Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
adj написав:1finanсier ICU, Univer/Wotan, Bond.ua Все ж у ICU я думаю найкращі умови, комісія 10 грн за операцію, немає платежів за зберігання, вивід грошей без комісії.
завтра можу скинути скрін що там буде в списку облігацій.
Дякую, буду вдячний. А як там, легко розібратися що і як, як заводяться гроші, чи прив'язується якась картка і як виводяться кошти?
На скріни можна натиснути щоб відкрити повну версію
Гривневі ОВДП:
У вкладці валютні овдп/оздп пусто.
Валютные есть в Альфе 02.02.23 и 30.03.23. Но зато совсем нет гривневых 24.05.23
Читав десь, що мінімальна покупка облігацій в ІСU 50 тис грн. Це правда? Чи то тільки для першої купівлі? Тобто не можу купити наприклад 20 облігацій, які по 1000 грн? І щрсь несолідно якось для контактів мати лише міські номери )
Алексей77 Там не все так просто, не покажуть одразу що там є.
Реєструйтесь https://online.icu/investments/#step1 і треба пройти повну верифікацію щоб були доступні всі ОВДП (за замовчуванням будуть лише військові)
1finanсier написав:Читав десь, що мінімальна покупка облігацій в ІСU 50 тис грн. Це правда? Чи то тільки для першої купівлі? Тобто не можу купити наприклад 20 облігацій, які по 1000 грн? І щрсь несолідно якось для контактів мати лише міські номери )
технічно це стосувалося лише самої першої покупки, далі можна було хоч по 1 облігації