«Газова рулетка» замість лічильника: чому облгази...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 14:03

«Газова рулетка» замість лічильника: чому облгази...

Пропонуємо до обговорення:
Українці масово скаржаться на облгази, бо ті ігнорують актуальні показання.

Дивися повний текст
«Газова рулетка» замість лічильника: чому облгази ігнорують показання та що робити
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 14:03

Облгази власне є непотрібним паразитом, який існує саме для того, щоб хтось інший не порахував споживання газу населенням та підприємствами. Бо тоді розкриється велика афера, - для населення газ закуповувати не потрібно бо в Україні власного видобутку більше ніж необхідно для споживання населенням. Виявиться також, що ніякого розподілу не існує, а транспортування фактично виконується лише магістралями високого тиску й цим займається Нафтогаз, а платіжки за розподіл і транспортування від облгазів це утримання необхідної "аварійки" та цілої армії дармоїдів що є облгазами.
lis3121

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 22:27

А не забагато Вас там?
shtampo

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 жов, 2022 11:24

Що за маразм? Постійно передаються показання 1 способом і постійно облгаз робить якісь помилки: то вони чогось не записали вчасно передані показання, то записали нулі, то завищені, то занижені, то собою ж придумані... А ще є улюблене пояснення, яке називається " збій в системі", яке використовується найчастіше! По моєму, хтось просто засидівся на рибному місці! Добре отримувати зарплату, не отримуючи роботу! Це я ще мовчу про те, як облгази позбирали " терміново" оплату зі споживачів, коли фактично всі повноваження були передані Нафтогазу, а отже, простими словами, кинули людей на гроші, бо багато споживачів оплатили вчасно і, навіть, мали на рахунку переплату, бо воєнний стан! От особисто переплата моєї родини- більше 600 грн! А таких людей тисячі!!! Може пора вже судити відповідальних " рибаків" за шахрайство та невиконання посадкових обов'язків!?
natasha102801

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 жов, 2022 11:32

Вообще охренели!!!Сидят там,ж*** греют,а люди должны ещё платить за сухостой который в лесу гниёт!!!Вы что забыли,что война в стране????Какая плата за дрова? Помогите лучше людям!
elenamerhel22

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 02:07

Майже 2 роки назад перейшла до постачальника Нафтогаз України. За це Хмельницькгаз нарахував мені приблизно 140куб.м газу до оплати, яких я ще не використала. У районій газконторі сказали, що нічим допомогти не зможуть, бо якби я не переходила до іншого постачальника, то б куби відкоректували. З усією доказовою базою бумаг звернулася в НКРЕКП. Отримала відписку на 8 сторінок (передрук Закону, який я можу прочитати в інеті, але чому не можуть відкоректувати куби, не підтвердили ніяким законом). Я оплачую свої використані куби Нафтогазу, а 1000 грн. "боргу" висить вже 2 роки на рахунку облгазу. Всю докозову базу бумаг зберігаю і чекаю, коли ж вони вже мене на суд подадуть.
ninabenyuk3108

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 04:52

Ніяк не можуть не дати "заробити" олігархупфФірташу. "Своих"не бросаем?
jurij_ambroziak

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 15:05

Сумыгаз делает это умышленно. Так,как у их хозяина Фирташа забрали Сумыгаз збут и всех перевели к Нафтогазу. Вот Сумыгаз и делает подлости и людям и Нафтогазу. А,это НКРЕ КП,оно не очень желает помогать гражданам? Так,как те кто работают в НКРЕ или корупционеры сами,или просто 99%сотрудников этих НКРЕ и в Киеве и в областях-это люди не компетентные не грамотные в этой сфере. Ведь, кто знает что за транспортировку газа,вы платите не от границы Украины ? Это тот участок трубы, которая идёт от центральной трубы что за вашими заборами. То,есть за 6-10метров берут такую сумму. Для обогащения таких Фирташа, Левочкина та других их бизнес партнёров.
yuriy_chupahov

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 16:03

До того, як функція постачання перейшла до Нафтогазу, всі показники відповідали тим, які надавала. З місяця у місяць. Ніяких збоів у системі не було. У платіжках вказувались показники лічильника. З приходом Нафтогазу появились безкінечні неправильно нараховані суми. Нафтогаз скрізь друкує пояснення як передати показники лічильників, і в той же час розповідає, що не має відношення до показників і не відповідає за них. Так за що тоді відповідає Нафтогаз у цій схемі? Може хтось наведе лад у цьому і прибере лишню ланку у ланцюгу і людям стане легше жити?
mlechkola

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми