ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 252253254255256 ... 669>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 18:44

root написав:Треба добавити ще одне речення. "Але це не точно" 8)

Поліну й правда навчили писати, але читати поки що в розробці.

Поліна каже що в депозитчиків є якийсь менегер, але мене на гарячці тільки попросили перевести гроші на картку з депозиту так як замовлення неможна робити на пусту картку.
А в відділенні включили дурака і розпитували що за гроші я поклав на депози, де я їх взяв... виявилось вони не кошерні.

Це топчик по маразму. :mrgreen:
як співав Бумбокс :mrgreen: "Поліна! Я - на колінах"
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 19:55

Re: ПУМБ

4 ий раз замовляю валюту з 26 серпня, кожного разу приходжу до відділення де кажуть що мені не привезли. Чому мене ні повідомляють про статус мого замовлення ? Чому не переноситься замовлення на наступний день? Чому я повинен ходити через день до банку щоб з'ясувати чи привезли моє замовлення? І нарешті коли мені видадуть мої кошти?
P.S. Чим клієнти з валютним депозитом кращі від клієнтів з гривневим депозитом?
vanok

Подякував: 23 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 22:08

vanok написав:4 ий раз замовляю валюту з 26 серпня, кожного разу приходжу до відділення де кажуть що мені не привезли. Чому мене ні повідомляють про статус мого замовлення ? Чому не переноситься замовлення на наступний день? Чому я повинен ходити через день до банку щоб з'ясувати чи привезли моє замовлення? І нарешті коли мені видадуть мої кошти?
P.S. Чим клієнти з валютним депозитом кращі від клієнтів з гривневим депозитом?

Та нічим. представнику якусь дивну методичку видали та відправили строчити коментарі про те, що бакси різні, з разних Америк, з різним постачанням, у різних броньовиках привозять.

Хоча... мене відвідала страшна думка, про те, що він дійсно вірить у цю маячню, яку верзе. А у нього є керівники, мабуть й вище керівництво банку форум проглядає.
Їм самим не огидно, що вони топлять банк, який особисто для мене був в ТОП-3?

Форум читають тисячі потенційних клієнтів. У банку дійсно думають, що вони зможуть наростити клієнтську базу, роблячи з вже існуючих клієнтів йолопів, кажучи на А Б?

У мене у Кривому Розі є такі мережі заправок "НТС" та "ВостокГаз". Так ось у них два місяці тому при тотальному дефіциті паливо було завжди, але по талонах, які можна було придбати у них в офісі за готівку по ціні 75 грн за літр, тоді як у адекватних компаній 50-57 грн.

Паливна криза закінчилася і дуже багато людей лише у моєму оточенні принципово туди не їздять заправлятися, пам'ятаючи про їх відношення. Лише два місяці надприбутків і відтік тисяч постійних клієнтів назавжди. Ось про ще ПУМБу варто подумати, а не шокувати відвідувачів Поліною, яку навчили писати
ukrmvs

Подякував: 10 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 22:33

Alien написав:Представник банку Пумб а поясніть будь ласка який сенс у замовленні готівки у випадку коли готівка уже є у касі відділення? Я більше 10 років пропрацювавши у сфері організації готіыкового обігу вперге стикаюсь із ситуацією коли треба замовляти те, що уже є в касі на момент замовлення. Якраз сама процедура замовлення була вигадана банками для того щоб у випадку ВІДСУТНОСТІ валюти заздалегідь знати шо клієнт прийде за валютою і забезпечити відділення відповідним підкріпленням. Пумб що спеціально буде везти готивкову валюту до того відділення де вона і так є в наявності? Чи у чому логіка замовлення валюти коли вона є в наявності і клієнт стоїть коло віконця касира? Не розумію Чому банк не може виконати своє зобов'язання перед клієнтом а намагається усіляко відтермінувати повернення боргу? Адже банк користуючись коштами клієнта одночасно є його боржником, чи не так? То чому боржник (банк) намагається робити усе щоб повернуть свій Борг кредитору (клиенту) якомога пізніше? За думкою Пумба саме так має виглядати лояльність банку до його клієнта?
І ще якщо дозволите одне питаннячко - Яким саме пунктом публічної пропозиції (Чи як там у вашому банку називається документ що регламентує розрахунково-касове обслуговування клієнтів фізичних осіб) передбачена обов'язковість замовлення будь-якої суми валютної готівки через гарячу линию? Якщо можна процитуйте цей пункт. Чи є там згадка про те що банк має право не повертати клієнтові його кошти якщо він не замовив заздалегідь готівку у відповідній валюті при тому що відповідна валюта на момент звернення клієнта у касі була і вона не була обтяжена замовленнями інших клієнтів? Коли вказані вимоги (про обов'язковість замовлення валютної готівки) вступили в силу (донедавна таких вимог точно не було - за наявності валюти у касі без проблем можна було зняти 2000 доларів чи євро)? Яким чином були поінформовані клієнти банку за 30 днів до того як такі зміни вступили в силу? Заздалегідь дякую.

я дуже сподіваюся, що НБУ вже працює з цього питання і ініціаторам цієї багатоходівочки сильно дістанеться за ініціативу.
поки у касі дійсно були проблеми з постачанням валюти, питань до банку особливих бути не може.
Але не видавати наявне, розповідаючи про якихось іншопланетян, що не доставили "інші", "не такі" долари, які треба видавати за внутрішньою секретною інструкцією банку, це вже занадто.
Можливо, хтось хотів пошуткувати, ввімкнувши Поліну на форумі, але, мабуть, представник банку не чув, що гроші люблять тишу і за подібні фокуси неодмінно будуть наслідки.
ukrmvs

Подякував: 10 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 23:52

AAS написав:через те, що гроші надійшли з зарубіжного гаманця

А давно ли и кто разрешил заводить на валютные счета банка безнальную валюту с зарубежных кошельков, в т.ч. возможно полученную путем выгодной конвертации из гривны через всякие там революты, N26 и им подобные учреждения? Эти учреждения подписывали с ПУМБом договор о том, что он будет обналичивать их карты или переводы с их карт?

Вроде ж раньше такого не было и шума такого с валютой не было. Ее внос и вынос были в основном только налом за исключением свифта, который был очень дорогим, поэтому использовался редко. А теперь получается, что наличную валюту в банк принесли одни клиенты, а заберут ее другие? Поясните откуда тут ноги растут? Это револютчики этот шум поднимают? Откуда взялась безнальная валюта, под которую нет нала?

Имхо, если завел валюту в банк безналом, то и получай (используй) ее безналом. Там откуда завел или, например, в заграничных банках и их банкоматах, если сможешь. Перед тем как связываться с вышеупомянутыми организациями, наверное, нужно было поинтересоваться, можно ли будет снять и везде ли деньги, прошедшие через них? А то похоже на то, что вроде как одни нашли лазейку, через которую хотят взуть других. Так?
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 00:07

ukrmvs написав:НБУ вже працює з цього питання

А не НБУ ли разрешил банкам конвертировать гривну в безналичную валюту, не обеспеченную наличной? А главное для чего? Чтобы "поддержать" гривну? Или для указания тем, у кого была эта валюта (кто ее принес в банки) на то, куда она делась? Т.е., что ее забрали (экспроприировали) другие. Зачем это нужно было делать? Этим вопросом кто-то занимается?
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 01:10

цирк
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 01:12

newbie написав:
  ukrmvs написав:НБУ вже працює з цього питання

А не НБУ ли разрешил банкам конвертировать гривну в безналичную валюту, не обеспеченную наличной? А главное для чего? Чтобы "поддержать" гривну? Или для указания тем, у кого была эта валюта (кто ее принес в банки) на то, куда она делась? Т.е., что ее забрали (экспроприировали) другие. Зачем это нужно было делать? Этим вопросом кто-то занимается?

Не та методичка. За півтора місяці ПУМБа ще ні копійки не сконвертував згідно з тією підлою постановою злого НБУ.
klug

Подякував: 374 раз.
Подякували: 1248 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 08:21

Re: ПУМБ

ukrmvs написав:я дуже сподіваюся, що НБУ вже працює з цього питання і ініціаторам цієї багатоходівочки сильно дістанеться за ініціативу.
поки у касі дійсно були проблеми з постачанням валюти, питань до банку особливих бути не може.

Звичайно , опрацьована ця проблема, навіть заготовка відповіді готова:

""Зважаючи на функції Національного банку України, визначені статтями 6 та
7 Закону про Національний банк, до повноважень Національного банку України
не належить вирішення спорів між банком та клієнтом та сприяння у вирішенні
спірних питань.
Відносини банку з клієнтом регулюються законодавством України,
нормативно-правовими актами Національного банку України та угодами
(договорами) між клієнтом і банком (стаття 55 Закону України “Про банки і
банківську діяльність” (далі – Закон про банки)).
Звертаємо увагу, що згідно зі статтею 5 Закону про банки та статтею 4
Закону про Національний банк, банки є незалежними в своїй діяльності і не
мають ні організаційного, ні структурного підпорядкування Національному
банку України.""
Взято із сусідньої теми.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 08:33

newbie написав:А давно ли и кто разрешил заводить на валютные счета банка безнальную валюту с зарубежных кошельков, в т.ч. возможно полученную путем выгодной конвертации из гривны через всякие там революты, N26 и им подобные учреждения? Эти учреждения подписывали с ПУМБом договор о том, что он будет обналичивать их карты или переводы с их карт?

Вроде ж раньше такого не было и шума такого с валютой не было. Ее внос и вынос были в основном только налом за исключением свифта, который был очень дорогим, поэтому использовался редко. А теперь получается, что наличную валюту в банк принесли одни клиенты, а заберут ее другие? Поясните откуда тут ноги растут? Это револютчики этот шум поднимают? Откуда взялась безнальная валюта, под которую нет нала?

Имхо, если завел валюту в банк безналом, то и получай (используй) ее безналом. Там откуда завел или, например, в заграничных банках и их банкоматах, если сможешь. Перед тем как связываться с вышеупомянутыми организациями, наверное, нужно было поинтересоваться, можно ли будет снять и везде ли деньги, прошедшие через них? А то похоже на то, что вроде как одни нашли лазейку, через которую хотят взуть других. Так?

Зображення

Розраб Поліни детект! :mrgreen:
root

Подякував: 238 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

#<1 ... 252253254255256 ... 669>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему