Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Некоторые пишут на форуме такой бред про национализацию, что действительно можно ещё доить и доить народ.( Хотя многие на форуме с 2009года и прошли не одну национ. и не одну ВА за эти годы.
Ukrainian написав:Процедура така: Нацбанк формально визнає його неплатоспроможним
...формально погашает до 200к валютным вкладчикам...
будем посмотреть, в пятницу или когда там?
Думаю ви не праві. Якщо й раптом признають неплатоспроможним, то вклади вертаються в повній мірі в гривні по курсу нацбанку Бо зараз військовий час чи стан, путаюсь в термінах. А в мирний до 600 тисяч гривні.
нет, признание неплатежеспособным - это формальность ... аллу будут национализировать по примеру примата - тогда это никто даже и не заметил - он не работал ровно 1 день.
torrent78 написав:Якась фігня, не можу зайти у МайАльфа. Верещить про додатковий засіб безпеки - СМС - проте СМС не надходить. В однієї мене так?
Зверніть увагу❗️
27 жовтня з 01:30 до 03:00 у Sense заплановані технічні роботи🛠 Будуть недоступні операції, що потребують підтвердження, а також не надходитимуть сповіщення (SMS, push, Viber)💬
Нехай ніч буде спокійною і без тривог — а на ранок все вже працюватиме🙌