Компанія повідомляє, що станом на 18:00 генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі залишив тимчасово окуповану Росією Запорізьку АЕС разом з основною частиною місії.
На ЗАЕС залишилися п'ять експертів МАГАТЕ, які займаються розвантаженням привезеного обладнання та продовжать роботу на станції. Планується, що вони залишаться на ЗАЕС до 3 вересня
Кто там писал, что Гросси приедет и всё порешает ?
Успіх написав:А покищо(в суботу) знову Успіх їде воювати... То капець... - як то знову треба зібрати свої думки/психологічний стан в кулак і знову ПІВ РОКУ воювати?!
6*114000 = 684000/37=18486=ще один смарт
так себе математика а если погибнешь, то сразу 5 купишь
Отож!
Але математеГи рахують... Цікаво, чому ж ті математеГи не йдуть воювати і заробляти оті "легкі шалені" гроші???
Закінчилось літо, згадуючи свій весняний прогноз перед другою фазої війни:
Додано: Вів 19 кві, 2022 14:03
Re: Напад росії і білорусі на Україну
Трохи про перемовини і війну. Думаю, що, поки фюрер буде при владі, мирна угода може бути тільки по формулі "мир в обмін на території", тому в перший рік війни така угода малоймовірна. На рік їх запасів вистачить і їм, і нам, а далі побачимо... Так як основна мета війни території, то, думаю, що до кінця літа ми виб"ємо окупантів з правого берега Дніпра, з Миколаївської і Харківської області. Битва за Донбас закінчиться пшиком, як і оточення Києаа, поставлені фюрером цілі не будуть досягнені, крім Маріуполя. Треба враховувати, що США резервують зброю і для Тайваня, в Європі запасів зброї взагалі мало. До осені вже буде видно, де саме надовго зупиниться фронт.
Може, комусь тоді цей прогноз був занадто песимістичним, але, як бачимо, він був занадто оптимістичний. Удав виявився сильнішим, ніж тоді мені уявлялось. Тим не менш, я ще вірю, що ми виб'ємо ворога з правого берега Дніпра, принаймі, за перший рік війни.
lapay написав:Закінчилось літо, згадуючи свій весняний прогноз перед другою фазої війни:
Додано: Вів 19 кві, 2022 14:03
Re: Напад росії і білорусі на Україну
Трохи про перемовини і війну. Думаю, що, поки фюрер буде при владі, мирна угода може бути тільки по формулі "мир в обмін на території", тому в перший рік війни така угода малоймовірна. На рік їх запасів вистачить і їм, і нам, а далі побачимо... Так як основна мета війни території, то, думаю, що до кінця літа ми виб"ємо окупантів з правого берега Дніпра, з Миколаївської і Харківської області. Битва за Донбас закінчиться пшиком, як і оточення Києаа, поставлені фюрером цілі не будуть досягнені, крім Маріуполя. Треба враховувати, що США резервують зброю і для Тайваня, в Європі запасів зброї взагалі мало. До осені вже буде видно, де саме надовго зупиниться фронт.
Може, комусь тоді цей прогноз був занадто песимістичним, але, як бачимо, він був занадто оптимістичний. Удав виявився сильнішим, ніж тоді мені уявлялось. Тим не менш, я ще вірю, що ми виб'ємо ворога з правого берега Дніпра, принаймі, за перший рік війни.
може да, а може ні may be yes may be no may rain may snow
залежіть від волі керівництва станом на початок осені -картина така: ворог не має резервів (взагалі) щоб наступати наша армія не буде гарматним м'ясом визволяти території (треба берегти досвідчену армію, щоб не воювати потім аби ким)
конкретних дат ніхто Залужному не ставить і стратегія буде -повільний наступ (навіть не уявляю що це таке), типа щоб орки або самі здались в полон (або жест доброй волі і з 6 поверху у вікно вийшов)
Я б отак залишив. Долярчик, ну справді досить хайпу і уваги до себе. Ти ще не звик за півроку, що ти молодець? Тобі ще треба оте все? Неодмінно тре писати саме в валютку (і хоч би не перенесли!!) , бо там можна зібрати плюси, а тут їх нема?? Може ти ще і дружині заповів величезний пам'ятник з граніту "якщо дорога життя дасть тріщину"?? Позбав людей зайвої уваги до себе)) Роби своє і досить)
Наші союзники готові підтримувати нас стільки, скільки буде треба https://glavcom.ua/columns/olexkochetko ... 72327.html Якщо раніше США постачало нам озброєння зі складів своєї армії, тобто, готове, то тепер на військових підприємствах розміщені замовлення, і починається виробництво озброєння для України.
Це добре, так? В принципі чудово. Але терміни виконання замовлень – 2023 рік. І далеко не завжди – початок року. Наприклад, чудові протиракетні системи НАСАМС мають надійти до нас у серпні наступного року.
По-перше, це говорить про те, що наші головні союзники вважають війну, розв'язану недоімперією проти України, тривалою на роки. По-друге, до того, як лендліз піде безперервним потоком, нам потрібно протриматися. Як мінімум, не відступаючи.
І в цьому зв'язку особливо актуальним стає розгортання власного, українського виробництва озброєння – досить простого, але масового, наприклад, безпілотників-камікадзе. А також закупівлі озброєння там, куди з різних причин не можуть дістатися наші союзники. Мова про не надто демократичні, але дуже мілітаризовані країни.
У готовність нашого військово-політичного керівництва не просто воювати всерйоз, а перемагати, повірю лише тоді, коли до керівництва Укроборонпрома та Укрспецекспорта прийдуть справді фахівці, які бажають і вміють вирішувати завдання у нинішніх екстремальних умовах. Що, взагалі, потрібно було зробити ще позавчора.
Дивні речі хочуть творити, прикриваючись війною!!!
На цей час Міністерство цифрової трансформації оприлюднило проєкт змін до постанови Кабінету Міністрів України № 835, щоб «узаконити» вилучення вкрай важливих даних, у тому числі накопичених «історичних даних», з відкритого доступу. Проаналізувавши запропоновані зміни до відповідних постанов Уряду, вважаємо, що навіть в умовах війни, ба більше особливо в умовах війни, погіршення умов доступу суспільства та бізнесу до раніше відкритих даних сприятиме знищенню вже напрацьованих і розроблених інструментів щодо прозорості дій влади, відстеження фактів корупції, російських зв'язків та санкційних заходів. Велике занепокоєння викликає пропозиція щодо надання розпорядникам інформації прав на самостійне збільшення переліку закритих даних: «допускається часткове та/або повне припинення надання доступу до оприлюднених наборів даних».
Упевнені, що такі дії повертають сучасні процеси розвитку відкритості інформації до часів її замовчування та приховування, матимуть вкрай негативний вплив на підзвітність і прозорість процесів діяльності влади, ринкове середовище, забезпечення захисту прав та інтересів суб'єктів господарювання, зокрема:
з позицій держави й органів влади:
зникає можливість контролю за корупційними процесами та зловживаннями в державі;