Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Можливо пої питання в гілках форуму схожі з цим чуваком? Але не думаю що в нього аналогічна трабла, після проблем з готівковим доларом моє питання стало актуальним, тому й запитую тут
Можливо пої питання в гілках форуму схожі з цим чуваком? Але не думаю що в нього аналогічна трабла, після проблем з готівковим доларом моє питання стало актуальним, тому й запитую тут
Долучайтеся до Payoneer у Приват24! Отримуйте кошти через сервіс Payoneer у Приват24 й очікуйте на приємний грошовий бонус – 1000 грн на картку ПриватБанку та 50 дол. США на акаунт Payoneer. Як узяти участь в акції? pict1 Створіть акаунт у Payoneer через Приват24: «Сервіси» → «Перекази» → Payoneer. pict2 Протягом одного з етапів акції виведіть кошти з Payoneer на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП через сервіс Payoneer у Приват24 на суму від 1000 дол. США (в екв.).