить ту страХівку
я б зараз оцю взяв
...обов'язково з "+" там грейс 33доби на безкоштовний обнал Бімба І єтаа, зразу з порогу кричить, що вам БЕЗ страховки, а то іДея туга на вухо і зразу тулить ту страХівку
Щиро дякую що попередили.Я пам'ятаю що Ідея трохи хитрозроблена. Колись в мене давно схожа кардбланш біленька БЕЗ плюсу була. Я її закрив. Мені вибісило, зайдеш закинуть гроші, набіжить товпа заробітчан платить візовий збір до Польщі Бач, бо в інших банках ніззя. Я тоді по дурному через касу гасив, бо ж ,,надійніше,,. Дадуть папір що заплатив і не зможе банка взути. А то заплатиш через інтернетики, скажуть-,, Ми вашіх денег не відім,,
онлайн которая остался "кешбек" в виде норм DCC, в болты/уберы и прочие Пейпалы (Сейчас невыгодно, до повышения доллара норм было) пихать
Ми люди бідні, на болтах не їздимо. Кеди вирішують. Все ж дякую.
Була О'карта (зараз її вже новим не видають), давали 5% на онлайн покупки, було 30 к в мене, на початку війни залишили 9 к, зараз лежить на полці.Покарав її.
А шо, снова включили 5% за ондлайн платежи? Коли це трапилось?