|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:05
но строительство в них не входит, может я не ас, но многое знаю, притом с физикой(а это №1 для стройки) я всегда дружил
1 А хоч допускаєте . що в будівництві я знаю більше Вас
2 Якщо допускаєте , то може заспокоєтесь . особливо якщо в когось по своїй спеціальності інша думка від Вашої 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:09
Какая влажность при тумане???
1 Так як я ще жодного разу не бачив туману всередині закритого приміщення то це питання мене якось не цікавило 2 Якщо я правильно розумію то вологість повітря це вміст вологи в вигляді пару , туман - це мілкі частинки вологи в рідкому стані , так що до вологості повітря це не має жодного відношення Кстати какие 6 месяцев если разгавор уже идет о консервации объектов?
Не пересмикуйте , йде пояснення на скільки можна законсервувати обєкт без втрат експлуатаційних характеристик .Де я як фахівець пояснюю Вам як не фахівцям суть процесу , а вже Ви вирішуєте далі як це враховувати в своїх розрахунках 
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 17 січ, 2010 16:14, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:11
budivelnik написав:а шо это у вас за практика такая по консервации объектов и их простою без отопления? шо ваши дома уже пару лет не продаются? откуда такая уверенность?))
1 Працював в тресті Львівпромбуд , а в ті часи частенько обєкти ( заводські цеха ) заморожувались до наступного приходу грошей , якй міг прийти і через 10 років 2 Я навіть знаю , що якщо коробка накрита дахом і стоїть без вікон , дверей і штукатурки , то через 5-10 років цю коробку спокійно можна брати і доводити до розуму , якихось критичних проблем не має . Якщо дах не утеплений , то навіть метал ( оцинкований ) міняти не потрібно
"коробка" и готовый, оштукатуренный, дом две большие разницы
да, можно консервировать голый ж/б, а с штукатуркой и тем более отделкой будут уже проблемы
учитывая качество нынешней штукатурки,
этож не частный самострой где цемент не жалели
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:11
месяца три ещё и будет дешевле......
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:16
budivelnik написав:А хоч допускаєте . що в будівництві я знаю більше Вас :
я же с вами не спорю как ж/б плиту правильно уложить(хотя я в курсе)
я спорю с вами о том, шо сам видел и любой человек видел - о грибке и конденсате
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:16
budivelnik написав:но строительство в них не входит, может я не ас, но многое знаю, притом с физикой(а это №1 для стройки) я всегда дружил
1 А хоч допускаєте . що в будівництві я знаю більше Вас 2 Якщо допускаєте , то може заспокоєтесь . особливо якщо в когось по своїй спеціальності інша думка від Вашої 
Да не строитель вы, не знаете вы встроительстве больше чем другие.
Делать copy/paste из википедии не значит быть строителем
Никто из строителей не будет сидеть сутками на этом форуме
-
itk
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:18
budivelnik написав:Не пересмикуйте , йде пояснення на скільки можна законсервувати обєкт без втрат експлуатаційних характеристик .Де я як фахівець пояснюю Вам як не фахівцям суть процесу , а вже Ви вирішуєте далі як це враховувати в своїх розрахунках 
Ни кто не пересмикуе. В даннй момент речь идет о том что обьекты консервируются.
Или это не правда?
-
itk
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:23
budivelnik написав:.... Де я як фахівець ...
У чому фахівець?
-
itk
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:24
itk написав:речь идет о том что обьекты консервируются.
если есть бабки на это, бо удовольствие это не дешевое
а то будет как всехда у нас - постоит, попортится, потом сверху заляпают и забирай
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:24
[url]я спорю с вами о том, шо сам видел и любой человек видел - о грибке и конденсате[/url]
І я багато що в своєму житті бачив , але бачити і розуміти чому так є і що буде в разі зміни хоча б однієї з складових - це дві великі різниці
В даннй момент речь идет о том что обьекты консервируются.
1 Я такого не писав , може Ви щось не правильно зрозуміли 2 Якщо Ви мені не вірите , то навіщо тратите свій дорогоцінний час на спілкування з самозванцем  Я ж все одно те що Ви хочете почути не скажу , а те що скажу - Вам не подобається , а правда це чи ні , Вам все одно . У чому фахівець?
Розскажіть хоч щось про себе , а тоді я вирішу як до Вас відноситись , це ж в кінці кінців моє право 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1