Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3435363738 ... 198>
Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 22:03

барабашов написав:beee
Да вроде ничего так планировка
Не хрущ
Кухня огромная, там диван раскладной поставить - рубленых форм - и даже Кличко спать сможет до первого запаха каклет
А снаружи дом ничего? Локация как? А то цена голого бетона как бы высока, ну для меня естественно, А136 например от этой цены только начинается.

ландшафтный дизайн они делают круто.
через дорогу ТРЦ большой. парк, сад, школа, лицей. место вроде ничего.
советовать не могу - сам в польше чайник.
ну красиво. парк, садик, школа.

лежит стопка предложений с урсуса за 98 куе - 60м2 с паркингом. причём платить нужно 50%, а остальное после сдачи.
у них там всё так.
но место. самолёты, стройка вокруг
Бетон

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 22:11

drevlyanin написав:

Тепер я буду мати, де товктись)))

А квартири - тільки під здачу))

Або, краще щоб якийсь старий особнячок у Львові в нормальній локації за копійки))) - я б тоді ще поверх вверху надбудував і цоколь вниз вкопав - і зробив би 3-4 "дохідні квартири" :lol для сімей з дітьми, а також котиками/песиками/папужками... :mrgreen: - і рубав би бабло #нєпадєцки! :mrgreen

В студії малувато місця, щоби товктись😸:
https://youtu.be/cLHPim58pBc[/quote]
Ну і що?
Наче ріст на 23%!(правда в місцевих грошах) :mrgreen:
Але це в па-раші!

А у нас?
По Львівському ринку є така інфо?

п.с.
Цікаво, чом мою [b]супер-ідею про особняк[/b] ніхто не "обсмоктує"? :D
ЦА - широка! І буде вічний попит, так як таку ЦА переважно відфутболюють всюди![/quote]

==========

Долярчик, Недалеко від мене вже багато років продається один такий: зведений в кінці 90х, 800+ квадратів, 3 поверхи вверх і два вниз, землі 24 сотки, є тенісний корт та басейн. І за все це хотіли до війни 180000, зараз напевно хазяйка віддасть дешевше, можливо навіть вийде па150 за метр. Правда там трохи занедбано але ж ти легінь рукастий-порядок наведеш![/quote]

======
Це в межах Києва? :wink:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 22:15

beee написав:
  барабашов написав:beee
Да вроде ничего так планировка
Не хрущ
Кухня огромная, там диван раскладной поставить - рубленых форм - и даже Кличко спать сможет до первого запаха каклет
А снаружи дом ничего? Локация как? А то цена голого бетона как бы высока, ну для меня естественно, А136 например от этой цены только начинается.

ландшафтный дизайн они делают круто.
через дорогу ТРЦ большой. парк, сад, школа, лицей. место вроде ничего.
советовать не могу - сам в польше чайник.
ну красиво. парк, садик, школа.

лежит стопка предложений с урсуса за 98 куе - 60м2 с паркингом. причём платить нужно 50%, а остальное после сдачи.
у них там всё так.
но место. самолёты, стройка вокруг

И как они при таких ценах и фактически(Урсус) в поле работают на грани рентабельности? Доля ж зарплат в строительстве не сильно большая, неужели там такие дорогие материалы и сама лицензия на жилое строительство?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 22:22

Успіх написав:
  drevlyanin написав:
  Успіх написав:Цікаво, чом мою [b]супер-ідею про особняк[/b] ніхто не "обсмоктує"? :D
ЦА - широка! І буде вічний попит, так як таку ЦА переважно відфутболюють всюди!

==========

Долярчик, Недалеко від мене вже багато років продається один такий: зведений в кінці 90х, 800+ квадратів, 3 поверхи вверх і два вниз, землі 24 сотки, є тенісний корт та басейн. І за все це хотіли до війни 180000, зараз напевно хазяйка віддасть дешевше, можливо навіть вийде па150 за метр. Правда там трохи занедбано але ж ти легінь рукастий-порядок наведеш!

======
Це в межах Києва? :wink:

Ага, на Прорізній. Губозакотувальну машинку маєш чи тобі подарувати?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 22:30

Re: Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомост

drevlyanin написав:Ага, на Прорізній. Губозакотувальну машинку маєш чи тобі подарувати?

Так якщо за кільцевою, то такого добра і в нас ЗА МЕЖАМИ Львова є докуя!)))
Нах воно кому потрібне!)))

А я кажу, що В МЕЖАХ міста і не на самій окраїні! Але - може бути старенький/занедбаний - я його реконструюю ;)
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 23:15

Re: Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомост

барабашов написав:И как они при таких ценах и фактически(Урсус) в поле работают на грани рентабельности? Доля ж зарплат в строительстве не сильно большая, неужели там такие дорогие материалы и сама лицензия на жилое строительство?

Намного меньше этажность (стоимость земли больше выходит на каждую квартиру), паркоместа я так понимаю идут с квартирами практически (дешевле наших - но все знают себестоимость паркоместа). Плюс все крупные застройщики котируются на WSE - поэтому приходится платить все налоги как полагается.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 23:22

BIGor написав:
  барабашов написав:И как они при таких ценах и фактически(Урсус) в поле работают на грани рентабельности? Доля ж зарплат в строительстве не сильно большая, неужели там такие дорогие материалы и сама лицензия на жилое строительство?

Намного меньше этажность (стоимость земли больше выходит на каждую квартиру), паркоместа я так понимаю идут с квартирами практически (дешевле наших - но все знают себестоимость паркоместа). Плюс все крупные застройщики котируются на WSE - поэтому приходится платить все налоги как полагается.

сам удивляюсь.
этажность везде маленькая. подземный паркинг иногда дарят. или одинаково везде 35 тыщ злотых (7 куе). у нас доходит до 50куе
мне говорили, что конкуренция у них очень высокая. наверное в минус работают
Бетон

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 23:31

Успіх написав:
  drevlyanin написав:Ага, на Прорізній. Губозакотувальну машинку маєш чи тобі подарувати?

Так якщо за кільцевою, то такого добра і в нас ЗА МЕЖАМИ Львова є докуя!)))
Нах воно кому потрібне!)))

А я кажу, що В МЕЖАХ міста і не на самій окраїні! Але - може бути старенький/занедбаний - я його реконструюю ;)

Нічого краще не підходить як: "хтось думкою багатіє" :wink:
Ну реально, невже навіть перебування в зоні бойових дій не вибило з тебе ті безпідставні фантазії? :cry:
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2022 07:30

beee написав:сам удивляюсь.
этажность везде маленькая. подземный паркинг иногда дарят. или одинаково везде 35 тыщ злотых (7 куе). у нас доходит до 50куе
мне говорили, что конкуренция у них очень высокая. наверное в минус работают
когда то давно я объяснял на пальцах почему недвижимость в пригороде стоит в 2-3 раза дешевле киевской, хотя строят ее из тех же материалов по той же монолитно-литой технологии.

Мне тут задвигали, что стоимость участка разная. Но в структуре стоимости 1 метра 22эт. дома на 200 квартир (условно 10тыс метров жилого фонда) даже на золотом участке его цена будет не более 50-100уе.

А разница в цене 1 метра со столицей напомню в 2-3 раза. Это при том что в пригород все стройматериалы и бетон возят из Киева, то есть плюс дополнительные транспортные расходы.

Причина в такой разнице - коррупция и жадность застройщиков. То что ещё называют "доплата за бренд" (кто берет эту доплату выяснять не будем).

Про паркинги, в том пригороде где я живу 11 лет назад подземный паркинг стоил 6 куе сейчас 15куе. И пофиг ему на курс доллара.

Авто и жк становится больше, а наземных парковок никто не строит, этой проблемы власть как будто не замечает. В итоге взлетают цены на подземные, от безысходности, думаю будет ещё дороже, до 50% от цены квартиры.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2022 07:46

Долярчик как вам такой бизнес?

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль