Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ситуація така - було Пудра з КЛ та окрема Б5 зі своїм КЛ. КЛ в лютому було заблоковано, тепер відновлено - на Пудрі повністю, на Б5 - 0. Питання - чи відкривають зараз Б5 як додаткову до Пудри на один рахунок із загальним КЛ (як робили раніше - додаткову Пудру до Б5 або додаткову Б5 до Пудри)? Чи можна це зробити дистанційно, тобто без візиту у відділення?
Не у всіх магазинах проходять оплати Великою п'ятіркою. В АТБ оплати ніколи не працюють. В банку підтверджують і відправляють в АТБ робити запит 😀 А воно мені треба? Дивний банк.
Востаннє редагувалось Webracer в Суб 03 вер, 2022 14:09, всього редагувалось 3 разів.
Webracer написав:Не у всіх магазинах проходять оплати Великою п'ятіркою. В АТБ оплати ніколи не працюють. В банку підтверджують і відправляють в АТБ робити запит А воно мені треба? Дивний банк.
Ніколи раніше такого не було, всюди прекрасно працювало. Ну, хіба за кордоном бували відмови.
Webracer Тоже проблем никогда не было. Хотя самой картой (бесконтактной) давно не платил. А безымянной магниткой маман вчера без проблем рассчиталась именно в АТБ.
Как пытались оплатить - магниткой, по чипу, бесконтактом, смартфоном?
Boundless написав:Тим хто отродясь не платив відсотків за користування кредитним лімітом і косив тільки кешбек, ще нічого не розблокували
Неправда! Но я платил за выпуск карт много и неоднократно (включая Пудры). Также возможно играет роль, что с банком я с первых дней начала продаж Б5 - 06.10.2015 запуск продаж, 07.10.2015 я здесь на ветке, 08.10.2015 карта уже у меня
Ещё возможный плюс, что с началом войны каждый месяц гасил вовремя (в рамках обрезанного лимита), не смотря ни на какие каникулы.