Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Кащей написав:Помилка уже на этапе входа в меню "Депозиты". Похоже, садиться за баранку этого пылесоса было ошибкой. СЭП с Прозапаса все еще без потерь?
Схоже що перемикач автолонгації в додатку таки працює стабільно. Але потрібно якийсь час (більше ніж кілька хвилин) зачекати і тоді зміни відобразяться в додатку.
Кащей написав:при открытии конвертационного депо с "Щось пішло не так" можно как-то бороться или только ждать?
Буває цікавіше - привітання з відкриттям депозиту прийшло, заявки опрацьовуються, і на тому все, вже добу.
Як виявилося олень тут я - перевіряйте ліміти на операції))))
Как решилась проблема в итоге? Пришлось весь процесс открытия депозита проходить заново или достаточно поднять лимиты, а дальше старая заявка сама доведётся до конца?
kotyk222 написав:[quote="54 Як виявилося олень тут я - перевіряйте ліміти на операції))))
Как решилась проблема в итоге? Пришлось весь процесс открытия депозита проходить заново или достаточно поднять лимиты, а дальше старая заявка сама доведётся до конца?
kotyk222 написав:[quote="54 Як виявилося олень тут я - перевіряйте ліміти на операції))))
Все наново, стара заявка не виконалась
Але це вже все сьогодні, вчора додаток більше висів чим працював